06 / 05 / 2024

ermeni yetim halısı projeleri

ermeni yetim halısı projeleri

Beyaz Saray Ermeni Yetim Halısı'nı sergileyecek. Beyaz Saray, sözde Ermeni soykırımını temsil ettiği iddia edilen “Gazir Halısı”nın 18-23 Kasım'da Beyaz Saray Ziyaretçi Merkezi’nde sergileneceğini duyurdu.

A101’de koltuk ve halı yıkama makinesi 2 bin 699 TL’ye, kırtasiye seti 79,90 TL’ye, sıvı deterjan 84,50 TL’ye düştü!

A101, 31 Ağustos’a kadar devam edecek dev indirimlerini duyurdu. Bu kapsamda, koltuk ve halı yıkama makinesi 2 bin 699 TL’ye, kırtasiye seti 79,90 TL’ye, sıvı deterjan 84,50 TL’ye düştü. İşte 31 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

A101’de yüzlerde indirim bir güne sığıyor! Stor perde 240 TL’ye, salon halısı 450 TL’ye, pike 120 TL’ye düştü!

A10’de yüzlerde indirim bir güne sığıyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, 13 Nisan’dan itibaren stor perde 240 TL, salon halısı 450 TL, pike 120 TL olarak satışa sunulacak. İşte A101 fiyat listesi 13 Nisan 2023...

Halıcıoğlu-Sütlüce nazım imar planı tadilatı askıda!

Beyoğlu İlçesi, Halıcıoğlu - Sütlüce Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Mayıs 2016 tasdik tarihli plan tadilatı askıda...

Arda Turan Çubuklu'daki evine servet harcıyor!

Başakşehirli futbolcu Arda Turan, oğullarına 4 aylık hamile olan eşi Aslıhan Turan ile Çubuklu’daki evlerinin dekorasyonu için kesenin ağzını açtı. 50 bin liraya Hereke halısı alan çift, avizelere de 50 bin lira ödeme yaptılar. 

Fi Yapı mağdurlarına müjde!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, olağanüstü hal sürecinde TMSF'ye devredilen şirketler ve özellikle vatandaşların yoğun çalıştığı bazı şirketlerin taahhütlerini yerine getirememesi nedeniyle yaşanan mağduriyetlere dair soruları yanıtladı.

Alanya Hal Projesi genişletilecek mi?

Alanya hal esnafıyla bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mevcut imkanlardan çok daha iyi bir hal kompleksini Alanya’ya kazandıracaklarını söyledi.

Alanya Hal Projesi büyüyecek!

Alanya hal esnafıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mevcut imkanlardan çok daha iyi bir hal kompleksini Alanya’ya kazandıracaklarını söyledi.

Niğde'ye modern hal inşa edilecek!

Niğde Belediyesi, Türkiye’nin en modern hal komplekslerinden birini kente kazandırmak için kolları sıvadı. Hıdırlık Mevkii’nde yapımına başlanacak olan yeni hal kompleksinin proje çizimi yapılarak ihalesi gerçekleştirildi.

Koyunlu Halı’nın sahibi Erdoğan Mumcu vefat etti!

Koyunlu Halı’nın sahibi Erdoğan Mumcu, Ankara’da yolun karşısına geçmeye çalışırken, hızla gelen bir motosikletin çarpması sonucu öldü

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı sezona iddialı girdi!

Yeni trendlerin ve hedeflerin paylaşıldığı bayi toplantısında konuşan Royal Halı ve Pierre Cardin Halı Genel Müdürü Adnan Kılınçoğlu, “Yeni yönetim olarak bayilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hız kesmeden üretime devam ediyoruz." dedi.

Manisa Halılar'ın altyapısı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi Halılar Mahallesi’nde başlayan içme suyu hattı yenileme çalışmalarının hemen ardından mahalledeki kanalizasyon hattı döşeme işlemlerine de start verdi.

Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi inşaatı hızla sürüyor!

Finike’deki halleri tek çatı altında toplayacak Finike Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi inşaatı hızla sürüyor.

Milli emlak genel tebliği sıra no: 371!

371 sıra nolu Milli Emlak Genel Tebliği, 24 Temmuz 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ ile Olağanüstü Hal kapsamında kapatılan kurum ve kuruluşların tapuda resen Hazine adına tescil edilecek taşınmazları hakkında işlemler belirleniyor..

ermeni yetim halısı projeleri Haberi

ermeni yetim halısı projeleri

Beyaz Saray, sözde Ermeni soykırımını temsil ettiği iddia edilen “Gazir Halısı”nın 18-23 Kasım'da Beyaz Saray Ziyaretçi Merkezi’nde sergileneceğini duyurdu.


Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi sözcülerinden Bernadette Meehan, yaptığı yazılı açıklamada, Beyaz Saray Ziyaretçi Merkezi’nde 18-23 Kasım'da “ABD’ye Teşekkür: Yurt dışındaki Amerikan Cömertliğinin Minnettarlığı Olarak Başkanlara Üç Hediye” başlıklı bir serginin yer alacağını bildirdi.


Sözde Ermeni soykırımını temsil ettiği iddia edilen Gazir Halısı’nın da sergilenecek hediyelerin arasında yer alacağını belirten Meehan, “Aynı zamanda ‘Ermeni Yetim Halısı’ olarak da bilinen halı, 1925 yılında, Amerikan halkı tarafından yerlerinden edilen Ermeni yetimler için sağlanan insani yardımın tanınması amacıyla Başkan Coolidge’e sunulmuştu” ifadesini kullandı.


Açıklamasında halının özelliklerine ilişkin bilgi veren Meehan, Cennet Bahçesi’ni tasvir eden halının 4 milyon ilmek içerdiğini ve 18 ayda tamamlanabildiğini aktardı. Meehan, 3,5x5,8...