19 / 05 / 2024

eroğlu ekşinar evleri

eroğlu ekşinar evleri

Ekşinar Konakları projesi 18 Şubat 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Skyland Eroğlu Konutları 2017 fiyat listesi!

Skyland İstanbul Evleri 46 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyan projede fiyatlar 594 bin TL'den başlıyor...

Ekşioğlu Kartal Tria Evleri!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Ekşioğlu Kartal Tria Evleri 7 bin 300 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Ekşioğlu Kartal Tria Evleri toplam 174 daireden meydana geliyor.

Eroğlu Skyland Evleri ne zaman teslim?

Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Eroğlu Skyland Evleri 700 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Eroğlu Skyland Evleri ne zaman teslim?

Eroğlu Skyland İstanbul Evleri iletişim!

Eroğlu Skyland İstanbul Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Skyland İstanbul projesinde teslimler Mart 2017'de yapılıyor...

Eroğlu Skyland İstanbul Evleri fiyat!

Eroğlu Skyland İstanbul Evleri fiyat listesi 553 bin TL'den başlayarak değişiyor. Skyland İstanbul'da Mart 2017'de yaşam başlıyor...

Eroğlu Emlak Yatırım Ali Ağa Suit projesi nerede?

Daire tipleri 1+0 ve 1+1 olarak dizayn edilen Ali Ağa Suit Evleri 12 katlı tek blok halinde yükseliyor. Peki Eroğlu Emlak Yatırım Ali Ağa Suit projesi nerede?

Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri satış ofisi!

Yalı Mahallesi Evleri projesinde 1+1 daireler 55 metrekare ile 65 metrekare, 2+1 daireler 75 metrekare ile 90 metrekare arasında değişiyor. Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri satış ofisi ile ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri' nde fiyatlar 79 bin 500 TL' den başlıyor!

Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri toplam 84 adet daireden oluşuyor. Dairelerin 1 oda 1 salon 2 oda ve 1 salon olarak dizayn edildiği projede toplam 3 blok bulunuyor. Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri' nde fiyatlar 79 bin 500 TL' den başlıyor.

Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri' nde satışlar başladı! Daireler 79 bin 500 TL' den başlıyor!

Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Yalı Mahallesi Evleri Sakarya Karasu' da bulunuyor. Projede toplam 84 daire bulunuyor. Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri' nde daireler 79 bin 500 TL' den başlıyor.

Bakan Eroğlu'dan 'Melen Havzası' açıklaması!

Bakan Veysel Eroğlu, "Melen Havzası'nı çiçek gibi yapacağız. Burası, İstanbul'a su temin eden, Türkiye'nin en önemli havzalarından bir tanesidir. Havza için eylem planı hazırlıyoruz" dedi

Ekşinar Konakları Florya Ofis Park!

Ekşinar Konakları Florya Ofis Park projesinin ödeme planına göre 30 ay vade farksız taksit yapılıyor. Eroğlu Gayrimenkul imzası ile yükselen projede teslimler hemen yapılıyor.

Eroğlu'nda indirim bayramı!

Bayram kampanyası ile Eroğlu Gayrimenkul, ev alacaklara 10 bin TL indirim sunuyor. İskonto fırsatı İstanbul Lounge, İstanbul Lounge 2, Yenimoda Evleri ve Bursa Harmony Towers projelerinde uygulanıyor.

Eroğlu Gayrimenkul'den bayram kampanyası! 10 bin TL indirim!

Eroğlu Gayrimenkul, bayramın 3. ve 4. gününe özel bir indirim uyguladı. Buna göre İstanbul Lounge, İstanbul Lounge 2, Yeni Moda Evleri ve Bursa Harmony Towers projelerinde evlerin fiyatını 10 bin lira indirdiğini duyurdu...

eroğlu ekşinar evleri Haberi

eroğlu ekşinar evleri


Eroğlu Ekşinar Evleri'nin havadan yeni videosu için...