22 / 05 / 2024

Erkan Kul

Erkan Kul

Hemöf İnşaat Hafriyat ve Peyzaj Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erkan Kul tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Kayalar İş Merkezi Bağcılar'da kuruldu

Boss Endüstriyel Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boss Endüstriyel Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeliyle Erkan Coşkun ve Erkan Kul tarafından kuruldu.

Ak Kul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Kul İnşaat Limited Şirketi, Muhammet Kul tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Bakırköy, Zeytinlik Mahallesi, Yakut Sokak, Tamer İş Hanı'nda kuruldu.

Diyarbakırspor'un kulüp binası yıkıldı!

Süper ligden 2009-2010 sezonunda düştükten sonra toparlanamayan ve art arda 3 sezon küme düşen Diyarbakırspor, futbol liglerinden fes edilince tarihi kulüp binası görevliler tarafından yıkıldı.

Seyahat Kulübü Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyahat Kulübü Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bora Dişöz, Murat Çalgay Çağman, Aras Akın tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta kuruldu.

Prysmian Group Türkiye’nin CEO’luğuna Erkan Aydoğdu atandı!

Dünyanın lider kablo üreticisi Prysmian Group’un Türkiye operasyonu olan Prysmian Group Türkiye’nin CEO’luğuna atanan Erkan Aydoğdu göreve başladı.

Beşiktaş Kulübü, Vodafone Arena'dan şimdiden 100 milyon lira elde etti!

Beşiktaş Kulübü, Vodafone Arena'da önemli bir başarı öyküsüne imza atıyor. Siyah-beyazlılar, yapımına büyük bir hızla devam edilen yeni stadını inşaa ediyor. Elde edilen gelirlerin toplamı şimdiden 100 milyon lirayı aştı.

Davutpaşa Spor Kulübü yeni kulüp binası açıldı!

Davutpaşa Spor Kulübü, Fındıkzade'de bulunan yeni kulüp binasının açılışını yaptı. 1926'da kurulan İstanbul ekibi, 1959 yılına kadar Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile aynı platformda mücadele etti.

Çankaya Rotary Kulübü 50. yıl kutlamasını Ons İncek'te gerçekleştirdi!

ONS İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Tuna Atalay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen gecede, Enis Güray Rotary Kulübüne destek veren ve bu özel geceye katılım gösteren davetlilere teşekkürlerini iletti.

Şenol Kul kimdir?

Samsun Terme Belediye Başkanı Şenol Kul kimdir? Şenol Kul, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şenol Kul, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Şenol Kul...

Bien'den Anadolu Üniversitesi Tasarım Kulübü'ne destek!

Bien'den Anadolu Üniversitesi Tasarım Kulübü'ne destek geldi. Seramik sektörünün öncü firması Bien, Berlin’de bu yıl 12.si düzenlenen Design Campus Etkinliği’ne katılan Anadolu Üniversitesi Tasarım Kulübü öğrencilerini destekledi.

Beşiktaş kulüp binası Vodafone Arena'ya taşınacak!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulüp binasını, inşaatı bitince yeni statları Vodafone Arena’ya taşıyacaklarını söyledi. Orman, Akaretler’deki binada boşaltacakları bölümleri kiralayıp, 1,5 milyon dolar gelir sağlayacaklarını belirtti...

Erkan İnşaat projelerine devam ediyor!

Erkan Şirketler Grubu, 1980 yılında Mehmet Emin Erkan'ın liderliğinde Mehmet Emin Erkan, Ahmet Erkan, Mahmut Erkan, Süleyman Erkan'ın ortaklığıyla şirketleşerek, Erkan İnşaat adı altında faaliyetlerine devam ettirdi...

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe!

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe projesinde geniş yeşil alanları yer alıyor. 34 mağazalık çarşının yer aldığı projede 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar tüm daireler bulunuyor.

Erkan Kul Haberi

Erkan Kul

Hemöf İnşaat Hafriyat ve Peyzaj Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erkan Kul tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu. 


Hemöf İnşaat Hafriyat ve Peyzaj Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü kazı ve hafriyat işlerinin yapılması ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Hemöf İnşaat Hafriyat ve Peyzaj Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Bağcılar, Yavuz Selim Mahallesi, 26/A Sokak, Kayalar İş Merkezi...