28 / 04 / 2024

eroğlu 2014 projeleri

eroğlu 2014 projeleri

2013 yılının ilk 9 ayında 862 bin konut satışına imza atan İnşaat sektörünün yılın tamamını 1 milyonu aşarak kapatması bekleniyor. 2014 yılında da sektörde kentsel dönüşümün etkisi hissedilecek.

Eroğlu'nun projeleri tamamlandığında 2.6 milyon metrekareye ulaşacak!

2015'i hedeflerinin üzerine çıkarak tamamladıklarını kaydeden Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, inşaattaki tüm projeler tamamlandığında toplamda 2.6 milyon metrekare büyüklüğe ulaşacaklarını belirtti.

Veysel Eroğlu: 13 yerleşimin atık su arıtma tesisi inşaatına başladık!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Ergene havzasında, biyokimyasal oksijen ihtiyacı kirliliği açısından 2007-2014 arasında gözle görülür bir iyileşme sağlandı" dedi.

Veysel Eroğlu İzmir'deki projeleri anlattı!

İzmir ziyaretinde Meslek Lisesi ve Selçuk Devlet Hastanesi gibi projelerini açıklayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu İzmir'e yine bir müjdeyle geldi.

Veysel Eroğlu projeleri değerlendirdi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti iktidarı öncesinde Türkiye'de su konusunda ciddi sorun yaşandığını anımsatarak, "12 yıl önce birçok şehirde su yoktu. 76 şehrin su problemini çözdük" dedi.

Veysel Eroğlu İzmir'deki yeni projelerini anlattı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir’de 2019 yılına kadar hayata geçirelecek projeleri açıklayarak, “ Bir bakan olarak değil, bir nefer olarak çalışacağım. Söz böyle verilir. Bizim sözümüz noterden daha sağlamdır." dedi

Veysel Eroğlu: İzmir'de Serbest Turizm Ticaret Merkezi kuracağız!

İzmir'i ihracat, turizm ve üretim alanında lider yapacak projeleri hayata geçireceklerini vurgulayan Veysel Eroğlu, "Serbest Turizm Ticaret Merkezi planlıyoruz. Coğrafyamız müsait ve potansiyelimiz var" dedi.

Veysel Eroğlu, Çeşme'deki projelerini anlattı!

Bakan Veysel Eroğlu, Çeşme'de inşaatı devam eden TOKİ konutlarına yeni taleplerin gelmesi halinde ikinci etabın da yapılabileceğini açıkladı. Veysel Eroğlu, burada vatandaşlara hazırladığı yeni projeleri hakkında detaylı bilgi verdi.

Veysel Eroğlu: 2014'te 511 adet su tesisi açtık!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü'nün sulama, enerji, içmesuyu ve taşkın koruma tesislerine 2014 yılında yaptığı 11,2 milyar liralık yatırım yapıldığını belirtti.

Veysel Eroğlu: 2014 yılında 11,2 milyar liralık su yatırımı yaptık!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü’nün sulama, enerji, içmesuyu ve taşkın koruma tesislerine 2014 yılında yaptığı 11,2 milyar liralık yatırım ile kuruluşundan bugüne kadarki süre içinde tarihi bir rek

Veysel Eroğlu 2014 yatırımlarını anlattı!

Vali Şahin ile bir araya gelen Eroğlu,basın toplantısı düzenleyerek, İstanbul'a su temini için 2014 yılında yapılan faaliyetler, barajlardaki mevcut su durumu, son yağışlar, ağaçlandırma, milli park ve meteoroloji çalışmaları hakkında bilgi verdi

Eroğlu Termal Devremülk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Termal Devremülk İnşaat Limited Şirketi, Çağatay Eroğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım 2014 tarihinde Esenyurt, Metro Park Center, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Eroğlu Gayrimenkul projeleri Cityscape Global'da yoğun ilgi gördü!

Eroğlu Gayrimenkul 21 - 23 Eylül 2014 tarihleri arasında, Dubai Dünya Ticaret Merkezi' nde gerçekleştirilen Cityscape Global' da dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcılarıyla buluştu...

Eroğlu Gayrimenkul 3 projeyle Cityscape Global Fuarı'na katıldı!

Eroğlu Gayrimenkul 21 - 23 Eylül 2014 tarihleri arasında, Dubai Dünya Ticaret Merkezi' nde gerçekleştirilen Cityscape Global' da dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcılarıyla buluştu...

eroğlu 2014 projeleri Haberi

eroğlu 2014 projeleri

2013 yılının ilk 9 ayında 862 bin konut satışına imza atan İnşaat sektörünün yılın tamamını 1 milyonu aşarak kapatması bekleniyor. 2014 yılında da sektörde kentsel dönüşümün etkisi hissedilecek. Yabancıya satışlardan da yıllık 5 milyar dolarlık gelir bekleniyor 2013'ün ilk 9 ayında 860 bin konutun satıldığı inşaat sektörünün yılı 1 milyonu aşarak tamamlaması bekleniyor. Sektör yılın ilk çeyreğinde Afet Yasası, Mütekabiliyet ve 2B yasalarının ilk meyvelerini aldı. Aynı dönemde KDV or anlarında yapılan düzenlemenin ardından satışa çıkan yüzde 1 KDV avantajına sahip projeler pazarı canlandırdı.


KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN ETKİSİ HİSSEDİLECEK

Kentsel dönüşüm çalışmaları da inşaat sektöründe geçen yıla damgasını vuran en önemli olay oldu. Gelecek yıla kadar yıkılan bina sayısının 400 bine ulaşacağı öngörülüyor. 


Öte yandan 2013 ün ilk 10 ayında yabancıya 21 bin...