22 / 05 / 2024

Erhan Erol biyografi

Erhan Erol biyografi

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol kimdir? Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol'un biyografisi...

Erol Tabanca otel yatırımlarında hız kesmeyecek!

Dünyanın en iyi 225 müteahhitlik firması sıralamasında 59'uncu sırada olan Polimeks'in sahibi Erol Tabanca yurtiçi ve yurtdışında otel yatırımlarına hız katacak.

SGK Maltepe Şehit Erol Olçok Kampüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, SGK Maltepe Şehit Erol Olçok Kampüsü'nün açılışında yaptığı konuşmada, kompleksin, Türkiye'ye, İstanbul'a ve buradan hizmet alacak ilçelere hayırlı olmasını diledi.

Erol Bilecik: Her mahalleye bir teknokent yapılmalı!

Index Grup Türkiye’nin en büyük bilişim distribütörü. Grubun kurucusu ve CEO’su Erol Bilecik Türkiye’nin bilişim sektöründe büyümek için hızlı hareket etmeye ihtiyacı olduğunu söylerken, “Neden her mahallede bir teknokent olmasın” diyor.

Erhan Boysanoğlu: Konut fiyatları 2017'de yüzde 15 artacak!

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrasında düzenlenen kampanyaların ağustos ayında satışları artırdığını ama daha sonra düşüş olduğunu söylüyor.

Erol Altan'dan yeni şirket!

Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan bugün 4 milyon TL sermaye ile yeni şirket kurdu. Kağıthane'de yer alan şirketin adı Mari Yönetim İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi.

Recep Erol: Büyükçekmece'deki arsalar bizim geleceğimiz!

AK Parti Grup Başkanvekili Recep Erol, Ekim Meclisi'nde yaptığı konuşmada arsaların önemine değindi. Erol, arsaların satılmasından yana olmadıklarını ifade ederken, geleceğe olan en büyük yatırımın yine bu arsalar olduğunu söyledi.

Ahmet Ender Erol kimdir?

Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne, İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol atandı. Peki, Ahmet Ender Erol kimdir?

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Erol Olçok'un ismi Çorum'da hastaneye verilecek!

TBMM İdare Amiri Uslu, "15 Temmuz darbe girişiminde hayatlarını kaybeden hemşehrimiz şehit Erol Olçok'ın ismini Çorum'a yapılan Eğitim ve Araştırma Hastanesine verilecek." dedi.

Erhan Aydın Körfez GYO'dan ayrıldı!

Körfez GYO Mali İşler Müdürü, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve B grubu imza yetkilisi olan Erhan Aydın görevinden istifa ederek ayrıldı.

Kale Grubu'nun acı günü! Erol Ergün vefat etti!

Kaleseramik Endüstriyel Ürün ve Hizmetler Başkan Yardımcısı Selim Ergün'ün babası Erol Ergün vefat etti.

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal vefat etti. Ünal'ın İ.T.Ü. İnşat Fakültesi sınıf arkadaşları taziye ilanı yayınlattı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Giray vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Giray vefat etti. Giray ailesi taziye ilanı yayınlattı. Cenazesi yarın Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

Erhan Erol biyografi Haberi

Erhan Erol biyografi

Erhan Erol kimdir?

Erhan Erol, 21 Mayıs 1965 tarihinde İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 1990 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 


1993 yılına kadar 1.Basamak sağlık kurumlarında yönetici hekimlik yaptı. 1993-1995 yılları arasında İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’nde Sağlık Projesi İl Koordinatörlüğü’nde çalıştı. 


Dünya Sağlık Örgütü’nün Sağlık Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü “Gaziosmanpaşa Gecekondularda Sağlıklı Yaşam Projesi”nin sorumluluğunu yürüttü. 1995-2004 yılları arasında Gaziosmanpaşa’ya Sağlık Grup Başkanı olarak görev yaptı. 


2004 yılında yapmış olduğu Gaziosmanpaşa Sağlık Grup Başkanlığı görevinden istifa ederek, 2004 Mahalli İdareler Seçimlerinde belediye başkan adayı oldu ve Adalet ve Kalkınma Parti’sinden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı seçildi. 


Görevi süresince belediye faaliyetleri 3K adı verilen proje doğrultusunda yürütüldü. 2004-2009 yılları arasında kurumsal, kentsel ve kültürel dönüşüm başlığı altında sayısız proje gerçekleştirildi. 


29 Mart 2009...