06 / 07 / 2024

Erkan Petekkaya yeni yatırımları

Erkan Petekkaya yeni yatırımları

Erkan Petekkaya, ticaretten keyif alıyorum. Kazandığım parayla villalar, almıyorum. Onu da yapıyorum ama insanlara hizmet etmeyi seviyorum. Et işi yapıyorum, 15 güne kadar bir restoran açıyorum dedi...

Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu şirket İzmir'den 250 dönüm arazi satın aldı! GES tesisi kurulacak!

İzmir’in Karaburun ilçesi Küçükbahçe Köyü’nden 250 dönümlük arsa alan Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu Nano Yenilenebilir Enerji Yatırımları Anonim Şirketi buraya GES ve Elektrik Depolama Tesisi kuracak.

Merkez Bankası'nın yeni başkanına dolardan ilk tepki! Dolar rekor tazeledi! 5 Şubat 2024 dolar/TL ne kadar?

Merkez Bankası'nın Başkanı Hafize Gaye Erkan hafta sonu görevinden istifa etmesinin ardından yerine Fatih Karahan atandı. Kritik kararın ardından dolar yeni haftada rekor tazeledi. Bugün dolar ne kadar? 5 Şubat 2024 dolar kuru kaç lira? 5 Şubat 2024 dolar kuru.

'Kiralar pahalı' diyen MB Başkanı Erkan hakkında yeni iddia: Bodrum'da denize sıfır villa aldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki kiraların ne kadar yüksek olduğunu belirten bir açıklama yapmıştı. Tartışmalar devam ederken Erkan'ın Bodrum’da denize sıfır villası olduğu iddia edildi. 

Yeni banknotlar çıkacak mı? Merkez Bankası Başkanı Erkan'dan flaş açıklama

Artan enflasyon ve döviz karşısında değer kaybeden TL'de yeni banknot basılacağı iddiası gündem oldu. Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'dan flaş açıklama geldi. İşte gelişmeler...

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’dan kritik dolar açıklaması geldi!

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, yeni dönemde para politikasıyla ilgili önemli açıkmalar yaparak, Dolar kurunu baskılamak adına döviz satışı yapılmayacağına vurgu yaptı. 

Merkez Bankası yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan kimdir? İşte Hafize Gaye Erkan hayatı ve kariyeri...

Hafize Gaye Erkan Merkez Bankası yeni Başkanı oldu. Peki, Merkez Bankası yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan kimdir? İşte Hafize Gaye Erkan hayatı ve kariyeri...

Beklenen haber geldi! Merkez Bankası’nın yeni başkanı Hafize Gaye Erkan oldu!

Merkez Bankası’nın yeni başkanı açıklandı. Merkez Bankası’nın yeni başkanlığına Hafize Gaye Erkan atandı. İşte detaylar!

Ekonominin yeni patronu Mehmet Şimşek, Hafize Gaye Erkan ile bir araya geldi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Merkez Bankası başkanlığı için düşündüğü Hafize Gaye Erkan ile görüşme yaptı. Erkan'ın, kısa süre içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de görüşmesi bekleniyor.

Merkez Bankası Başkanlığına sürpriz isim! Hafize Gaye Erkan kimdir? Nerelerde görev yaptı?

Merkez Bankası’nın 92 yıllık tarihinde ilk defa bir kadının Başkanlık için adı geçiyor. ABD’de “Müthiş Türk Kızı” olarak anılan Hafize Gaye Erkan’ın yeni dönemde Merkez Bankası Başkanlığı görevine atanacağı iddia ediliyor.

Erkan Petekkaya anne ve babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon TL'ye ev aldı!

Oyuncu Erkan Petekkaya Alzheimer’a yakalanan annesi ve demans hastası olan babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon liraya ev aldı...

Öner Erkan İzmir'den 1.1 milyon liraya Rum evi aldı!

Oyuncu Öner Erkan, İzmir Konak'a bağlı Karataş'tan tarihi bir Rum evi aldı. Yeni evini 1 milyon 150 bin liraya alan oyuncu evini internetten günlük kiraya vermeye başladı. 

Narlıdere için kentsel dönüşüm müjdesi!

İzmir Narlıdere Belediye Başkanı Adayı CHP’li Erkan Karasu, yeni dönemde hayata geçireceği vaatlerini anlattı. Karasu, ''Kentsel dönüşüm önceliğimiz olacak” diye konuştu.

NG Kütahya Seramik 2019’da 35 yeni mağaza açacak!

NG Kütahya Seramik, 2019 yılında hedef büyüttü. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, yeni yılda 35 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Erkan Petekkaya yeni yatırımları Haberi

Erkan Petekkaya yeni yatırımları

‘ÖYLE Bir Geçer Zaman ki’, ‘Dila Hanım gibi dizilerle hatırı sayılır bir hayran kitlesi olan Erkan Petekkaya, Ortadoğu üzerinden yayın yapan MBC4 kanalına konuştu. Dizilerden kazandığını ticarete yatıran oyuncu, şunları söyledi: Ticaretten keyif alıyorum. Kazandığım parayla villalar, almıyorum. Onu da yapıyorum ama insanlara hizmet etmeyi seviyorum. Maltepe’deki Sosyete Pazarı’nda aileleri ile birlikte 2 bin kişi evine ekmek götürüyor. Bu bana mutluluk veriyor. Kazandığım parayı tekrar başka işe dönüştürüyorum. 


DÖRT SİNEMA BİR DE MARKET


Et işi yapıyorum. 15 güne kadar bir restoran açıyorum. İstanbul'da sosyete pazarı gibi yerler haftada bir gün açık olduğu halde biz her gün hizmet veriyoruz. Dört tane sinema ve bir de büyük market var.  Ben alışveriş yapmayı da çok sevmem açıkçası. Ölçüm belli. Kıyafetlerimi eşim alıyor. Kabinlere girince...