22 / 07 / 2024

Erkut Çavuş kredi açıklaması

Erkut Çavuş kredi açıklaması

Havakent Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, konut kredisinde faiz oranlarındaki indirimin gayrimenkul piyasası ve tüketici için çok iyi bir fırsat olduğunu belirtti. Gayrimenkul sektörünü değerlendiren Çavuş, "Faizlerin bu seviyelerde kalmasını ümit ediyoruz" dedi...

Konut satışlarına da ekspertiz raporu şart!

Konut fiyatları ile kira fiyatlarında yaşanan artışlara çözüm önerileri gelmeye devam ediyor. CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş da konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut yatırımlarını hızlandırdı!

Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yükselen ev fiyatları kooperatiflere talebi artırdı!

CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, Anadolu Yakası'nda beyaz yakalı çalışanın daha fazla olduğuna, bu kitlenin de yükselen ev fiyatları sebebiyle kooperatif modeline yöneldiğine dikkat çekti. 

Yeni nesil kooperatif anlayışı ile kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, yeni nesil kooperatif sistemiyle farklı bölgelerde de konut geliştireceklerini belirtti. 

Hava Kent Taşoluk'ta teslimler 2021'de!

İstanbul Havalimanı’na en yakın konut projesi olan Hava Kent’te teslimler 2021’in ilk çeyreğinde başlayacak. Hava Kent Kooperatifi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, “İlk etabımız Hava Kent Taşoluk’ta yaşam gelecek yılın ilk çeyreğinde başlayacak” dedi.

İdealist GYO Şile arsası için çektiği 3.8 milyon TL'lik kredi borcunu kapattı!

İdealist GYO yüzde 49 hisse ile ortağı olduğu İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin finanse edilmesi amacıyla, Akbank T.A.Ş.'den kullanılan kredi tutarından kalan borcunu ödenerek erken kapattı. 

Yatırımlar yeniden gayrimenkule dönüyor!

Havakent Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, konut kredisinde faiz oranlarındaki indirimin gayrimenkul piyasası ve tüketici için çok iyi bir fırsat olduğunu belirtti. Gayrimenkul sektörünü değerlendiren Çavuş, "Faizlerin bu seviyelerde kalmasını ümit ediyoruz" dedi...

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi'nden 1.500 yeni konut geliyor!

Eyüp Akpınar'da 1.000'e yakın konut inşa edeceklerini söyleyen S.S CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş "Bunun haricinde 2020 yılında 150-200 konutluk 2 ya da 3 proje daha açıklayacağız. Şimdilik çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Erkut Çavuş kimdir?

CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş kimdir?  Erkut Çavuş bugüne kadar hangi işlerde görev yaptı? 

Irak'ın inşası için 5 milyar dolarlık kredi verilecek!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Irak'a en büyük taahhütte Türkiye'nin bulunduğunu ifade ederek, şu açıklamalarda bulundu: "5 milyar dolar kredi vereceğiz. Bu, 5 milyar dolarlık krediden iş adamlarımız istifade edecek."  

Hava Kent'ten 3. havalimanına 4 bin konut!

Hava Kent Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, kooperatiflerinin havalimanı çalışanlarına yönelik 600 konut üretmek üzere kurulduğunu ancak hedef büyüttüklerini söyledi. Çavuş, 4 bin konut üreteceklerini belirtti.

Çavuşoğlu Ütopya Evleri Yakacık'ta 175 bin liraya! 24 ay sıfır faizle! Yüzde 5 indirimle!

Çavuşoğlu Ütopya projesinde fiyatlar 175 bin liradan başlıyor. 24 ay faizsiz vadelendirme yapılan projede kredi de kullanılıyor

Yapı Kredi Koray GYO, Levent Loft Bahçe´ye yatırım yaptı!

Akfen Holding ve Yıldız Holding ortaklığıyla hayata geçirilen Levent Loft Bahçe Yapı Kredi Koray GYO, 5 konut alacak

Erkut Çavuş kredi açıklaması Haberi

Erkut Çavuş kredi açıklaması

Havakent Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, gayrimenkul sektörüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çavuş, "Her 8-10 senede bir olduğu gibi gayrimenkul sektörü yeni bir yapılanmaya gidiyor" dedi.

İşte Havakent Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş'un sektöre ilişkin açıklamaları...

1. Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi Ne zaman Kuruldu? Kısaca hikayesinden bahseder misiniz?

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi, aslında İstanbul Havalimanı’nın kurulmaya başlaması ile bölgede doğan konut ihtiyacını karşılamak yani bir ihtiyaca cevap verebilmek amacıyla kuruldu. Yeni havalimanı ile İstanbul’un kuzeyinde yaklaşık 150 bin kişinin yaşaması planlanıyor. Fakat bölge henüz konut açısından bakir bölge ve burada günümüz standartlarına uygun, kaliteli ve uygun fiyatlı konut ihtiyacı var. 2016 Kasım ayında kurulduk, ilk üyelerimizi 2017 yılında almaya başladık. Fakat zaman içinde havalimanı dışından da oldukça yoğun bir talep...