01 / 07 / 2024

Erkilet cazibe ve turizm merkezi mi oluyor

Erkilet cazibe ve turizm merkezi mi oluyor

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar sürekli olarak halkın içinde olmaya, mahalleleri gezerek vatandaşıyla bizzat görüşmeye devam ediyor.

Belediye konut, ticaret akaryakıt ve servis istasyonu imarlı 5 arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet, Aydınlar ve Tavlusun'da yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 13:50'de yapılacak.

Depremden zarar gören iller Cazibe Merkezleri Programı kapsamına alındı

Kahramanmaraş depreminden etkilenen ve afet bölgesi ilan edilen illerde yapılacak olan yatırımlar cazibe merkezi programı kapsamında en üst teşviklerden yararlanabilecek.

Antalya'nın konuttaki yeni cazibe merkezi Altıntaş bölgesi oldu!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Atılgan Sert, konut sektörünü ve Antalya'daki konut talebini değerlendirdi. Sert, Antalya'nın inşaat sektöründeki yeni cazibe merkezinin Aksu ilçesine bağlı Altıntaş bölgesi olduğuna da dikkati çekti.

TOKİ Kayseri Kocasinan Erkilet projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan Erkilet projesinin ihalesini 7 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Trabzon Planetaryum ve Bilim Merkezi 2022'nin ilk yarısında tamamlanacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Cazibe Merkezleri Destekleme Programı kapsamında finansman sağladığı "Planetaryum ve Bilim Merkezi" projesi, 2022'nin ilk yarısında tamamlanacak.

Hazine Bakanı Lütfi Elvan: Ekonomi ve hukuk alanında yeni bir seferberlik başlattık!

Hazine ve Maliye Bakanı Türkiye'nin yeni ve güvenilir limanlar arayan yatırımcılar için çok cazip imkanlar sunduğunu belirterek, "Türkiye'yi yatırımlarda cazibe merkezi yapmak adına ekonomi ve hukuk alanında yeni bir seferberlik başlattık" dedi.

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresi cazibe merkezi oluyor!

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresinde gerçekleştirilecek düzenleme ile oluşturulacak yürüyüş yolları, piknik ve sandal turu alanları, bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.

5648 Sayılı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Hizmetleri Hakkında Kanunu'nda değişiklik!

5648 Sayılı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Hizmetleri Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile tarım kentleri, merkez köyler ve benzeri cazibe merkezlerinin oluşturulması amaçlanıyor.

Berat Albayrak: Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam edecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, 2017'de iş yapma kolaylığı endeksinde Türkiye'nin 190 ülke arasında 60'ıncı sıradayken bugün 33'üncü sırada olduğunu dile getirerek, "Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam edecek." dedi.

Konut kredisi faizleri düştü, gayrimenkul sektörü nefes aldı!

Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, "Konut fiyatlarında oluşan cazibe ve fırsatlar bekleyen talebi harekete geçiriyor. Düşen konut kredisi faizleriyle beraber, 2020’de konut satışlarındaki hareketliliğin devam etmesini öngörüyoruz" dedi.

Keçiören cazibe merkezi olacak!

Keçiören’in yeniden cazibe merkezi olması için kolları sıvayan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Keçiören’in marka değerini güçlendirmek ve yıldızını yine parlatmak için hızlı bir şekilde dört koldan çalışıyoruz" dedi. 

Çanakkale'ye yeni cazibe merkezi geliyor!

Karasal Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi sosyal donatıları ve seyir terasıyla yeni bir cazibe merkezi oluşturacak. 100 metre yüksekliğindeki kulenin yüzde 55'i tamamlandı.

Kayseri Erkilet'e yeni sosyal tesis!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yaptığı açıklamada Erkilet bölgesine Kocasinan Akademi çatısı altında yeni bir modern tesis yapıldığını ve tesisin fonksiyonel olarak tasarlandığını söyledi.

Erkilet cazibe ve turizm merkezi mi oluyor Haberi

Erkilet cazibe ve turizm merkezi mi oluyor

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, yine bir ilk uygulama olan, 'Başkan Sizi Dinliyor' mahalle toplantısında bu hafta Erkilet; Osman Gazi, Dere, Yukarı, Camikebir, Arabıdın, Zade, Yüzüncü Yıl ve General Emir Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek vatandaşların yazılı ve sözlü sorularını cevaplandırdı. Kayseri'nin son şehidi Komiser Yardımcısı Oktay İzgi ve bütün şehitler için Fatiha isteyerek konuşmasına başlayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Erkilet'i cazibe bölgesi yapmak, sadece Kayseri'nin değil Türkiye'nin bildiği bir değer haline getirmek için bir proje hazırlığı içerisindeyiz. İnşallah Erkilet, bir cazibe bölgesi haline gelecek, Erkilet; Kocasinan'a, Kayseri'ye yakışır bir hal alacak. Bunun için bir program yapıyoruz. Erkilet'in turizm bölgesi olması için de gayret içerisindeyiz" müjdesini verdi. 


Mehmet Özhaseki Başkan'ın Büyükşehir Belediye Başkanlığı zamanında, Raylı sistemin Erkilet Bulvarı üzerinden de gitmesi için bilgilendirmeler...