23 / 07 / 2024

Erkan Çakar

Erkan Çakar

Erkanlar İnşaatçılık Petrol Turizm Mobilya ve Kuyumculuk Limited Şirketi, Bülent Çakar, Hakan Çakar, Yunus Çakar, Mehmet Hanifi Çakar, Erkan Çakar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Erkan Elyıldırım ne zaman doğdu? Hangi alanlarda çalıştı? Dagi Giyim’de hangi görevi yürütüyor?

Erkan Elyıldırım kimdir? Kaç yılında dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Erkan Elyıldırım ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Sırrı Erkan kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Sırrı Erkan hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevde yer alıyor? İşte Mehmet Sırrı Erkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Hafize Gaye Erkan onu görevden almıştı! Yerine kimin geleceği belli oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın görevden aldığı Gizem Uzuner’in yerine Dünya Gazetesi Haber Koordinatörü Kerim Ülker’in danışmanlık görevine getirileceği ifade edildi. Kerim Ülker, Dünya gazetesinin köşe yazarları arasında yer alıyordu.

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’dan kritik dolar açıklaması geldi!

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, yeni dönemde para politikasıyla ilgili önemli açıkmalar yaparak, Dolar kurunu baskılamak adına döviz satışı yapılmayacağına vurgu yaptı. 

Merkez Bankası Başkanı Erkan o ismi en yakınına atadı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, 13 Haziran’da bankanın İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Gizem Uzuner'i görevden almıştı. Başkan Erkan, dün de beraber çalışacağı Başkanlık Ofisi Genel Müdürlüğüne kurum içinden Emine Aslı Üvez Meriç'i atadı.

Merkez Bankası yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan kimdir? İşte Hafize Gaye Erkan hayatı ve kariyeri...

Hafize Gaye Erkan Merkez Bankası yeni Başkanı oldu. Peki, Merkez Bankası yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan kimdir? İşte Hafize Gaye Erkan hayatı ve kariyeri...

Beklenen haber geldi! Merkez Bankası’nın yeni başkanı Hafize Gaye Erkan oldu!

Merkez Bankası’nın yeni başkanı açıklandı. Merkez Bankası’nın yeni başkanlığına Hafize Gaye Erkan atandı. İşte detaylar!

Hafize Gaye Erkan, Merkez Bankası’nın başına mı geçiyor?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in göreve başlaması ile beraber tüm gözler ekonomi bürokrasisinde atılacak adımlara çevrildi. Bu doğrultuda, ABD’de önemli işlere imza atan Dr. Hafize Gaye Erkan'ın Merkez Bankası'na ilk kadın başkan olarak atanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ekonominin yeni patronu Mehmet Şimşek, Hafize Gaye Erkan ile bir araya geldi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Merkez Bankası başkanlığı için düşündüğü Hafize Gaye Erkan ile görüşme yaptı. Erkan'ın, kısa süre içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de görüşmesi bekleniyor.

Merkez Bankası Başkanlığına sürpriz isim! Hafize Gaye Erkan kimdir? Nerelerde görev yaptı?

Merkez Bankası’nın 92 yıllık tarihinde ilk defa bir kadının Başkanlık için adı geçiyor. ABD’de “Müthiş Türk Kızı” olarak anılan Hafize Gaye Erkan’ın yeni dönemde Merkez Bankası Başkanlığı görevine atanacağı iddia ediliyor.

Koray Akar Kimdir? Koray Akar nereden mezundur?

Koray Akar ne iş yapıyor? Koray Akar’ın mesleği nedir? Koray Akar nereden mezundur? İşte detaylar!

Erkan Deniz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Deniz İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Deniz tarafından kuruldu.

Milli Savunma Bakanı Akar müjdeyi verdi! MSB 30 bin 62 personel alacak! İşte başvuru detayları...

Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar Milli Savunma Bakanlığına (MSB) 30 bin 62 personel alınacağını duyurdu. İşte başvuruya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Erkan Çakar Haberi

Erkan Çakar
Erkanlar İnşaatçılık Petrol Turizm Mobilya ve Kuyumculuk Limited Şirketi, Bülent Çakar, Hakan Çakar, Yunus Çakar, Mehmet Hanifi Çakar, Erkan Çakar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta kuruldu.


Erkanlar İnşaatçılık Petrol Turizm Mobilya ve Kuyumculuk Limited Şirketi iş konusu; 1. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 2 Lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul...