19 / 05 / 2024

erhanlı Monza Residence

erhanlı Monza Residence

1998 yılında Erksan Yapı ve Yatırım A.Ş. ile temelleri atılan Erkanlı Şirketler Grubu; bugün gayrimenkul, çevre teknolojileri ve atık yönetimi, kimya, madencilik sektörlerinde faaliyet gösteren entegre bir kuruluş...

Monza Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Monza Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sajjad Ali Hussein Al Hufayree tarafından kuruldu.

Monza Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Monza Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Hüseyin Sevimlisoy Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Nurettin Demirtaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Monza Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Monza Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlhan Ali Akbaytuan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 5 Ağustos'ta Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

İder Mobilya erkek çocukları için yeni mobilya tasarladı!

Miniklerin renkli dünyasına hızlı bir giriş yapan İder Mobilya, yepyeni çocuk odası takımları ile herkesi kendine hayran bırakıyor. İder Monza koleksiyonu ile beylerin yatak odasında son sürat yerini alıyor.

Monza Rezidans'ta aylık 1.778 TL'den başlayan taksitler!

Erkanlı Grup tarafından hayata geçirilen Monza Rezidans projesinde hemen tapu sahibi olunabiliyor. Projenin ödeme planı kapsamında aylık 1.778 TL'den başlayan taksit imkanı sunuluyor.

Monza Rezidans projesinde hayat Kasım'da başlıyor! 220 bin TL!

Erkanlı Grup'un, Ankara İncek'te inşa ettiği çevre dostu, yenilenebilir enerji farkı ile öne çıkan Erkanlı Monza Rezidans projesinde hayat Kasım'da başlıyor. Daire fiyatları 220 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Erkanlı Grup Monza Rezidans projesinde 220 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Erkanlı Grup Monza Rezidans projesinde yer alan dairelerin tavan yükseklikleri 2 metre 90 santimetre olarak belirlendi. Projede yer alan dairelerin fiyatları 220 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Monza Rezidans'da 220 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Erkanlı Grup Monza Rezidans projesinde yer alan dairelerin fiyatları 220 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Erkanlı Grup Monza Rezidans projesinde 220 bin liradan başlayan fiyatlar!

Hemen tapu sahibi olunabilen Erkanlı Grup Monza Rezidans projesinde fiyatlar 220 bin liradan başlangıç gösteriyor. Monza Rezidans projesinde 120 ay için 0,81 faiz oranı uygulanıyor.

Monza Rezidans projesinde 220 bin liradan başlayan fiyatlar!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Monza Rezidans projesinde fiyatlar 220 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Monza Rezidans'da fiyatlar 220 bin liradan başlıyor!

Erkanlı Grup tarafından hayata geçirilen Monza Rezidans projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. projede fiyatlar 220 bin liradan başlıyor.

Monza Rezidans projesinde 220 bin liradan başlayan fiyatlar!

Ankara İncek'te inşa edilen Monza Rezidans projesi Erkanlı Grup imzasını taşıyor. Fiyatlarının 220 bin liradan başladığı Monza Rezidans projesinde hemen tapu sahibi olabilme imkanı sunuluyor.

Monza Rezidans'ta fiyatlar 220 bin liradan başlıyor!

Ankara İncek'te Erkanlı Grup tarafından hayata geçirilen Monza Rezidans projesinde fiyatlar 220 bin liradan başlıyor. 108 adet dairenin yer aldığı projede yüzde 1 KDV uygulanıyor.

erhanlı Monza Residence Haberi

erhanlı Monza Residence

 En temel felsefesi ise insan sağlığına ve çevreye dost projeler üretmek. Üniversitede okurken kurduğu şirketi kısa sürede uluslararası arenada da tanınır hale getiren Erkanlı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, şu sıralar Ankara’da gerçekleştirdikleri bir ilkin heyecanını yaşıyor. Rüzgar türbinli konut projesi Monza Residence’ı hayata geçiren 39 yaşındaki genç yöneticinin bir diğer planı ise çevre teknolojilerindeki yatırımlarına önümüzdeki yıl bir yenisini daha eklemek...



AİDATLAR MİNİMUMA DÜŞECEK

Maden mühendisliği okuduğu yıllarda Erksan Uluslararası Yapı ve Yatırım A.Ş.’yi kuran Rıza Hüseyin Erkanlı, ilk etapta Ankara’da pek çok işe imza attıktan sonra Kuzey Afrika’ya açılmış. Bölgede konut, iş merkezi ve villa projeleri üstlenen Erkanlı, aldığı bir kararla taahhüt işlerini sonlandırarak ve yurtdışı defterini kapatarak gayrimenkul geliştirme alanına odaklanmaya karar vermiş. Bu alanın...