05 / 05 / 2024

Erinç Çetinkaya

Erinç Çetinkaya

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, açık bulunan 5 inci derece kadrolu müfettişliklere, Müfettiş Yardımcıları Mahmut Mustafa Hanefioğlu, Ümit Poyraz, Yasin Göven, Osman Nuri Özkök, Mustafa Akçelik, Ahmet Ersan Demir ile Erinç Çetinkaya'yı atadı.

Hazır beton güven endeksi eşik değerin üzerinde! 

İnşaat sektörünün büyüme hızını gösteren öncü göstergelerden biri olan Hazır Beton Endeksi eşik değerin üstüne yükseldi.

Kuzu ciğerin fiyatı eti solladı, kilosu 420 TL'ye satılıyor!

Diyarbakır'da kuzu ciğerin fiyatı, eti solladı. Kuzu ciğerinin kilosu 420 TL’ye yükselirken et ise 390 liraya satılıyor. DİLTO Başkanı Haşim Elkaan, fiyat artışlarından rahatsızlık duyduklarını ancak bu duruma bir çözüm bulamadıklarını belirtti.

Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Kariyerine nasıl başladı?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Kariyerine nasıl başladı?

Çetinkaya 5k İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetinkaya 5k İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Abubekir Çetinkaya, Emrah Çetinkaya ve Murat Çetinkaya ortaklığında kuruldu.

Çetinkaya Management Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çetinkaya Management Gayrimenkul Anonim Şirketi Bakırköy'de Alican Çetinkaya tarafından kuruldu.

TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya başvuruları bugün başladı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Çetinkaya projesi başvuruları bugün başladı.

GYODER Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları Semineri yarın!

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri yarın saat 14:00-16:00 saatleri arasında düzenlenecek.

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları Semineri 25 Ağustos'ta!

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri 25 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. 

Murat Karluk Çetinkaya kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Vekili Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Murat Karluk Çetinkaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Murat Karluk Çetinkaya'nın biyografisi...

Murat Karluk Çetinkaya, İş GYO Yönetim Kurulu Vekili oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Sezgin Yılmaz'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi.

Çetinkaya Elektroteknik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çetinkaya Elektroteknik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özkan tarafından açıldı.

Karluk Çetinkaya kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Karluk Çetinkaya kimdir? Karluk Çetinkaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sezgin Yılmaz'ın biyografisi...

Hasan Çetinkaya vefat etti!

İnşaat mühendisi ve Erzincan eski Milletvekili Hasan Çetinkaya hayatını kaybetti. Merhum Çetinkaya için TBMM'de cenaze töreni yapıldı. 

Erinç Çetinkaya Haberi

Erinç Çetinkaya

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından:


Karar Sayısı : 2015/527

1 – Açık bulunan 5 inci derece kadrolu Müfettişliklere, Müfettiş Yardımcıları Mahmut Mustafa HANEFİOĞLU, Ümit POYRAZ, Yasin GÖVEN, Osman Nuri ÖZKÖK, Mustafa AKÇELİK, Ahmet Ersan DEMİR ile Erinç ÇETİNKAYA’nın atanmaları 657 sayılı Kanunun 36/A-11, 45 ve 76 ncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

2 – Bu Kararı Çevre ve Şehircilik Bakanı...