05 / 05 / 2024

Erkan Ak

Erkan Ak

ESC Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedriye Ak, Erkan Ak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta Sancaktepe, Atatürk Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'e 'belediye' şoku: 'Tiny house'ları kaldırıldı!

İzmir'in Karaburun ilçesindeki sinema ve dizi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye ait tiny house'lar belediye kararıyla kaldırıldı.

Ms Erkan Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ms Erkan Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ms Erkan Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Gözünüz aydın Emeklilikte Yaşa Takılanlar! Yıllarca beklediniz ama EYT için net tarih belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erkan Akçay katıldığı televizyon programında Emeklilikte Yaşa Takılanlar için müjdeyi verdi.

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil bebek odasını hazırladı!

Oyuncu Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil, 'Marsel' adını verecekleri oğulları için İstanbul'un en pahalı mobilya dükkanından 40 bin liralık oda takımı aldı. 

Cansu Tosun ve Erkan Köstendil Amsterdam’dan 3,5 milyon TL’ye ev aldı!

2018 yılında evlenen Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil çifti bebek bekliyor. Bebeklerini Hollanda’da büyütmek isteyen çift Amsterdam’dan 3.5 milyon TL’ye ev aldılar.

Manisa'da tescil edilen sit alanları TBMM gündeminde!

Son on yılda Manisa'da tescil edilen sit alanları meclis gündemine taşındı. MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, konuya ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı...

Son 5 yılda imara açılan mera sayısı TBMM'de!

Son beş yılda ülkemizdeki mera alanları miktarı ve kiraya verilen, imara açılan mera sayısı meclis gündemine taşındı. MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Erkan Kolçak Köstendil Zekeriyaköy'den villa bakıyor!

Reyting rekorları kıran Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil Zekeriyaköy'den villa bakıyor

Akay Üst Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Akay Üst Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Akıncı ve Ahmet Uzun ortaklığında kuruldu. 

Marca Genel Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marca Genel Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Amaç Süyük, Yahya Meral ve Erkan Akın imzasıyla kuruldu.

İzmir Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan'ın yapımı geçen yıl tamamlanan Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi'nin hala hizmete açılmadığını belirtip, akıbetini sormasının ardından Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Erkan Akçay'dan Suriyeliler'e TOKİ evi verilmesine tepki!

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Suriyelilere TOKİ evi verilmesine tepki gösterdi. Akçay, "TOKİ'nin şehit, gazi ailelerine öncelik vermesi gerekir." dedi.

Celal Bayar Üniversitesi'nin fakülte inşaatı mecliste konu oldu!

Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Celal Bayar Üniversitesi Salihli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Akçay, sorularının Başbakan Davutoğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Erkan Ak Haberi

Erkan Ak

ESC Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bedriye Ak, Erkan Ak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta kuruldu. 


ESC Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


ESC Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sancaktepe, Atatürk Mahallesi, Atatürk Caddesi,...