30 / 04 / 2024

Erkan Şahintürk

Erkan Şahintürk

İlk şubesini 2001 yılında Güneşli'de açan, bugün sekiz şubeli bir restoran zincirine dönüşen Lunchbox, şube sayısını beş yılda 30'a çıkarmayı hedefliyor. Franchise sistemiyle yayılan marka bu anlamda yatırımcıların da dikkati çekiyor...

Merkez Bankası açıkladı! Kağıt 5 Türk Lira'lar tedavülden kalkıyor mu?

Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısı ile 5 Türk Lira'lık madeni para basılmasının sonra , kağıt paraların tedavülde kalıp kalmayacağı vatandaşın merak ettiği konular arasında yer almakta. Buna göre, TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, bu konudaki belirsizliğe açıklığa kavuşturdu. İşte ayrıntılar...

Goga Concept İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Goga Concept İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Şahintürk tarafından kuruldu.

Roca Tekstil Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Roca Tekstil Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Şahintürk tarafından kuruldu.

Merkez Bankası Başkanlığına sürpriz isim! Hafize Gaye Erkan kimdir? Nerelerde görev yaptı?

Merkez Bankası’nın 92 yıllık tarihinde ilk defa bir kadının Başkanlık için adı geçiyor. ABD’de “Müthiş Türk Kızı” olarak anılan Hafize Gaye Erkan’ın yeni dönemde Merkez Bankası Başkanlığı görevine atanacağı iddia ediliyor.

Doğuş Ayka İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Ayka İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Öztürk tarafından kuruldu.

Varyant Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varyant Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Öztürk, Erkan Öztürk, Mustafa Cebeci tarafından kuruldu.

Nafia Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nafia Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Şahintürk ve Ömer Faruk Azak tarafından kuruldu.

Royal Romans Gayrimenkul ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Romans Gayrimenkul ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Erkan Öztürk tarafından kuruldu.

Birlik Yaşam Alanı Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Birlik Yaşam Alanı Yönetim Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Öztürk tarafından kuruldu.

Dora Şahintürk kimdir?

JLL Türkiye’de, 1 Aralık 2019 tarihi itibarıyla Dora Şahintürk  Eş CEO ve Eş Ülke Müdürü olarak atandı. Peki Dora Şahintürk kimdir? Dora Şahintürk daha önce hangi görevlerde bulundu?

JLL Türkiye’de nöbet değişimi!

Yönetim Kurulu Üyelerinden Tarkan Ander ve Dora Şahintürk, JLL Türkiye Eş CEO ve Eş Ülke Müdürü olarak göreve getirildi...

Türk gayrimenkul yatırımcısının gözü Florida'da!

Türk yatırımcıların yeni gözdesi haline gelen Amerika’nın Florida eyaletindeki yatırımlardan bahseden Florida Türk Amerikan Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Erkan Nur, yatırımcıların Florida’ya akın ettiğini belirtti.

Bayer Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayer Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erkan Öztürk ve Bayram Uzun ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erkan Şahintürk Haberi

Erkan Şahintürk

Yeme içme sektörü yerli ve yabancı markaların kıyasıya rekabet ettiği bir alan. Genç nüfusun artması, gelir ve yaşam standardının yükselmesiyle beraber insanların kahvaltından akşam yemeğine kadar farklı menüleri tadabilecekleri buluşma alanı yaratmak için restoran kurup bunları zincir haline getiren başarılı girişimcilerin sayısı da artıyor. Hatta son üç yıldır pek çok başarılı örneğe yerli yatı-rımcılar ya da yabancı fonlar ortak oldu bile. Bu alanda sessiz sedasız büyüyen ve farklı konumlandırmasıyla dikkati çeken markalardan bir de Lunchbox. Marmara Üniversitesi Otel İşletmeciliği Bölümü’nde okurken tanışan Tuba ve Erkan Şahintürk’ün kurduğu şirket, bugün sekiz şubesiyle hizmet veriyor. 2005 yılından itibaren franchise vermeye başladıklarını söyleyen karı koca 5 yılda 30 mağazaya ulaşma hedeflerinin de altım çiziyor. Emsallerinin daha çok A ve B gelir grubundan müşteriyi hedeflediklerini söyleyen Tuba Şahintürk kendilerinin ise daha...