03 / 05 / 2024

Eroğlu konut kampanyası

Eroğlu konut kampanyası

Bayram kampanyası ile Eroğlu Gayrimenkul, ev alacaklara 10 bin TL indirim sunuyor. İskonto fırsatı İstanbul Lounge, İstanbul Lounge 2, Yenimoda Evleri ve Bursa Harmony Towers projelerinde uygulanıyor.

Başakşehir Belediyesi'nden dev konut kampanyası! 4 farklı projede metrekaresi 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Türkiye Yüzyılı’na dev sosyal konut kampanyasıyla başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun açıkladığı kampanya kapsamında konutlar metrekaresi 29 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak.

Eroğlu Holding'den Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL destek!

Eroğlu Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL bağışla destekte bulundu.

Eroğlu gayrimenkul projelerinde indirimi yüzde 20’ye çıkarttı!

Eroğlu Holding’den enflasyonla mücadeleye tüm markalarıyla tam destek geldi. Eroğlu Holding’te indirim kampanyası yüzde 20’yi buldu..

Eroğlu Yapı'dan bakanlığın konut kampanyasına tam destek!

Gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın deneyime sahip Eroğlu Yapı, konut kampanyasına tam destek verdi...

Eroğlu Skyland İstanbul’da bahar kampanyası!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Skyland İstanbul’da rezidanslar, faizsiz 84 ay 4 bin 400 TL taksitle, ofisler ise faizsiz 60 ay 8 bin 800 TL taksit seçeneği ile İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatı sunuyor. 

Eroğlu Skyland İstanbul konut fiyatları 2017!

Toplam 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana gelen Skyland İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda inşa ediliyor. İşte Eroğlu Skyland İstanbul konut fiyatları 2017...

Eroğlu Gayrimenkul konut kampanyasına 3 projesiyle katıldı!

Eroğlu Gayrimenkul, ‘20 yıl vadeli ve düşük faizli konut kredisi’ kampanyasına Skyland İstanbul, Harmony Towers ve Merter Platform projesiyle katılıyor.

Gemlik’in yeni imar dosyası Bakan Eroğlu'na iletildi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Yalova programına katılan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik’in makilik bölümünde bulunan ve orman vasfı taşımayan alanların toplu konut alanı yapılmasına yönelik dosyayı bakana sundu.

Eroğlu Skyland İstanbul Rezidans ödeme kampanyası!

Eroğlu Skyland İstanbul Rezidans ödeme kampanyası için son 4 gün kaldı. Skyland İstanbul Rezidans'ta fiyatlar 692 bin liradan başlıyor...

Eroğlu Holding Moskova'da konut sektörüne giriyor!

Eroğlu Holding, Rusya ile Türkiye arasındaki yakınlaşma sonrasında yeni bir alanda yatırım kararı aldı. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, 100 milyon dolar bütçeyle Moskova'da konut işine girmeye hazırlandıklarını açıkladı.

Eroğlu Gayrimenkul 4 projesiyle GYODER kampanyasına dahil oldu!

GYODER’in konut seferberliği kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul; Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projeleriyle katılıyor.

Ağaoğlu GYODER kampanyasında hangi projeler var?

GYODER'in başlattığı konut kampanyasına Ağaoğlu da dahil oldu. Ağaoğlu GYODER kampanyasında hangi projeler var?

Eroğlu Gayrimenkul, GYODER kampanyasına destek oluyor!

GYODER’in başarısız darbe girişiminden gayrimenkul sektörünün etkilenmemesi için başlattığı konut seferberliği kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul; Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projeleriyle katılıyor.

Eroğlu konut kampanyası Haberi

Eroğlu konut kampanyası

Eroğlu Gayrimenkul, 4 projesinde, Kurban Bayramı'nın 3'üncü ve 4'üncü günlerine özel 10 bin TL indirim sunuyor. 2 gün boyunca yatırımcılar İstanbul Küçükçekmece'de yer alan İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge 2, İstanbul Büyükçekmece'de inşa edilen Yenimoda Evleri ve Bursa'nın Nilüfer ilçesinde hayata geçirilen Harmony Towers projelerinde iskontodan faydalanabilecek. Ev almak isteyenlere büyüklükleri 1+1'den 4+1'e kadar pek çok daire seçeneği sunuluyor. 


HEDEF 2 MİLYON METREKARE 

Eroğlu Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım, bugüne kadar İstanbul Sarıyer, Beylikdüzü, Ümraniye, Merter, Kâğıthane, Florya, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Seyrantepe ile Tekirdağ, Antalya ve Bursa'da projeler geliştirdi. Yeni projeler geliştirmeyi ve inşaat sektöründe kaliteyi yükseltmeyi amaçlayan Eroğlu Gayrimenkul'ün önümüzdeki 2 yıl içinde tamamlamayı hedeflediği projelerin toplam büyüklüğü 2 milyon...