05 / 05 / 2024

Ergürler İnşaat

Ergürler İnşaat

Ergürler İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Fatih Ergür tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Kadıköy, Eğitim Mahallesi, Kasap İsmail Sokak Canberk İş Merkezi'nde kuruldu.

Türkiye’de inşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek yeni 6 trend!

Türkiye'de en önemli sektörler arasında ilk sıralarda yer alan İnşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek 6 trend Vuralsoy Mühendislik tarafından yayımlandı.

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Şahin tarafından kuruldu.

Adapark Konutları'nda yüzde 60 peşin 8 ay vade fırsatı!

Şengürler İnşaat tarafından Düzce Merkez İstanbul Caddesi'ne yakın konumda yükselene Adapark Konutları'nda yüzde 60 peşin 8 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Adapark Konutları ne kadar? İşte Adapark Konutları ile ilgili detaylar...

Premium Garden'da 1 milyon 600 bin TL'ye 2+1 sıfır daire satılıyor!

Ergünkent İnşaat tarafından Bursa'da inşa edilen Premium Garden'da satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan Premium Garden'da 2+1 10 adet daire 1 milyon 600 bin TL'ye satılıyor. İşte detaylar...

Ergünkent Opera'da yüzde 40 peşin 14 ay vade fırsatıyla!

Ergünkent İnşaat tarafından yükselen Ergünkent Opera'da yüzde 40 peşin 10,12 ve 14 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 1+1 ve 2+1 konut tiplerinin yer aldığı projede lüks mimari dikkat çekiyor.

Ergün Panorama'dan İstanbul'a 356 adet yeni konut projesi resmen başlıyor!

Ergün Panorama İnşaat, İstanbul Silivri'ye 356 adet yeni konut projesi inşa etmek için harekete geçti. Söz konusu proje, 454 milyon 235 bin 705 TL'ye mal olacak.

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saim Ergör tarafından kuruldu.

Koray Ergün İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koray Ergün İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Koray Ergün tarafından kuruldu.

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Bingörler Yapı Dekorasyon Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bingörler Yapı Dekorasyon Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri İthalat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Niyazi Uçak tarafından kuruldu.

Ergüven Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergüven Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Müjdat Cem Ergüven tarafından kuruldu.

Özgürler Grup İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Özgürler Grup İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Ömer Özgür tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat Grubu'ndan Dayanıklı Binalar projesine destek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ergün Polat İnşaat Grubu Dayanıklı Binalar projesine destek veriyor...

Ergürler İnşaat Haberi

Ergürler İnşaat

Ergürler İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Fatih Ergür tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Kadıköy, Eğitim Mahallesi, Kasap İsmail Sokak Canberk İş Merkezi'nde kuruldu. 


Ergürler İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhhüt işleri; konut iş yeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzeride kat karşılığı binalar yapmak b.Her türlü inşaat yapımı, mesken, toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, artma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı, alımı, satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri yapmak c.Yurt içinde yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve...