03 / 05 / 2024

Ermenekteki ailelere ev alınacak mı

Ermenekteki ailelere ev alınacak mı

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ermenek’te meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden madencilerin ailelerine yardımda bulunacaklarını belirterek, "TOBB Yönetim Kurulu olarak ailelere birer ev alma kararı aldık" dedi.

Ailelere ev hanımlarına emeklilik hakkı ve 8.500 TL vatandaşlık maaşı müjdesi! Başvuru şartları açıklandı

AK Parti üyesi Numan Kurtulmuş, ev hanımlarına emeklilik hakkı ve vatandaşlık maaşı konularında önemli açıklamalarda bulundu. Her aileye en az 8.500 TL maaş bağlanacağını belirten Kurtulmuş, başvuru şartlarının detaylarını paylaştı.

Prefabrik ev yapana devletten 150 bin TL destek! Prefabrik ev yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar prefabrik ev fiyatlarını araştırıyor. Devlet ise düşük gelirli ailelere barınma yardımı yapıyor. Peki, Prefabrik ev yardımı nasıl alınır? Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı prefabrik ev yardımı şartları neler?

TOKİ'den dar gelirli ailelere kira öder gibi ev fırsatı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yüzlerce konutun satışına devam ediyor. İşte o konutlar...

Türk Kızılayı, Filistinli ailelere kira yardımı verecek!

Türk Kızılayı tarafından İsrail'e yapılan saldırıların ardından evleri yıkılan Filistinli ailelere gıda kolisi ile kira ve ev eşyası yardımı vereceği açıklandı.

Ev almak artık çok kolay!

Aile Bakanlığı tarafından ihtiyacı olan ailelere betonarme ev parası veriliyor. 40 bin TL olan yardım için başvuru işlemleri Aile Bakanlığı birimlerinden yapılıyor. İşte tüm merak edilenler...

Bodrum'da çocuklu ailelere ev kiralanmıyor!

Pandemi sonrasında kalabalık şehirden kaçmak isteyenlerin ilk tercih yerlerinden biri olan Bodrum'da kira fiyatları arttı. Bununla birlikte ev sahiplerinin kiracı tercihi de değişti. Ev sahipleri artık çocuklu ailelere ev kiralamıyor. 

DİTİB'den İzmir'deki depremzedelere 13 ev!

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği'nin (DİTİB) İzmir'deki depremzedeler için aldığı 13 ev, ailelere verildi.  

İdlibliler için inşa edilen 50 konut mağdur ailelere teslim edildi! 

Suriye'de Beşşar Esed rejimi ve destekçilerinin saldırılarıyla yerinden edilen siviller için bağışlanan 50 ev, mağdur ailelere teslim edildi.

Asgari ücretliye 415 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kura çekilişlerini tamamlayan TOKİ bir yandan da açık satış ilanları ile ev sahibi olmak isteyen kişilere cazip imkanlar sunuyor. İşte TOKİ'den asgari ücretli, dar gelirli, alt gelir grubu ailelere ev sahibi olma şartları ve detayları...

TOKİ'den asgari ücretli ve dar gelirli ailelere ev sahibi olma müjdesi!

TOKİ dar gelirli, emekli ve asgari ücretle çalışan vatandaşlar için konut müjdelerini sıralıyor. İşte TOKİ'den asgari ücretli, dar gelirli, alt gelir grubu ailelere ev sahibi olma şartları ve detayları...

İHH 200 briket evi Suriyeli ailelere teslim etti!

İnsan Yardım Vakfı (İHH) tarafından yapılan 10 bin briket evlerin inşaatında 200 briket ev tamamlandı. İnşaatı tamamlanan 200 briket ev, savaş mağduru Suriyeli ailelere teslim edildi. İnşaatı tamamlanan 200 briket ev, savaş mağduru Suriyeli ailelere teslim edildi.

Antalya Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi ailelere konteyner ev!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara konteyner ev yardımı yapıyor.

Kocaeli'de ihtiyaç sahibi ailelere prefabrik ev yardımı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi aileler için prefabrik ev inşa ediyor. Belediye, evlerin anahtarlarını mülk sahiplerine anında teslim ediyor.

Ermenekteki ailelere ev alınacak mı Haberi

Ermenekteki ailelere ev alınacak mı


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ermenek’te meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden madencilerin ailelerine yardımda bulunacaklarını belirterek, "TOBB Yönetim Kurulu olarak ailelere birer ev alma kararı aldık" dedi.


Hisarcıklıoğlu, AA muhabirine yapılan açıklamada, TOBB olarak, sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini belirterek, "12 yılda, doğal afetler ile eğitim, gıda ve kültür konularındaki yardım ve yatırımlarımız 500 milyon liraya ulaştı. Halen de 81 ilde 81 Anadolu, Fen, İmam-Hatip ve meslek lisesi yaptırıyoruz" dedi.


Hisarcıklıoğlu, Soma'da yaşanan maden kazasında hayatını kaybeden madencilerin aileleri için iş dünyasını seferber ettiklerini anımsatarak, şunları kaydetti:


 "Topladığımız 17 milyon lirayı da hükümetimize takdim etmiştik. Ermenek’te vuku bulan maden faciası için de benzer bir yardım planlıyoruz. TOBB olarak yılbaşı dolayısıyla başkanlarımıza ve üyelerimize ajanda dışında herhangi...