13 / 05 / 2024

Erhan Ataman

Erhan Ataman

Atamanlar Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Petrol Ürünleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erhan Ataman tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Aralık'ta kuruldu

Erhan Boysanoğlu: İhaleler konut fiyatlarını yükseltecek!

Emlak Konut GYO ihalelerinde ortaya çıkan rakamlar gayrimenkul sektöründe dengeleri bozdu. “İhaleler bize normal gelmiyor” diyen Erhan Boysanoğlu, konut fiyatlarının yükseleceğini söyledi.

Erhan Ertan Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü oldu!

Yavuz Erdal Kayapınar, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü görevini 20 Şubat 2015 tarihinde yeni Genel Müdür Erhan Ertan’a devretti. Yeni genel müdür Erhan Ertan oldu...

Erhan Boysanoğlu: Konut balonunu arsa fiyatları şişiriyor!

İnşaatçıların yarıya yakını, konut fiyatlarında balon riski doğduğunu düşünüyor. Konut üreticisi Mesa Mesken’in Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu’na göre konuttaki balonu, geometrik artan arsa fiyatları şişiriyor.

Akmerkez GYO'da Erhan Öner'in yerine Murat Gigin atandı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nde yönetim kurulu üyesi Erhan Öner'in istifasının ardından boşalan yönetim kurulu üyeliğine Murat Gigin'in atandığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirildi.

Erhan Boysanoğlu: İhtiyaca göre ev yapılmıyor!

Ankara Ticaret Odası'nın yayın organı Ekonomik Denge Dergisi'ne konuşan MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, 'konutta balon riski var mı' tartışmasını değerlendirdi. Boysanoğlu, hâlâ ciddi bir konut ihtiyacı olduğunu belirtti.

Erhan Öner Akmerkez GYO'dan istifa etti!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Erhan Öner Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'den istifa etti.

Gülben Ergen Erhan Çelik'le ayrı evlerde yaşadığı iddialarını yalanladı!

Geçen Eylül ayında hayatını Erhan Çelik ile birleştiren Gülben Ergen'in evliliği hakkındaki dedikodular bitmek bilmiyor.Gülben Ergen konu ile ilgili açıklama yaparak, 'Erhan komşum değil, aynı evde yaşıyoruz' dedi.

Gülben Ergen: Erhan komşum değil, aynı evde yaşıyoruz!

Geçen eylül ayında hayatını Erhan Çelik ile birleştiren Gülben Ergen'in evliliği hakkındaki dedikodular bitmek bilmiyor.Gülben Ergen konu ile ilgili açıklama yaparak, 'Erhan komşum değil, aynı evde yaşıyoruz' dedi.

Erhan Çelik Gülben Ergen'in evinin yanındaki daireyi kiraladı!

Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan'ın ' Çocuklarım başka biri ile aynı evde yaşamaz ' sözleri üzerine eşi Erhan Çelik'le birlikte olmak için evinin yanındaki daireyi kiraladı.

Erhan Çelik Gülben Ergen'in yan dairesini kiraladı!

Ünlü çift, Gülben Ergen’in eski eşi Mustafa Erdoğan’ın “Çocuklarımın başka biriyle aynı evde yaşamasını kabul etmem” demesiyle küçük çaplı bir kriz yaşamıştı. Ergen'in şimdiki eşi Erhan Çelik, Ergen'nin yan dairesini kiraladı...

Gülben Ergen Erhan Çelik'le birlikte evinin yanındaki daireyi de kiraladı!

Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan'ın ' Çocuklarım başka biri ile aynı evde yaşamaz ' sözleri üzerine eşi Erhan Çelik'le birlikte olmak için evinin yanındaki daireyi kiraladı.

Erhan İçöz: Ege Bölgesi’ndeki madenler S.O.S veriyor!

Karaman Ermenek'te 18 madencinin su basmasından dolayı mahsur kalmasının yankıları sürerken TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Erhan İçöz, Ege'deki madenler için önemli bir uyarıda bulundu.

Gülben Ergen ve Erhan Çelik aynı sitede ama farklı evlerde!

28 Eylül’de Şirince’de sade bir nikâh töreniyle yaşamlarını birleştiren Gülben Ergen ve Erhan Çelik, evlenmelerine rağmen ayrı evlerde yaşamaya devam ediyor. Çift, çocuklarını duruma alıştırdıktan sonra aynı eve taşınacak.

Erhan Ataman Haberi

Erhan Ataman

Atamanlar Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Petrol Ürünleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erhan Ataman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu. 


Atamanlar Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Petrol Ürünleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü hafriyat işlerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Atamanlar Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Petrol Ürünleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Avcılar, Gümüşpala Mahallesi, Kutlu Sokak,...