09 / 05 / 2024

eroğlu inşaat ekşinar konakları

eroğlu inşaat ekşinar konakları

Florya'da hayata geçirilen Ekşinar Konakları projesinde fiyatlar 546 bin TL'den başlayıp, 2 milyon 110 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Hme İnvestor Ekşioğlu İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hme İnvestor Ekşioğlu İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Ber Ege Ekşioğlu İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ber Ege Ekşioğlu İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli Ahmet Ekşi tarafından kuruldu. 

HDE Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HDE Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ekşi ve Halil İbrahim Ekşi ortaklığında kuruldu. 

Adem Ekşioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Ekşioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adem Ekşioğlu tarafından kuruldu. 

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

Yektaş Yapı Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Yektaş Yapı Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Eroğlu İnşaat'tan 4 yeni büyük proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam etmeye odaklandıklarını söyleyen Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "İnşaatta üçü İstanbul'da, biri İstanbul dışında inşası planlanan 4 yeni büyük proje üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

Yıldız Ekşioğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldız Ekşioğlu İnşaat Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Türker Karahasan, Yusuf Eren Yıldız ve Hızır Onur Ekşioğlu imzasıyla kuruldu.

Tahir Tellioğlu inşaat sektörünün sorunları ve çözüm önerilerini sıraladı!

SON dönemlerde yükselişe geçen inşaat sektörü, bazı sorunları da beraberinde getiriyor. Bunun için harekete geçen İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, "Öncelikli sorunları ve çözüm önerilerini" sıraladı.

eroğlu inşaat ekşinar konakları Haberi

eroğlu inşaat ekşinar konakları

Eroğlu Yapı ve Emiroğlu ortaklığı ile inşa edilen Ekşinar Konakları Florya projesinin teslimleri Haziran 2013'te gerçekleşecek. 190 milyon TL yatırım değeri olan Ekşinar Evleri, 93 bin 796 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

  


Florya Atatürk Ormanı'na yakın konumda yer alan Ekşinar Konakları'nda, konut tipler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+2 6+2 ve 7+2 olarak tasarlandı. Dairelerin büyüklükler 76 metrekare ile 273 metrekare arasında değişiyor.




8 katlı 6 bloktan oluşan Ekşinar Konutları Florya projesinde 230 konut, 73 home ofis ve 5 mağaza yer alıyor.Konut alanına 57 bin 607 metrekare ayrılan Florya Ekşinar Evleri, ticari alan için 17 bin 273 metrekare, yeşil alan için ise...