05 / 05 / 2024

Erkan Demirci

Erkan Demirci

Şehir Plancısı Erkan Demirci, Kuzey Alanya halkını heyecanlandıran 1/5000 ölçekli nazım imar planlarının onaylanmasının bölgedeki imar sorununun çözüldüğü anlamına gelmediğine işaret etti

Alanya vizyon projelerde Antalya ile işbirliği yapmak istiyor!

ALANYA Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Erkan Demirci, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Alanya'ya yeterince hizmet getirmediğini söyledi. Alanya halkı vizyon projelerin Alanya için de hazırlanmasını istiyor.

Manisa Demirci'ye 3 yeni gölet inşa edilecek!

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, ilçelerinin çok fazla göç verdiğini belirtti. Hemşehrilerine çağrıda bulunan Başkan Selçuk, “Hayal ettiğimiz Demirci’de ulaşım problemini çözerek ekonomik kalkınmayı sağlayalım” dedi

TOKİ Manisa Demirci başvuruları emekli!

TOKİ Manisa Demirci başvuruları emekli kategorisinde gerçekleşecek. Taksitlerin teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlayacağı projede 94 adet konut kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor.

Manisa Demirci TOKİ emekli başvuru 2016!

TOKİ Manisa Demirci Projesi'nde yer alan 94 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede 240 aya kadar vade yapılabiliyor. İşte Manisa Demirci TOKİ emekli başvuru 2016 detayları...

İbrahim Hakkı Erkan kimdir?

İbrahim Hakkı Erkan, İMO Konya Şube Başkanı oldu. Peki, İbrahim Hakkı Erkan kimdir? İbrahim Hakkı Erkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İbrahim Hakkı Erkan..

İMO Konya Şubesi başkanı İbrahim Hakkı Erkan oldu!

İnşaat Mühendisleri Odası'da hafta sonu 14. Olağan genel kurul heyecanı yaşandı. Erkan yaptığı açıklamada, " Meslektaşlarımız 14. Olağan genel kurulumuza yoğun bir ilgi gösterdiler meslektaşlarıma bu ilgiden dolayı teşekkür ederim. " dedi.

Beğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci'nin oğlu evlendi!

Beğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci'nin oğlu Remzi Demirci dünya evine girdi. Düğün merasimine Demirci ve Kaya ailelerinin yakınları, sevenleri ve davetliler katıldı.

Manisa Demirci'ye Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesine Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi kazandırmak için çalışmalarına başladı. 20 dönümlük alanda bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı içerisindeki taş binanın yıkılmasının ardından inşaat çalışmaları başlayacak.

Alanya Toslak Güneş Enerjisi Santrali imar planı onaylandı!

CUMHURİYET Halk Partisi'nden Alanya Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi olan Şehir Plancısı Erkan Demirci, Antalya Büyükşehir Meclisi'nde Alanya'ya ilişkin alınan önemli kararları açıkladı.

Remzi Demirci: İş hayatının altın kuralı dürüstlük!

Beğen İnşaat’ın kurucusu Remzi Demirci ile Bozkır Yeniköy’deki evinde oldukça samimi bir röportaj gerçekleştirdik. Konya’daki inşaat sektörünü, ticaret hayatını konuştuğumuz Remzi Demirci, altın değerinde tavsiyelerde bulundu.

Alanya'da Keloğlan Parkı'nın hayata geçirilmesi planlanıyor!

Yerel seçimde vaat ettikleri Keloğlan Parkı'nı yeniden gündeme getiren CHP'li Meclis Üyesi Erkan Demirci, MHP'li Başkan Yücel'den öneriye destek istedi.

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe satılık!

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe satılık daire fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Bağdat Caddesi'ne 5 dakika uzaklıkta olan proje 93 bin 678 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe nerede?

Pırlanta Göztepe Residence'de fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje 8 bin 774 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe nerede?

Erkan Demirci Haberi

Erkan Demirci

ALANYA Belediyesi’nin hazırladığı, Kütürüp, Sugözü ve Fığla mahallelerinin 1/5000 ölçekli nazım imar planları Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde önceki gün onaylandı. Şehir Plancısı Erkan Demirci, bu konuda daha yapılması gerekenler olduğunu söyledi. Demirci, "İnsanlarda Kuzey Alanya'da imar sorunu çözüldü, iş bitti gibi bir algı var. Daha işin başındayız. Daha tam bir şey yok. Onaylanan 1/5000'lik planlar bunlar. Bunun ardından 1/1000'lik planlar onaylanacak. Bunların askısı ve itirazları bitecek, ondan sonra işlem yapılacak. Daha işin yüzde 10'luk kısmı yapıldı. 1/5000'lik planlar yapıldıktan sonra 1/1000'lik planlar yapılacak. Kuzey Alanya'daki sorun çok hisseli parsel yapısı. Birer dönümlük parseller var. Bu parsellere çok sayıda insan hissedar olmuş durumda. Alanya Belediyesi'nin imar komisyonu olarak şu andaki düşüncemiz buradaki hissedar sayısını azaltabilmek. Sıkıntılı olan, meskun yapılaşmış olan...