19 / 05 / 2024

Ergün Yapı

Ergün Yapı

Ergün Yapı Sistemleri Plastik Demir Doğrama İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Sedat Ergünbaş tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu.

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay: ‘Tarihte ilk defa ne istediysek aldık’

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, kamu işçisine yapılan zam ile ilgili açıklama yaparak, "İlk kez TÜRK-İŞ'in tarihinde ne istediysek hepsini aldık" ifadelerini kullandı.

Ergün Panorama Yapı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ergün Panorama Yapı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ergün Panorama Yapı Anonim Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Bergün Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Bergün Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Belya Ergün tarafından kuruldu.

Cengiz Ergün: Bu dönemin birinci önceliği imar!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün kentin imar sorunlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Ergün, “İmar Planı Bakanın imzasında. Bu dönemin birinci önceliği imar planı. 30 senedir yapılamayan imar planını bu dönem çözmek niyetindeyiz." dedi.

Ergün Turan'dan Fatih'e millet bahçesi müjdesi!

Eski TOKİ Başkanı ve AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı Ergün Turan, Fatih'e millet bahçesi müjdesi verdi. Turan, ''Her bir ada ve parsel üzerinde çalışmalar yapıyoruz'' diye konuştu.

Ergün Mimarlık, Autodesk Teknik Zirvesi’nde boy gösterecek!

4 Ekim 2018 günü düzenlenecek Autodesk Teknik Zirvesi, yapı profesyonellerini aynı çatı altında buluşturacak. Ergün Mimarlık, BIM sistemine geçiş süreçlerini katılımcılarla paylaşacak.

Ergün Mimarlık, Autodesk Teknik Zirvesi'ne katılıyor!

Ergün Mimarlık, 4 Ekim 2018 tarihinde düzenlenecek olan Autodesk Teknik Zirvesi’nin Yapı Sektörü Oturumu’nda başarı hikayelerini ve BIM sistemine geçiş süreçlerini katılımcılarla paylaşacak.

Cengiz Ergün'dan Manisa'ya imar planı müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisan'nın imar Planları ile ilgili önemli açıklamalar bulundu. Başkan Ergün, 30 yıldır yapılmayan imar planlarının 2018'de önünü açmak gerektiğini vurguladı.

Ergün Turan, Karaman'daki inşaatları inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Karaman’da yapımı devam konut projelerinde incelemelerde bulundu.

Ergün Turan, Konya inşaatlarında incelemeler yaptı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Konya’da yapımı devam konut ve hastane projelerinde incelemelerde bulundu.

Ergün Turan: Kentsel dönüşümde mantalite yenilenmeli!

Kentsel dönüşümde bir mantalite yenilemesi yapılması gerektiğine dikkat çeken TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Türkiye için deprem konusunun çok önemli olduğunu vurguladı.

Cengiz Ergün'den Akhisarspor'a tesis müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı Toplantısı’nda Akhisar’a yapılacak projeler ve Akhisar Belediyespor da konuşuldu. Başkan Ergün, kulübe tesis kazandırılması, reklam geliri ve antrenman sahaları konularında gerekli desteği vermeye hazır olduklarının mesajını verdi.

Ergün Yapı Haberi

Ergün Yapı

Ergün Yapı Sistemleri Plastik Demir Doğrama İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Sedat Ergünbaş tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu. 


Ergün Yapı Sistemleri Plastik Demir Doğrama İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; başta demir ve plastikten pvc den kapı pencere raf dolap yapar satar..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ergün Yapı Sistemleri Plastik Demir Doğrama İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: İkitelli, Keresteciler Sanayi Sitesi, İşletme Kooperatifi, 27. Blok...