11 / 05 / 2024

Erguvan-Demirbaş ortaklığı

Erguvan-Demirbaş ortaklığı

Kurtköy'e odaklanan Erguvan-Demirbaş, Eylül'de satışa sunacağı W Roof projesine hazırlanırken, bölgede yeni bir arsa aldı. Bu projeyi Mart'a yetiştirecek Kurtköy, Sabiha Gökçen Havalimanı, Teknopark, HABOM gibi yatırımlarla değerine değer katıyor.

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Id Laboratuvar Biyoteknoloji Sanayi Anonim Şirketi Kuruldu!

Id Laboratuvar Biyoteknoloji Sanayi Anonim Şirketi Maltepe’de Devrim Nükhet Karsu, Engin Narinç ve Levent Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de Osman Bozkurt, Emrah Kulaklı ve Harun Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Erguvan İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erguvan İzolasyon Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alkan Öztürk ve Serhat Çelikkaya ortaklığında kuruldu.

Deo İnşaat Ve Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Deo İnşaat Ve Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dereli ve Ozan Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Mayya Butik Otel Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mayya Butik Otel Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cüneyit Malkoç ve Tuba  Demirbağ ortaklığında kuruldu. 

Demirbaş ve Hanesel Yapı Ortaklığı'ndan 2 yeni proje geliyor!

Kurtköy'de konut projeleri hayata geçiren Demirbaş ve Hanesel Yapı Ortaklığı bölgede 2 yeni proje inşa edeceğini açıkladı. 

Keten Group Mühendislik İnşaat Enerji Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Keten Group Mühendislik İnşaat Enerji Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Keten ve Ümit Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Demirbaş Yapı Erguvan İnşaat W Roof nerede?

Ev alanlarını 68 metrekare ile 190 metrekare arasında değiştiği W Roof Konutları'nda 1+1'den 4+1'e kadar farklı daireler yer alıyor. Peki Demirbaş Yapı Erguvan İnşaat W Roof nerede?

Kurtköy W Roof teslim tarihi!

Kurtköy W Roof teslim tarihi 2015 yılı sonu olarak belirlendi. Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığında hayata geçirilen projenin 1.500 metrekarelik ticari alanı bulunuyor.

Demirbaş Selimoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demirbaş Selimoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Pendik'te, 12 Mart 2015'te Erol Selimoğlu, Sefa Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Maltepe Wloft Dragos nerede?

Demirbaş Yapı ve Erguvan İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Wloft Dragos evleri 100 adet konut ve 350 metrekare olan 1 ticari birimden meydana geliyor. Peki Maltepe Wloft Dragos nerede?

Avlu Kurtköy projesinde satışların yüzde 35'i satıldı!

Erguvan inşaat ve Demirbaş Yapı Ortaklığı tarafından İstanbul Kurtköy'de yapımına başlanacak Avlu Kurtköy projesinde satışların yüzde 35'i bir aylık dönemde tamamlandı. Projede 132 adet konut yer alıyor.

Erguvan-Demirbaş ortaklığı Haberi

Erguvan-Demirbaş ortaklığı
Kurtköy'e odaklanan Erguvan-Demirbaş ortaklığı, Eylül'de satışa sunacağı W Roof projesine hazırlanırken, bölgede yeni bir arsa aldı. Bu projeyi de Mart'a yetiştirecek Kurtköy, Sabiha Gökçen Havalimanı, Teknopark, HABOM gibi yatırımlarla değerine değer katıyor. Burada oluşacak konut talebini gören inşaat firmaları da yatırımlarına hız veriyor. Bölgede W Bahçe projesini hayata geçiren Erguvan İnşaat-Demirbaş Yapı ortaklığı bu firmalardan biri...

Kurtköy'deki ilk projeleri W Bahçe'de satışları neredeyse tamamlayan ortaklık, ikinci projeleri üzerinde çalışırken, yeni bir arsa daha aldığını açıkladı. Bu ay içinde yeni bir proje satışa çıkaracak olan ortaklık, yeni arsasmdaki projeyi de önümüzdeki Mart ayma yetiştirecek.

Eylül'de yeni proje Bugüne kadar ayrı ayrı birçok proje gerçekleştiren ve arkadaş olan Emre Maraşlı ve Sefa Demirbaş, yollarına ortak devam etme kararı aldı. 2008'de işbirliğine başlayan ErguvanDemirbaş,...