23 / 05 / 2024

Erhan Yapan

Erhan Yapan

Bozak Yapı Denetim Limited Şirketi 23 Şubat 2015 'te, 10 bin TL sermaye ile Üsküdar 'da, Anıl Akkoyunlu, Burak Boztemur, Erhan Yapan ortaklığında kuruldu.

Re/Max Piramit 2015'te en iyi satış yapan 3. ofis oldu!

2003 yılında Mimar Nurdan Tartanoğlu tarafından kurulan ve satış başarıları ile dünya çapında çok sayıda ödül alan Re/Max Piramit, 2015 yılında Avrupa'nın en iyi satış yapan üçüncü ofisi oldu.

Peşinatsız ev sahibi yapan 5 proje!

Ev almak isteyen herkesin peşinat verecek parası yok. İşte bu noktada inşaat firmalarının kampanyaları devreye giriyor. Aylık taksitlerle kira öder gibi ev sahibi yapan projeleri mercek altına aldık.

Emlak vergisi taksit yapan bankalar!

Emlak vergisi, her sene ev, işyeri, arsa ve arazi sahipleri tarafından ödeniyor. Vergi, taşınmaz malın bağlı olduğu belediyeye 2 taksitte ödeniyor. Peki, emlak vergisi taksit yapan bankalar nelerdir?

İstanbul, konut ve kiraya en fazla harcama yapan il oldu!

Türkiye genelinde konut ve kiraya en fazla; gıdaya en az harcama yapan il İstanbul oldu. İstanbul'da haneler 100 birimlik tüketimin 29 birimini konut ve kiraya yatırırken; gıda ve alkolsüz içeceğe ayırdıkları miktar 16'da kaldı.

Spor alanları yapan devlet sanayiciye de altyapı hazırlamalı!

Hükümetin üretimi ve sanayiciyi destekleyecek bir yol bulması gerektiğini kaydeden OSTİM Başkanı Orhan Aydın, spor alanları için gerekli yatırımları yapan devletin sanayiciye de altyapı hazırlaması gerektiğini söyledi

Eylül ayında en çok satış yapan proje Başakşehir 2. Etap Evleri oldu!

Eylül ayında en çok satış yapan proje 139 milyon 419 bin 801,99 TL ile Başakşehir Evleri 2. Etap projesi oldu.

Erhan Boysanoğlu: 2015 yılı konut sektörü için zor bir dönem!

Kuruluşundan beri çok ortaklı bir yapıya sahip olan Mesa'nın yönetim yapısı değişti. Yönetiminin daha aktif bir yapı kazandığını belirten Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "2015 yılı konut sektörü için zor bir dönem " dedi.

Erhan Çelik Otoparkta yeni çözüme katkı sağladı!

Türk mühendis ve işçilerinin geliştirdiği teknolojilerle dünya çapında otopark projelerini hayata geçiren Sanpark, televizyonculuğa ara veren Erhan Çelik’le yeni dönem için hedef büyüttü.

Riskli bina tespiti yapan firmalar!

Kentsel dönüşüm sürecinde olan riskli binalar için lisanslı kurum ve kuruluşlar tarafından yapılan incemeler sonucunda riskli bina raporu veriliyor. İşte, riskli bina tespiti yapan firmalar!

Konuta yatırım yapan orta üstü ve üst gelir grubu kazançlı çıktı!

Dolardaki artışla birlikte sıfır evlere gelen zamlar, bazı bölgelerde konut fiyatlarında yüzde 40’a kadar prim sağladı. Ancak dar ve orta gelirliye uygun ev üretilemediği için sadece konuta yatırım yapan orta üstü ve üst gelir grubu kazançlı çıktı.

Türkiye mobilya ihracatı yapan ülkeler arasında 12. sıraya yükseldi!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından açıklanan 2015 yılının ilk yarı ihracat rakamlarına göre dünyada mobilya ihracatı yapan ülkeler sıralamasında Türkiye, 15. sıradan 12. sıraya yükseldi.

Erguvan İnşaat Kurtköy'de en fazla konut yapan firma!

Anadolu Yakası’nın önemli bir lokasyonu olan Kurtköy’de 5. projesinin hazırlığını yapan Erguvan İnşaat, bölgenin en fazla konut projesi yapan firması oldu.

En çok bağış yapan Türkler arasında inşaatçılar da var!

Capital Dergisi tarafından Türkiye’de hayırseverlik alanında farkındalık yaratmak amacıyla başlatılan ‘Gönlü Zengin İş İnsanları Araştırması’ açıklandı. En çok bağış yapan Türkler arasına inşaatçılar da var.

Erhan Yapan Haberi

Erhan Yapan

Bozak Yapı Denetim Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 23 Şubat 2015'te, Anıl Akkoyunlu, Burak Boztemur, Erhan Yapan ortaklığında kuruldu.


Bozak Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu;Şirketin amacı; can ve mal güvenliğini teminen imar planlama fen sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlamaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ile ilgili yasanın amir hükümlerine aynen uyar.


Bozak Yapı Denetim Limited Şirketi adres: Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi, Atalar Sokak...