30 / 04 / 2024

Erhan Kamışlı açıklamaları

Erhan Kamışlı açıklamaları

Esas Holding iştiraki Esas Gayrimenkul, Zonguldak'taki Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni satın aldı. Esas Gayrimenkul Zonguldak'ta aldığı Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni Esas 67 Burda adıyla devam ettirecek.

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Bakanlıktan arka arkaya destek açıklamaları geliyor! Tam 500 TL verecek

Vatandaşlar Bakanlıktan yapılan destek açıklamalarından faydalanmak istiyor. Vatandaşın ilgisini çeken ödemeler hakkında htiyaç sahibi aileler bu kampanyalardan faydalanmak istiyor. İnternet aracılığı ile koşulları öğrenmek isteyen vatandaşlar haberimizi mutlaka okuyun.

Uzman isimden kritik açıklamalar! Araba fiyatları düşecek mi artacak mi? Arabaların fiyatları ne zaman düşecek?

Araba fiyatlarının düşüp düşmeyeceğine dair yılın başından beri sorulmaktadır. İşte uzman isimden açıklamalar!

Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen göz atın!

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan asgari ücret zamları arama motorlarında da sık sık araştırılıyor. Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu... 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi... Hemen göz atın...

Dünya Powell'ın açıklamalarına kilitlendi! Gram altın ne kadar, artacak mı?

Dolarla doğru orantılı bir şekilde yükselişe geçen altının, Fed Başkanı Jerome Powell ve Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamalarının ardından zirve yapması bekleniyor.

Erhan Kılıç'tan Buca metrosu açıklaması!

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç İzmir halkının merakla beklediği Buca metrosu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Murat Kurum'dan Salda Gölü açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Salda Gölü'yle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bakan Kurum, "Salda Gölü'nden ev fotoğrafları geldi, onlar da oranın görüntüsüyle alakalı değildi." dedi.

Les Benjamins Akasya AVM'de yeni mağaza açtı!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı'nın oğlu Fethi Kamışlı'nın yatırım yaptığı giyim markası Les Benjamins büyümeye devam ediyor. Markanın yeni şubesi Akasya AVM'de açıldı. 

Erhan Kılıç'tan Buca metrosu açıklaması!

Buca Metrosu için beklenen haberin gelmesi üzerine Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, “Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olarak bunu hak ediyorduk. Bu imza bir milat olmasını diliyoruz." dedi.

Ankara'daki mobilya teşhir merkezi açılışa hazır!

Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen Mobilya Show-room’u, açılışa hazır hale geldi.

Balıkesir 10 Burada AVM'nin temeli atıldı!

Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, 120 bin metrekarelik alana kurulacak 10 Burada AVM'nin 3 katlı inşa edileceğini söyledi.

Ev alana 15 bin TL destek hesabı nasıl açılır?

Konut hesabı ve devlet katkısı yönetmeliğinin yürürlüğe girmesi ile birlikte konut hesapları başvuruları da başladı. Peki, ev alana 15 bin TL destek hesabı nasıl açılır?

Erhan Kamışlı açıklamaları Haberi

Erhan Kamışlı açıklamaları

Esas Holding iştiraki Esas Gayrimenkul, Zonguldak'taki Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni satın aldı. 


Yurt dışında satın alma ve birleşme; Türkiye'de ise satın alma ve sıfırdan yatırım stratejisi ile ilerleyen firma, Zonguldak'ta aldığı Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni Esas 67 Burda adıyla devam ettirecek. 11 bin metrekare alan üzerinde olan Esas 67 Burda AVM'de 62 mağaza bulunuyor. 500 araç kapasitesine sahip 4 otoparkı ve 5 mağaza katı bulunan Esas 67 Burda'nm kiralanabilir alam 22 bin metrekare. 

Ayda ortalama 400 bin kişi tarafından ziyaret ediliyor. Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, "Hayata geçirdiğimiz projelerde ticari gayrimenkul alanının dinamiklerine yön veriyoruz" dedi. Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu ise "Türkiye'nin en avantajlı lokasyonlarmdan, Zonguldak'ta hareketli bir kentleşme görülüyor. Üniversite şehri olması sebebiyle de yaklaşık...