29 / 04 / 2024

Erkom Telekomünikasyon Güvenlik Sistemleri Altyapı İnşaat

Erkom Telekomünikasyon Güvenlik Sistemleri Altyapı İnşaat

Erkom Telekomünikasyon Güvenlik Sistemleri Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Cin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onurcan Gönültaş tarafından kuruldu.

Serhat Telekomünikasyon İletişim Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Telekomünikasyon İletişim Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Demirel ve Serhat Demirel ortaklığında kuruldu.

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz tarafından kuruldu.

Nassa Gıda İnşaat Metal Telekomünikasyon Tekstil Ve Kimya Sanayi İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nassa Gıda İnşaat Metal Telekomünikasyon Tekstil Ve Kimya Sanayi İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Küçükçekmece'de Ecevit Kaya tarafından kuruldu.

Gürkar Telekomünikasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gürkar Telekomünikasyon Hizmetleri Limited Şirketi Güngören'de Gökhan Gürün ve Umur Kar tarafından kuruldu.

Hdr İnşaat Telekomünikasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdr İnşaat Telekomünikasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Güngör tarafından kuruldu.

Özgür Kuş İnşaat Otomotiv Gıda Telekomünikasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Kuş İnşaat Otomotiv Gıda Telekomünikasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kuş tarafından kuruldu.

İrgören İnşaat Telekomünikasyon İletişim Nakliye Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrgören İnşaat Telekomünikasyon İletişim Nakliye Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aydın İrgören tarafından kuruldu.

Orenda Gayrimenkul ve Gıda Telekomünikasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Orenda Gayrimenkul ve Gıda Telekomünikasyon Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saadet Halıcı tarafından kuruldu.

Yavuztur Telekomünikasyon Altyapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuztur Telekomünikasyon Altyapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Yavuz tarafından kuruldu. 

Kunduz Bastan Turizm Seyahat Acenteliği Telekomünikasyon Gıda Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kunduz Bastan Turizm Seyahat Acenteliği Telekomünikasyon Gıda Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Amanullah Saları ve Besmullah Elkhanı ortaklığında kuruldu.

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Halil Sur ve Güven Coşkun ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Gapsan İnşaat Gıda Otomotiv Telekomünikasyon Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gapsan İnşaat Gıda Otomotiv Telekomünikasyon Ticaret Ve Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Harun Şan tarafından kuruldu.

Erkom Telekomünikasyon Güvenlik Sistemleri Altyapı İnşaat Haberi

Erkom Telekomünikasyon Güvenlik Sistemleri Altyapı İnşaat

Erkom Telekomünikasyon Güvenlik Sistemleri Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Cin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu. 


Erkom Telekomünikasyon Güvenlik Sistemleri Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Haberleşme hizmetlerini sağlamak için gerekli olabilecek her türlü donanımın alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, dağıtımını yapmak. b. Her çeşit cep ve mobil telefonları, telefon santralleri, telsiz haberleşme cihazları ve bunların yedek parça ve aksesuarlarının alımı, satımı, mamul,bakım ve onarımını, ithalatını, ihracatını ve iç ticaretini, pazarlamasını,bayiliğini, distribütörlüğünü ve mümessilliğini yapmak.  c Her türlü güvenlik sistemleri ve yedek parça ve aksesuarlarını satmak, imal etmek, ithalatını ve ihracatını yapmak. d. Her türlü yangın algılama sistemleri, gaz algılama sistemleri, hırsızlık alarm sistemleri, kapalı devre güvenlik sistemleri, yangın söndürme sistemleri...