28 / 04 / 2024

erkanlı Univa Student Residence

erkanlı Univa Student Residence

Erkanlı Grup Univa Student Residence’a Türkiye genelinden 3000’nin üzerinde ön talep aldı. Tapulu olarak satılan UNIVA öğrenci evleri, 8 yıl gibi kısa dönemli amortisman süresi ile cazip bir yatırım aracı olarak yatırımcılardan tam not aldı.

Erkanlı Holding'ten yeni yatırım imkanı! UNİVA markasıyla öğrenci evleri geliyor!

Türkiye’de yükseköğretim öğrencilerinin yurt sorunundan yola çıkan Erkanlı Holding bünyesindeki UNİVA markası, öğrenci evlerini, Türkiye’ye alternatif bir yatırım imkanı olarak sunmak için çalışmalara başladı.  

UNİVA Düzce’den aylık 3.800 TL taksitle ev alma imkanı!

Erkanlı Holding yatırımcıları sevindirecek proje için düğmeye bastı. Düzce'ye Univa Öğrenci Evleri projesi yapmayı hedefleyen Erkanlı Holding projenin detaylarını açıkladı.

Üniversite öğrencilerinin ev sorunu çözülüyor!

Farklı şehirlerden üniversite okumak için geldikleri İstanbul’da başta ev, mobilya, arkadaş bulma gibi çeşitli sıkıntılar yaşayan öğrenciler, akranlarının yaşamını kolaylaştıracak ‘Student’s Home’ adlı web sitesi ve aplikasyonunu hayata geçirdi.

Univa’dan 89 bin TL’ye yatırımcı olma fırsatı! 

Univa, küçük bütçelerle yatırımcı olmak isteyenlere kapılarını aralıyor. Bir öğrencinin kaldığı alanın tapusuna sahip olma imkanı sunan Univa'dan 89 bin TL’ye yatırımcı olma fırsatı sunuluyor.

Gayrimenkul sektörüne 'faiz indirimi' dopingi!

Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, konut kredi faiz oranlarının düşürülmesinin yerinde ve son derece mantıklı bir adım olduğunu ifade etti. Karayel, bankaların sunduğu desteğin gayrimenkul sektörünün daha hızlı toparlanmasını sağlayacağını belirtti...

Ofislerde koronavirüs dönüşümü!

Koronanın ardından boşalan ofislerin fonksiyonları değiştirilecek. Mart ayından beri İstanbul’da bulunan 26 ofis binasının öğrenci evine çevrilmesiyle ilgili teklif aldıklarını anlatan Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, “Ofislerdeki bu talep artışını otellerin izleyeceğini düşünüyo

Gayrimenkul sektörü tapu harcı ve KDV indirimi desteğini bekliyor!

Koronavirüs ile kontrollü olarak geçilecek normalleşme sürecinde toparlanma sürecine girebileceğinden bahseden Erkanlı Holding’in Genel Müdürü Evrim Karayel, “Sektörümüz tapu harcı ve KDV indirimi desteği ile kontrollü normalleşme sürecini daha iyi geçirebilir” dedi.

Univa'da satışlar dijitale taşındı!

Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, proje incelemelerinden imza aşamasına kadar olan tüm süreci dijital olarak yürüttüklerini belirtiyor.

Univa 1 ayda 10 öğrenci evini sahipleriyle buluşturdu!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, bu dönemde dijital ortamda toplam 10 adet öğrenci evi satıldı. Salgının toplum sağlığıyla beraber ekonomiyi de derinden etkilediğini kaydeden Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, “Bu süreçte yatırımcılarla buluşturduğumuz öğrenci e

Erkanlı Holding'ten inşaat sektöründe vergi ertelenmesine destek!

Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında 16 sektörün 6 ay vergi ertelemesinden yararlanmasına karar verilmişti. Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, inşaat sektörünün de bunların arasında yer almasının son derece önemli olduğunu söyledi.

Univa'da satış süreci dijitale taşındı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa da tüm süreçlerini dijitale taşıdı. Bu kapsamda proje incelemelerinden imza aşamasına kadar olan tüm süreç dijital olarak yürütülecek.

Erkanlı Holding’ten İngiltere'de Univa Evi Projesi!

Erkanlı Holding, Experience Investment ile İngiltere Cardiff'te yapımına başladığı yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa’yı tanıttı. Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, Univa Evi Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Univa projelerinde KDV oranı yüzde 8!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, KDV indirimi teşvikine devam ediyor. Erkanlı Holding’in Genel Müdürü Evrim Karayel, " Teşvikler son derece önemli. Bu yüzden, bizde yüzde 18’lik KDV oranının yüzde 8’e indirime uygulamasına şirket olarak devam edeceğiz" dedi...

erkanlı Univa Student Residence Haberi

erkanlı Univa Student Residence

Türkiye’de bir ilke imza atarak Sakarya’da Univa Student Residence öğrenci evi projesini geliştiren Erkanlı Grup projeye Türkiye genelinden bir ayda 3000’nin üzerinde ön talep alarak rekor kırdı. Tapulu olarak satılan UNIVA öğrenci evleri, 8 yıl gibi kısa dönemli amortisman süresi ile cazip bir yatırım aracı olarak yatırımcılardan tam not aldı. 126 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilmesi planlanan proje, ABD’nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset  Campus Housing işbirliğiyle gerçekleştirilecek ve 2017’nin son çeyreğinde faaliyete geçecek.


İnşaat sektöründe fark yaratan projelere imza atan Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı Türkiye’de yatırımların geri dönüş sürelerinin 25 yıla kadar uzayabildiğine dikkat çekti ve Univa Sakarya Residence projesine başta İstanbul olmak üzere Türkiye genelinden 3000’nin üzerinde rekor ön talep...