17 / 05 / 2024

Ermenek haberleri

Ermenek haberleri

Ermenek'te istinat duvarı çöktü. Alınan bilgiye göre, madenin ana girişi olan desandre ile nefeslik arasında bulunan taş istinat duvarı, yağışlar nedeniyle topraktaki yumuşamaya bağlı olarak çöktü.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

TOKİ Karaman Ermenek projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Karaman Ermenek’te hayata geçirilecek konutların ihalesi yapıldı.

TOKİ Karaman Ermenek 156 konut ihalesi 9 Mart'ta!

Karaman İli, Ermenek İlçesi, Güllük Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 156 adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Karaman Ermenek'e 156 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman Ermenek'te 156 yeni konut inşa edecek.

Karaman Ermenek'te tehlike saçan binalar yıkılıyor!

Karaman Ermenek Belediyesi'nin yaptığı yazılı açıklamaya göre, bölgede bulunan tehlikeli yapıların yıkımına başlandı.

Karaman Ermenek'te 7 mahallenin sakini kaya düşme korkusuyla yaşıyor!

Karaman Ermenek ilçesinde dağ eteğinden düşen kayalar mahalle sakinlerinin can güvenliğini tehdit ediyor. Ermenek Belediye Başkanı Sözkesen, 1969'tan beri kaya düşmesi nedeniyle bugüne kadar 10'un üzerinde can kaybının yaşandığını belirtti.

Antalya Ermenek'te tapu sorunu bitiyor!

Muratpaşa Belediyesi, Ermenek Mahallesi’nde yaşanan tapu sorunun çözümü için 24 bin 312 metrekare genişliğinde 41 ayrı parselin ihaleyle satışını yapacak. 

Anamur-Ermenek yolu için acele kamulaştırma yapılacak!

Anamur-Ermenek yolu yapım çalışmaları kapsamında Anamur'daki bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

Antalya Ermenek'te gayrimenkul ihalesi durduruldu!

Antalya'nın Ermenek Mahallesi'nde gyarimenkul satış ihalesi devam ediyor. Mahalle sakinleri evlerinin satılmaması için direniyor.

Antalya Ermenek'te 101 ev satışa çıktı!

Antalya Muratpaşa Ermenek Mahallesi'nde 101 adet konut açık artırma usulüyle satışa çıkarıldı. Gerçekleşen ihalede, evleri satılan mahalleli ve alıcılar arasında gerginlik çıktı.

Muratpaşa Ermenek'te 513 vatandaş tapusuna kavuştu!

Muratpaşa Belediyesi Başkanı Uysal, tapu sorunun yaşandığı Ermenek Mahallesi'nde 513 mahalle sakinin tapusuna kavuştuğunu söyledi.

Ermenek Kop imar uygulaması başladı!

Çevre ve Şehirçilik Bakanlığı tarafından Konya Ovası Projesi kapsamındaki illerden Karaman Ermenek İlçesi'nde örnek imar uygulaması projesi başlattı.

Ermenek haberleri Haberi

Ermenek haberleri


Ermenek ilçesinde işçilerin mahsur kaldığı maden ocağında nefeslik ve desandre arasındaki istinat duvarı çöktü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.


Alınan bilgiye göre, madenin ana girişi olan desandre ile nefeslik arasında bulunan taş istinat duvarı, yağışlar nedeniyle topraktaki yumuşamaya bağlı olarak çöktü. 


Çöküntü nedeniyle pasa ve molozların çıkarıldığı vagonları hareket ettiren vinç dairesinde elektrik kesintisi yaşandı. Desandre bölümündeki vagonların çöküntü sebebiyle kullanılamadığı, çalışmaların, maden girişindeki  nefeslik vedesandre bölümüne getirilen vinç yardımıyla sürdürülmeye çalışıldığı kaydedildi.


Çalışmalara, normal vagonlar kullanılamadığı için çevredeki maden ocaklarından temin edilecek "beşik" vagonlarla devam edileceği...