04 / 05 / 2024

Erkan Taş

Erkan Taş

Sesa Emlak Acentesi İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Erkan Taş ve Serpil Bıyıklı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

Buğra Gökce sordu: Kira fiyatlarından dolayı İstanbul'da ev bulamayan Gaye Erkan İzmir'de bulabilir miydi?

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın geçtiğimiz günlerde İstanbul'da kiralık ev bulamamasından dolayı annesinde yaşamaya başlaması üzerine Buğra Gökce "İzmir’e taşınsa uygun kiralık ev bulabilir miydi?" diye sordu. 

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Vita Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vita Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Taşdemir tarafından kuruldu.

Erkan Group Gayrimenkul Danışmanlığı ve Site Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Group Gayrimenkul Danışmanlığı ve Site Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gül tarafından kuruldu.

Erkan İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Erkan İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 150 milyon  TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Er Ta Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Ta Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Bulut ve Tahir Kara ortaklığında kuruldu. 

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe projesinin lansmanı 4 Aralık'ta!

Erkan İnşaat, hayata geçirdiği Pırlanta serisinin son halkası olan Pırlanta Göztepe projesinin lansmanını, Best Of Göztepe konseptiyle 04 Aralık 2015 Cuma günü gerçekleştirilecek.

Erkan Transport Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Transport Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Fatih'te, Erkan Adıyaman Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Taşdemir Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemir Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Taşdemir, Erkan Arpacı tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta Bayrampaşa, Cevatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

NG Kütahya Seramik, Sign of the City Awards'ta ödülü kaptı!

'Sign of the City Awards'ta ödül almaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren NG Kütahya Seramik Başkanı Erkan Güral, "NG Kütahya Seramik olarak, Anadolu'da çalışıp Anadolu'da üretim yaparak bu ödülü kazanmak bizim için çok anlamlı" dedi.

Erkan Turhal Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Turhal Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Gözegir tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Miepark Sitesi İ Blok'ta kuruldu

Sesa Emlak Acentesi İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sesa Emlak Acentesi İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Erkan Taş ve Serpil Bıyıklı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

Erkan Taş Haberi

Erkan Taş

Sesa Emlak Acentesi İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Erkan Taş ve Serpil Bıyıklı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta kuruldu. Sesa Emlak Acentesi İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi sermayesi 25 bin TL olarak 2'ye bölünmüş durumda. 


Sesa Emlak Acentesi İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler işyeri arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sesa Emlak Acentesi İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi adres: Arnavutköy, Merkez M. Eski Edirne Asfaltı Üzeri No:1310 Nizambey İşmerkezi, Kat:1...