27 / 04 / 2024

eroğlu Hakan Genç

eroğlu Hakan Genç

Artaş İnşaat’ta Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Hakan Genç, Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü oldu. 

Hakan Genç, Eroğlu Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Artaş İnşaat’ta Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Hakan Genç, Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü oldu. 

Veysel Eroğlu'ndan gençlere stat emeklilere konut müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı, İzmir Milletvekili adayı Veysel Eroğlu, Alsancak Kordon'da seçim ofisi açtı. Eroğlu, gençlere stat, emeklilere konut sözü verdi. Yıllardır ebru sanatı ile ilgilenen Eroğlu, seçim ofisinde de ebru yaptı.

Gökhan Genç Eroğlu Gayrimenkul'den ayrıldı!

Gökhan Genç Eroğlu Gayrimenkul'ün İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe'de inşa ettiği Skyland İstanbul projesi Satış Müdürlüğü görevinden ayrıldı. Evli olan Genç, Eroğlu Gayrimenkul'deki işine 17 Haziran 2013 tarihinde başlamıştı.

Barış Eroğlu: Aliağa'da örnek olacak bir köy pazarı kurulacak!

CHP ' nin genç başkan adayı Barış Eroğlu, Aliağa köylerinde üreticinin desteklenmesi için iyi tarım uygulamalarının desteklenerek Aliağa'da örnek olacak bir köy pazarı kurulacağını söyledi.

Barış Eroğlu: Aliağa, gençlik ve üniversite kenti olacak!

CHP Aliağa Belediye Başkan adayı Barış Eroğlu, üniversite öğrencileriyle Meslek yüksekokulu yerleşkesinde bir araya geldi. Barış Eroğlu, Aliağa'yı gençlik ve üniversite kenti yapacağını ifade etti.

Barış Eroğlu: Aliağa'da gençlik merkezi, spor ve yaşam kompleksi kuracağız!

İzmir’in Aliağa ilçesi, sporda yeniden yapılanarak ülke sporuna yeni yıldızlar yetiştirmeyi hedefliyor. Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye başkan adayı Barış Eroğlu, göreve geldiğinde Aliağa’nın sporda yeniden yapılanacağını söyledi...

Barış Eroğlu: Aliağa'da yeni konut alanları üreteceğiz!

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu vatandaşla buluşmalarına Helvacı beldesinde devam etti. Gün içerisinde birçok görüşme ve ziyaret gerçekleştiren genç aday Eroğlu, Helvacıda fırtına gibi esti.

Yavuz Eroğlu PAGEV’in en genç başkanı oldu!

Plastik sektörü için birlik, PAGEV’e yeni bir vizyon” hedefi ile hareket eden Yavuz Eroğlu liderliğindeki “PAGEV Değişim Grubu” seçimleri kazanarak önümüzdeki dönem PAGEV yönetimini üstlendi...

Sinpaş'tan Eroğlu'na 2 transfer!

Sinpaş GYO İstanbul Sarayları ve Bosphorus City projeleri Satış Yöneticisi Gökhan GENÇ ve Mustafa ÇALIŞ Eroğlu Gayrimenkul'de faaliyete geçti...

Veysel Eroğlu: Maslak 1453 ile Tabiat Parkı'nın ilişkisi yok!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: ''Bizim ormanlık alanlarla ilgili bir metrekare işgal ettirdiğimize dair iddia eden varsa buyursun ispat etsin. 'Hodri meydan' diyorum'' dedi.

Eroğlu Yapı İstanbul Lounge 2 Konutları'nda 2,5+1 387 bin TL!

Eroğlu Yapı'nın Halkalı'da konumlandırdığı İstanbul Lounge 2 projesinde 1+1'den 4+1'e kadar geniş konut seçenekleri bulunuyor...

İstanbul Lounge Eroğlu Halkalı'da 170 TL'ye! Yaşam başladı!

Halkalı’da Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve ana arterlere yakın konumuyla dikkat çeken İstanbul Lounge’ın sakinleri Ekim sonu itibariyle anahtarlarını alarak evlerine kavuşmanın heyecanını yaşıyor.

Eroğlu Erenköy Kentsel Tasarım Projesi'nden ilk görüntüler!

Eroğlu Gayrimenkul Anadolu Yakası Erenköy'de Kentsel Tasarım Projesi'ne başlıyor. Projenin ilk görüntüleri ve bilgileri www.emlakkulisi.com'da...

eroğlu Hakan Genç Haberi

eroğlu Hakan Genç

Hakan Genç, Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü oldu. Son olarak Artaş İnşaat’ta Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Genç, 19 Şubat 2018 tarihi itibariyle göreve başladı. 

1984 Almanya - Heidelberg doğumlu Hakan Genç, Almanya Darmstadt Üniversitesi Dijital Medya Bölümü’nden mezun oldu. Almanya’da United Film’in Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştıktan sonra, Türkiye’ye dönüş yaptı. Gayrimenkul sektöründeki kariyerine 2014 yılında DKY İnşaat’da Pazarlama ve Kurumsal İletişim Yöneticisi olarak başladı. Genç, iyi derecede Almanca ve İngilizce biliyor.

Eroğlu Gayrimenkul konut, alışveriş merkezi ve ticari gayrimenkul alanlarında 10 yılı aşkın süredir faaliyet gösteriyor. Eroğlu bugüne kadar Sarıyer, Beylikdüzü, Ümraniye, Merter, Kâğıthane, Florya, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Seyrantepe, Tekirdağ, Antalya ve Bursa’da projeler gerçkleştirdi ve gerçekleştirdiği projelerin toplam büyüklüğü 2,6 milyon metrekareye ulaştı. Eroğlu Gayrimenkul, yeni projeler...