03 / 05 / 2024

ermenek Karaman başvurusu

ermenek Karaman başvurusu

Karaman Ermenek TOKİ ev fiyatları 64 bin 463 TL'den başlıyor ve yükseliyor. Taksitlerin 236 liradan başlangıç gösterdiği projede 240 aya varan ödemeler sağlanıyor.

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap başvurusu başlıyor!

166 adet dairenin kuralı olarak satışa sunulacağı TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap başvurusu yarın başlıyor.

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap başvurusu!

Toplamda 166 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 182 bin 327 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap başvurusu...

TOKİ Karaman Ermenek başvurusu!

Ödemelere göre 144 aya varan vade sağlanan projede taksitler 236 liradan başlıyor. TOKİ Karaman Ermenek başvurusu başladı ve 30 Haziran 2016 gününe kadar devam ediyor.

TOKİ Karaman Ermenek son başvuru tarihi!

46 konutluk TOKİ Karaman-Ermenek projesinde yer alan konutlar kurasız olarak satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Karaman Ermenek son başvuru tarihi...

Karaman Ermenek TOKİ başvuruları ne zaman sona erecek?

TOKİ Karaman-Ermenek projesi kapsamında yer alan 46 adet daire kurasız ve başvuru önceliğinde açık satışta. Peki, Karaman Ermenek TOKİ başvuruları ne zaman sona erecek?

Karaman Ermenek TOKİ Evleri başvurusu!

Karaman Ermenek TOKİ Evleri başvurusu işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Peşinat ücretinin 7 bin 736 liradan başladığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Karaman Ermenek Evleri başvurusu başladı!

TOKİ Karaman Ermenek Evleri başvurusu başladı ve 30 Haziran gününe kadar devam edecek. Toplam 46 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 64 bin 463 liradan başlıyor.

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 8 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlayacak!

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 8 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlayacak. Satış işlemlerini T. Halk Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 722,76 TL'lik aylık taksilerle ödeme yapılabiliyor.

2b arazi başvurusu nasıl yapılır?

Orman vasfını yitirmiş, kadastro marifetiyle orman alanları dışına çıkartılmış, bir daha geri kazanılamayacak olan alanlara 2b arazi deniyor. Peki, 2b arazi başvurusu nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm başvurusu için gerekenler!

Kentteki sorunlu alanların sağlıklı ve yaşanabilir hale getirilmesi için yıkıp yeniden yapma, uygulamasına kentsel dönüşüm deniyor. İşte, kentsel dönüşüm başvurusu için gerekenler!

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura başvurusu!

Toplam 250 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje İstanbul İl'i Başakşehir İlçe'sinde yükseliyor. Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura başvurusu en geç 28 Eylül 2015 tarihinde yapılacak.

Konut kredisi başvurusu için gereken evraklar!

Banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü konut kredisi oluyor. Peki, konut kredisi başvurusu için gereken evraklar nelerdir?

TOKİ Ankara Haymana 4 adet konut başvurusu 28 Eylül'de başlıyor!

TOKİ Ankara Haymana 4 adet konut başvurusu 28 Eylül'de başlıyor. Aylık 230 TL taksitle ödeme yapılabilen proje tamamı 2 oda 1 salon şeklinde tasarlanan dairelerden oluşuyor.

ermenek Karaman başvurusu Haberi

ermenek Karaman başvurusu

Başvuru işlemlerinin T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek olan projede peşinat bedeli 7 bin 736 liradan başlıyor.


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 12 peşin ödemede kalan tutarı 240 aya kadar vadelendirme ya da yüzde 15 peşinde 144 aya kadar vade sağlanıyor.


Aylık taksitlerin 236 liradan başlangıç gösterdiği projede konut tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Karaman Ermenek TOKİ ev fiyatları 64 bin 463 TL ile 150 bin 758 TL arasında değişiyor. Projede başvurular başladı ve 30 Haziran 2016 gününe kadar devam edecek. 


Satış duyurusu için