21 / 05 / 2024

Erhan Erol kimdir

Erhan Erol kimdir

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol kimdir? Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol'un biyografisi...

Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor?

Sabancı ailesinin ikinci kuşak üyelerinden olan Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor? Erol Sabancı yaşıyor mu? İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Turan Erol doktorasını hangi ülkede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı?

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Turan Erol kimdir? Hangi alanda lisans eğitimini tamamladı? Doktorasını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu? İşte Turan Erol ile ilgili merak edilen her şey...

Hasan Tuncay Erol Kimdir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur?

Hasan Tuncay Erol ne iş yapıyor? Hasan Tuncay Erol’un mesleği nedir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur? İşte detaylar!

Erhan Kurdoğlu kimdir? Erhan Kurdoğlu ne iş yapmaktadır?

Erhan Kurdoğlu kimdir? Erhan Kurdoğlu’nun mesleği nedir? Erhan Kurdoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Çağrı Erhan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Kaç yaşında?

Lider Turizm A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Erhan kimdir? Kaç yaşında? Çağrı Erhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Çağrı Erhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Çağrı Erhan'ın yaşamına dair merak edilenler.

Erol Göker Kimdir?

Erol Göker kimdir? Erol Göker’in mesleği nedir? Erol Göker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erol Bilecik kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Datagate Bilgisayar malzemeleri Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik  kimdir? Kaç yaşında? Erol Bilecik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Erol Bilecik'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Erol Bilecik'in hayatına dair merak edilenler.

Nevres Erol Bilecik Kimdir?

Nevres Erol Bilecik kimdir? Nevres Erol Bilecik’in mesleği nedir? Nevres Erol Bilecik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erol Kaya Kimdir?

Erol Kaya kimdir? Erol Kaya’nın mesleği nedir? Erol Kaya nereden mezundur? İşte detaylar!

Erol Çarmıklı kimdir?

Nurol Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı kim? Erol Çarmıklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erol Çarmıklı'nın biyografisi...

Erhan Adalı kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Adalı kimdir? Erhan Adalı, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erhan Adalı'nın biyografisi...

Erhan Coşan kimdir?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne getirilen Erhan Coşan kimdir? Erhan Coşan daha önce hangi görevlerde bulundu?

Ahmet Ender Erol kimdir?

Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne, İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol atandı. Peki, Ahmet Ender Erol kimdir?

Erhan Erol kimdir Haberi

Erhan Erol kimdir

Erhan Erol kimdir?

Erhan Erol, 21 Mayıs 1965 tarihinde İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 1990 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 


1993 yılına kadar 1.Basamak sağlık kurumlarında yönetici hekimlik yaptı. 1993-1995 yılları arasında İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’nde Sağlık Projesi İl Koordinatörlüğü’nde çalıştı. 


Dünya Sağlık Örgütü’nün Sağlık Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü “Gaziosmanpaşa Gecekondularda Sağlıklı Yaşam Projesi”nin sorumluluğunu yürüttü. 1995-2004 yılları arasında Gaziosmanpaşa’ya Sağlık Grup Başkanı olarak görev yaptı. 


2004 yılında yapmış olduğu Gaziosmanpaşa Sağlık Grup Başkanlığı görevinden istifa ederek, 2004 Mahalli İdareler Seçimlerinde belediye başkan adayı oldu ve Adalet ve Kalkınma Parti’sinden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı seçildi. 


Görevi süresince belediye faaliyetleri 3K adı verilen proje doğrultusunda yürütüldü. 2004-2009 yılları arasında kurumsal, kentsel ve kültürel dönüşüm başlığı altında sayısız proje gerçekleştirildi. 


29 Mart 2009...