01 / 05 / 2024

Erhan Adalı yapı kredi koray gyo

Erhan Adalı yapı kredi koray gyo

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Adalı kimdir? Erhan Adalı, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erhan Adalı'nın biyografisi...

Aktarlılar Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktarlılar Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Aktarli tarafından kuruldu.

Sakura Proje Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sakura Proje Yapı İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Küçük ve Yunus Yıldız ortaklığında kuruldu.

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi kuruldu!

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Tepeli tarafından kuruldu.

Erhan B2b Partner Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Erhan B2b Partner Yapı Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Açış tarafından kuruldu.

Bea İnşaat Yapı Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bea İnşaat Yapı Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Enver Ozan tarafından kuruldu.

Cityle Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cityle Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Erhan Doğruyol ve Zekeriya İncili ortaklığında kuruldu.

Uluslararası Mühendis Erhan Mataracı kara tabloyu çıkardı: Türkiye’nin inşaat sorunu nasıl çözülür?

Asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem nedeniyle, yıkılan ve hasar gören yapıların müteahhitleriyle ilgili soruşturmalar devam ederken, Uluslararası Mühendis Erhan Mataracı Türkiye’nin inşaat sorununu ve çözümlerini tek tek anlattı...

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ergin ve Tuğrul Köseoğlu ortaklığında kuruldu.

Oec Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Oec Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da Başaran Bayrak, Cihan Bayrak, Erhan Bayrak ve Habip Orhan Bayrak ortaklığında kuruldu.

​​​​​​​Üntaş Yatırım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Üntaş Yatırım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi Sarıyer’de  1milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Ünal , Erbay Ünal, Ersin Ünal ve Mustafa Ünal tarafından kuruldu.

Forlife Yapı Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forlife Yapı Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da  800 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Güneş ve Serdar Bilginsoy tarafından kuruldu.

Faysam Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faysam Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Erhan ve Yunus Erhan tarafından kuruldu.

Özefeler Yıkım Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özefeler Yıkım Hafriyat İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Altun tarafından kuruldu.

Erhan Adalı yapı kredi koray gyo Haberi

Erhan Adalı yapı kredi koray gyo

Erhan Adalı kimdir?

Lisans derecesini 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden alan Erhan Adalı, mesleğe Garanti Bankası’nda Müfettiş olarak başladı. Adalı, çeşitli pozisyonlarda görev almasından sonra 1997-2005 yıllarında Kurumsal Şube Müdürü, Ticari Bankacılık Bölge Müdürü ve KOBİ Bankacılığı Pazarlama Müdürlüğü’nde Koordinatör olarak çalıştı. 

2005-2012 yıllarında Garanti Emeklilik ve Hayat AŞ’nin Genel Müdürü olarak çalışan Adalı, daha sonra 2015'e kadar Garanti Bankası’nda Krediler Genel Müdür Yardımcısı görevine devam etti. 

2015-2017 yıllarında Garanti Leasing ve Garanti Mortgage Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Adalı, Mart 2018 tarihinden bu yana ise Yapı Kredi Bankası’nda Kurumsal ve Ticari Bankacılık’tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürüyor. 

Erhan Adalı, aynı zamanda 2018 yılının Mart ayından beri İcra Kurulu Üyesi. Ayrıca Yapı Kredi Faktoring, Yapı...