04 / 05 / 2024

Erguvan İnşaatın proje yerini vatandaşlar mı belirliyor

Erguvan İnşaatın proje yerini vatandaşlar mı belirliyor

Teknopark’a komşu çok özel konumdaki arazide geliştireceği proje için buradaneolsun.com üzerinden müşteri tercihlerini belirleyen Erguvan İnşaat’ın anketine rekor katılım gerçekleşti.

Bellek İnşaat Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bellek İnşaat Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhan Bellek, Muhammed Ali Bellek ve Rabia Nur Bellek ortaklığında kuruldu.

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Dündar tarafından kuruldu.

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi kuruldu!

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi bugün Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Bader Mohamedabdellahi ve Zaher Ahmed A. Obad ortaklığında kuruldu.

Fares Global Network Teknoloji İnşaat Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fares Global Network Teknoloji İnşaat Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fares Alfares tarafından kuruldu.

Deprem konutlarının proje alanlarında fay analizi yapılacak! TOKİ ve MTA'dan iş birliği!

Deprem konutlarının proje alanlarında fay analizi yapılacağı açıklandı. Konuya ilişkin son dakika detayları peş peşe açıklandı. İşte ayrıntılar...

Morataş Elektrik İnşaat Malzemeleri Proje Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Morataş Elektrik İnşaat Malzemeleri Proje Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Metin Eryılmaz tarafından kuruldu.

Dama Altın Proje Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dama Altın Proje Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Sert tarafından kuruldu.

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdul Samet Akgün tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika çılgın proje açıklaması! 

İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü'nde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul uyarısını yineledi.

Studıo Ps Mimarlık İnşaat Ve Proje Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Ps Mimarlık İnşaat Ve Proje Yönetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Selda Canpolat Çam tarafından kuruldu.

Yfa Group İnşaat Ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Yfa Group İnşaat Ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çiftcibaşı ve Ali Topaktaş ortaklığında kuruldu.

Itsv İnşaat Ve Proje Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Itsv İnşaat Ve Proje Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  200 bin TL sermaye bedeli ile Manuele Vındusca tarafından kuruldu.

Muda Danışmanlık İnşaat Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Muda Danışmanlık İnşaat Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ateş Can Demircan tarafından kuruldu.

Erguvan İnşaatın proje yerini vatandaşlar mı belirliyor Haberi

Erguvan İnşaatın proje yerini vatandaşlar mı belirliyor

Teknopark’a komşu çok özel konumdaki arazide geliştireceği proje için buradaneolsun.com üzerinden müşteri tercihlerini belirleyen Erguvan İnşaat’ın anketine rekor katılım gerçekleşti. 45 günde yaklaşık 1500 formun gönderildiği anket devam ediyor. İlk tercihler home ofis rezidans konseptinden yana. Anket Kurtöy’dekiyeni yatırımlar açısından ilginç sonuçlar ortaya koyuyor


Kurtköy’de 5. Gayrimenkul projesine hazırlanan Erguvan İnşaat’ın Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek yaptığı eğilim yoklaması ilginç sonuçlar ortaya koyuyor. Teknopark’a komşu çok özel konumdaki arazide geliştireceği proje için buradaneolsun.com üzerinden müşteri eğilimlerini belirlemeye çalışan Erguvan İnşaat’ın anketine 45 günde 1500 form gönderildi. Halen devam eden anketin ilk sonuçları, Kurtköy’deki yeni yatırımlara da yol gösterecek türden.  İlk tercihler projenin homeofis rezidans konseptinde yapılmasından yana…

Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı ve Genel Müdürü Emre Maraşlı, şimdiden tahminlerinin 3 katı katılım gerçekleşen...