02 / 05 / 2024

Erken rezervasyon tarihi

Erken rezervasyon tarihi

Erken rezervasyonların 17 Kasım'da başlayacağını söyleyen Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, "Erken rezervasyon avantajını başlatıyoruz. Avantajlı fiyatlar, Mayıs 2015'e kadar indirim oranları düşerek devam edecek" dedi.

Erken rezervasyonda geri sayım başladı! Bodrum, Fethiye, Kemer’de otellerde yüzde 50 indirim fırsatı!

Erken rezervasyon döneminin aralık ayına çekilmesiyle birlikte daha ucuza tatil yapmak isteyenler şimdiden otel aramalarına başladı. Turizmciler, bu fırsatı değerlendirerek şimdiden rezervasyon yaptıranların, yüzde 50’ye varan oranlarda indirimden yararlanabileceğini belirtiyor.

THY'den ucuz bilet kampanyası! Uçuşlar 449 TL'den başlıyor!

Türk Hava Yolları yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti çıkışlı/varışlı İstanbul ve Antalya uçuşlarına erken rezervasyon indirimi yapıldı.

EYT bekleyenler için yeni fırsat: 10 yıl erken emeklilik imkanı!

Son gelen müjdeli haberle birlikte EYT (Erken Yaşta Emeklilik) hayali kuranlar için yeni bir fırsat doğuyor. Sigorta girişi tarihi dikkate alınarak emekli olamayanlar, artık 10 yıl erken emeklilik imkanından yararlanabilecekler. 

Araç kiralayacaklar dikkat! Erken rezervasyon yapın, yüzde 50 indirim fırsatını kaçırmayın!

Tatil planlarını kiralık araç ile yapacaklar için inanılmaz bir fırsat var. Eğer tatile çıkmadan önce erken rezervasyon yaparsanız ödeyeceğiniz fatura yarı yarıya azalıyor. Nasıl mı ? İşte detaylar.

Zamlı emekli maaşında tarih belli oldu! Tarihi duyan emekliler bayramı erken yaşadı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en düşük emekli aylığını 7.500 liraya çıkaracaklarını açıklamasından sonra AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu merakla beklenen tarihi duyurdu. Akbaşoğlu, "Biz AK Parti olarak konuyla ilgili ön çalışma yapıyoruz. Önümüzdeki hafta yasalaştırılmasın

TOGG'un yola çıkacağı tarihi Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Beklenenden erken olacak

Türkiye'nin yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG'un seri üretimi için yapılan çalışmalar devam ediyor. TOGG Gemlik Tesisi’nde aracın boya ve montaj çalışmaları devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan, otomobilin banttan ineceği tarihi açıkladı.

Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten ezber bozan tarih açıklaması geldi! Bu rakam daha erken geliyor...

Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarının patlama yapacağı tarihi değiştirdi. Altın fiyatlarındaki yükselişin daha erken olacağını söyledi ve yatırımcıları yeni tarih konusunda uyardı.

Ethereum tarihi zirvesini zorluyor!

Ethereum bugün yüzde 4 değerlenerek 4 bin 700 doları geçerken, 4 bin 891 dolarlık tarihi zirvesine bir adım daha yakınlaştı. 

İslami otel ve villalarda erken rezervasyon fırsatı!

Yerli ve yabancı tatilciler erken rezervasyonlar başlar başlamaz tatil planlarını yapmaya başladı. Özellikle muhafazakar aileler için tatil yapmak için İslami kurallara uygun bir konsept otel bulmak artık www.islamiotel.com ile çok kolay...

Emlak Konut erken ödeme kampanyası bitiş tarihi!

Emlak Konut erken ödeme kampanyası bitiş tarihi haberimizde yer alıyor. Kampanyada toplam 65 adet proje yer alıyor.

Emlak Konut erken ödeme kampanyası 2018 nedir?

Emlak Konut erken ödeme kampanyası 2018 nedir sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kampanyadan yararlanabilmek için son başvuru tarihi 7 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Konutta tarihi kampanya hızlı başladı!

Konutta tarihi kampanya açıklandığı anda vatandaş soluğu satış ofisinde aldı. Ziyaretçi sayısı iki günde 10 bini aştı. Ev alıcıları borcunu erken kapama indirimine koştu

TOKİ indirim kampanyası son başvuru tarihi!

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik yüzde 20 indirim kampanyası yarın başlıyor. Peki, TOKİ indirim kampanyası son başvuru tarihi ne zaman?

Erken rezervasyon tarihi Haberi

Erken rezervasyon tarihi



2014 yılı ekim ayı sonunda bir önceki yılın tamamına göre yüzde 34 büyüme kaydeden Jolly Tur, 2015 için yüzde 25 büyüme hedefliyor. 


27 yıldır turizm sektöründe faaliyet gösteren firmanın, ülke genelinde 20 olan AVM ofis sayısını da 35'e yükselttiğini ifade eden Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, cironun yüzde 65'inin erken rezervasyondan geldiğini, bu yıl cirodaki bu payın daha da artacağını söyledi. 


Kişiye özel seyahat JOLLY Tur Genel Müdürü Figen Erkan 2015'te kişiye özel seyahat bölümü kuracaklarım söyledi. Erkan, "Jolly Tur içinde ayrı bir marka olarak hizmet vereceğiz. 

Deyim yerindeyse kişiye özel terzilik yapacağız" dedi. 

Erken rezervasyon kapsamındaki bir yeniliğin de yurtdışı turlan kapsadığım belirten Erkan, "Misafirleri satın aldıklarından bir üst sınıf otele yükseltebileceğiz" diye konuştu. 

Bu yü bir yenilik daha yaparak tüm...