18 / 05 / 2024

Erkan Altay

Erkan Altay

Akventure Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi Erkan Altay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Özlem Ataünal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Veysi Küçük Yönetim Kurulu Üyeliğiyle 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı oldu!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay kazandı...

Erkan İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Erkan İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 150 milyon  TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Uğur İbrahim Altay kimdir?

Uğur İbrahim Altay, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Uğur İbrahim Altay kimdir? Uğur İbrahim Altay bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Fahrettin Altay-Narlıdere metrosunda tempo artıyor!

Türkiye'nin en güçlü raylı sistem ağına sahip kenti İzmir, yeni bir metro hattına daha kavuşmanın heyecanını taşıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 1 milyar 27 milyon TL'ye ihale edilen F. Altay-Narlıdere metrosunun şantiyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Maltepe Altayçeşme nazım ve uygulama planı askıya çıktı!

Maltepe İlçesi, Altayçeşme Mahallesi'ndeki bir kısım tescil dışı alana ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Erkan Sürmeli Turizm Eğlence İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Sürmeli Turizm Eğlence İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Sürmeli tarafından kuruldu. 

Altay Alsancak Stadı için geri sayım!

İzmir'de yapımı devam eden Altay Alsancak Stadı'nda çalışmalar hız kesmiyor. Başkan Özgür Ekmekçioğlu, altyapı ile ilgili önemli projelerden bahsetti. 

Fahrettin Altay-Narlıdere Metro Hattı'nın temeli atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 1 milyar TL'lik F. Altay-Narlıdere metro hattının temelini törenle attı.

Erkan Kolçak Köstendil Zekeriyaköy'den villa bakıyor!

Reyting rekorları kıran Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil Zekeriyaköy'den villa bakıyor

Fahrettin Altay-Narlıdere metrosu için son adım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının yapımı için başlattığı ihale sürecinin ikinci aşamasını 30 Mart tarihinde yapacak. 

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda son durum!

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda çalışmalar devam ediyor. Metro hattı'nda yeni ihalenin Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu için ilk ihale tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Fahrattin Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için çıktığı ihalenin ilk aşamasını tamamladı. Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu için gerçekleştirileyen ihaleye Çin, Rusya, İtalya, Hollanda ve Kazakistan’dan önemli şirketler de katıldılar. 

Narlıdere-Fahrettin Altay Metro Hattı için 15 firma yarışıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 7.2 kilometrelik F.Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için çıktığı ihalenin ilk aşamasını tamamladı. 

Erkan Altay Haberi

Erkan Altay

Akventure Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi Erkan Altay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Özlem Ataünal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Veysi Küçük Yönetim Kurulu Üyeliğiyle 100 bin TL sermaye ile  3 Haziran'da Beyoğlu'nda kuruldu.


Akventure Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin İşletme konusu: I-Her türlü inşaat taahhüt işleri;  Konut, toplu konut, modern yerleşim birimleri, ticari ve sanayi işyerleri, yol, köprü, fabrika, depo tesisleri, oteller, moteller, konaklama yerleri, her türlü turizm tesisleri, sosyal amaçlı tesisler, sportif tesisleri inşaatlarını yapmak, satmak ve bunlara ait binaların yapılabilmesi için arsaların alınıp üzerine bina yapılması ve satılması, başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı veya hasılat paylaşımı yolu ile inşaatları yapılması, yapılanlara iştirak edilmesi, tüm bu yapıların satılması, kiralanması, işletilmesi, işlettirilmesi, bakım ve...