16 / 05 / 2024

Erka Tk Turizm Bilişim Anonim Şirketi iletişim 

Erka Tk Turizm Bilişim Anonim Şirketi iletişim 

Erka Tk Turizm Bilişim Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Bilgener, Aslan Emre, Serhat Kahraman ve Mustafa İlbeyli ortaklığında kuruldu. 

Tk Tülay Kara Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tk Tülay Kara Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tülay Kara tarafından kuruldu.

Eldorado Mimarlık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Eldorado Mimarlık Ve Turizm Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Sıtkı Erdoğan tarafından kuruldu.

Kafkas Yenilenebilir Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Yenilenebilir Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Uğurlu tarafından kuruldu.

Erka Melik Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limted Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Erka Melik Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limted Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile SeleHatdin Kaya tarafından açıldı.

Erka Tk Turizm Bilişim Anonim Şirketi kuruldu! 

Erka Tk Turizm Bilişim Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Bilgener, Aslan Emre, Serhat Kahraman ve Mustafa İlbeyli ortaklığında kuruldu. 

Çotanaklar İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çotanaklar İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sıtkı Ada tarafından 20 bin TL sermaye ile 26 Kasım'da Esenler, Fatih Mahallesi, Çinçin Dere Caddesi'nde kuruldu.

İmpala Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmpala Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Sıtkı Erdoğan tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Ümraniye'de kuruldu.

Muğla'da turizm için çalışmalar başladı!

Muğla ve ilçelerinde kültürel, alternatif turizm olanaklarıyla ziyaretçi sayısının artırılması hedefleniyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesinde konulu konferans düzenlendi.

Muğla'da Alternatif Turizm konferansı düzenlendi!

TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel,Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından düzenlenen "Alternatif Turizm" konulu konferansa katıldı. Gökbel,"Alternatif turizmde doğaya müdahale etmeden gelişmek ve değişmek zorundayız." dedi

Muğla'nın ziyaretçi sayısı alternatif turizm ile artacak!

Muğla ve ilçelerinde kültürel, alternatif turizm olanaklarıyla ziyaretçi sayısının artırılması hedefleniyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesinde konulu konferans düzenlendi.Konferansın açılış konuşmasını MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Mansur Harma

Sıtkı İlbak Bomonti Elektrik'ten istifa etti!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sıtkı İlbak Bomonti Elektrik'ten istifa etti.

Temkaş İnşaat Taahhüt Turizm Otelcilik Gıda Tarım Hayvancılık İthalat ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Temkaş İnşaat Taahhüt Turizm Otelcilik Gıda Tarım Hayvancılık İthalat ve İhracat Anonim Şirketi, Sıtkı Temel tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mart'ta kuruldu.

Erka Grup bu yılı 110 milyon dolar ciro ile kapamayı planlıyor!

Veysi Erdoğan, bugün Erka Grup çatısı altında yer alan üç şirketi ile çelik, inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Bu yılı 110 milyon dolar ciro ile kapamayı planlıyor...

Erka Tk Turizm Bilişim Anonim Şirketi iletişim  Haberi

Erka Tk Turizm Bilişim Anonim Şirketi iletişim 

Erka Tk Turizm Bilişim Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Bilgener, Aslan Emre, Serhat Kahraman ve Mustafa İlbeyli ortaklığında kuruldu. 

Erka Tk Turizm Bilişim Anonim Şirketi konusu:
1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Otel, motel, kamping, tatil köyü açmak, işletmek, satın almak, satmak, kiraya vermek, kiralamak, 2. 1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak, yerli ve yabancı turistleri konaklatmak, tur düzenlemek. 3. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 4. Her türlü emlak ve turizm konularında acentelik ve aracılık hizmetleri yapmak,...