04 / 07 / 2024

Erka İnşaat Erka Panorama fiyat

Erka İnşaat Erka Panorama fiyat

Erka Panorama projesi kentsel dönüşüm kapsamında 107 daireden meydana geliyor. Erka Panorama satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Erka Mimari Tasarım Ve İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Mimari Tasarım Ve İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Erkan tarafından kuruldu.

Erka Plus Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Plus Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Abdulkadir Civanoğlu tarafından kuruldu.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Erka İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 28 Temmuz'da!

1989'da kurulan Erka İnşaat, son süreçte yaşadığı maddi anlamdaki sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etti. Şirketin alacaklılar toplantısının 28 Temmuz'da yapılmasına karar verildi.

Erka İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 5 Mayıs'ta!

1989 yılında kurulan Erka İnşaat, son dönemde mali anlamda yaşadığı sıkıntıyı aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin alacaklılar toplantısı 5 Mayıs tarihinde yapılacak. 

Erka Melik Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limted Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Erka Melik Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limted Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile SeleHatdin Kaya tarafından açıldı.

Erka İnşaat konkordato talep etti!

1989 yılında kurulan Erka İnşaat, son dönemde mali anlamda yaşadığı sıkıntıyı aşamayınca konkordato talep etti. Şirkete 3 kişilik komiser heyeti atandı...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Erkaş Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Nokta Pansiyon Şubesi açıldı!

Erkaş Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Nokta Pansiyon Şubesi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Erka Internatıonal Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erka Internatıonal Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kazım Ersözlü tarafından kuruldu. 

Erka Konsept İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Konsept İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ertan Küçükgüzel ve Kahan Kara ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erka Proje Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Proje Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Terut ve Şükrü Tokuroğlu ortaklığında kuruldu.

Erkaş Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Nokta 1 Yurt Şubesi açıldı!

Erkaş Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Nokta 1 Yurt Şubesi, Tacettin Karakaş Şube Müdürlüğü'nde 4 milyon TL sermaye ile 28 Temmuz'da Avcılar, Üniversite Mahallesi'nde açıldı.

Erka İnşaat Erka Panorama fiyat Haberi

Erka İnşaat Erka Panorama fiyat

Erka İnşaat imzasıyla yükselen Erka Panorama projesi 1.412 metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. Erka Panorama projesinde toplamda 107 olmak üzere 1+1 ile 2+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor. 


12 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip Erka Panorama projesinde teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülüyor. 


Ödeme planına göre Erka Panorama projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Projede 1+1'ler 345 bin TL'den , 2+1 daireler ise 398 bin TL ila 717 bin TL arasında değişiyor. 

Büyükdere Caddesi’ne yürüme mesafesinde olan proje; Sultan Selim Caddesi’nin devamındaki Gümüşhane Caddesi, Abide Sokak’ta yer alıyor. 



Erka Panorama satış ofisi!

Tel: 444 6 386

Web: http://www.erkapanorama.com/

Ezgi...