03 / 05 / 2024

eroğlu yeni proje

eroğlu yeni proje

Dövizdeki yükselişi fırsata çeviren Körfez yatırımcısı, metrekaresi 600 dolar ucuzlayan Skyland’a akın etti. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eroğlu “4 haftadır Suudi Arabistan, Kuveyt ve Katar’dan ciddi talep var." dedi.

Eroğlu Gayrimenkul 3 yeni projeye 1 milyar TL yatırım yapacak!

Eroğlu Gayrimenkul, yıl sonuna kadar 1 milyar lira değerinde 3 yeni yatırım hayata geçirmeyi planlıyor. Şirket, Güneşli ve Kartal projesinin yanı sıra Antalya’da da AVM yapacak.

Coastal Heaven geliyor! Fenercioğlu’ndan Kıbrıs’a 3 bin konutluk yeni proje!

Kentsel dönüşüm, inşaat, tarım gibi sektörlerde faaliyet gösteren Fenercioğlu, Gaziveren bölgesinde toplamda 3 bin konutluk yeni proje hayata geçiriyor.

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Koray GYO Maslak projesi geliyor! Yeni proje!

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi  11 ada 87 No' lu parsel üzerinde yeni proje inşa edecek. İşte detaylar... 

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Beykoz ve Zekeriyaköy’deki yeni projelerinin konsept ve proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, İstanbul dışında iseBodrum ve Çeşme’de yeni proje yatırımlarımız bulunduğunu söyledi.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek projesi geliyor! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul, yeni proje yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek'e yeni proje geliyor.

Tahincioğlu’ndan 2021 yılının ilk çeyreğinde yeni proje müjdesi!

2020'yi yenilikler ve başarılarla geçiren Tahincioğlu, daha önce açıkladığı sene sonu hedefini aşarak 2 milyar 250 milyon TL’lik satış ile yılı tamamladı ve 2021'e de yeni proje ile giriyor.

Aşçıoğlu'ndan 3 yeni proje geliyor!

İnşaat sektörünün başarılı firmalarından Aşçıoğlu, İstanbul'da 2, Muğla'da 1 yeni proje hazırlığında. Şirket projelere önümüzdeki yıl başlayacak...

Yılmaz Gençoğlu'ndan Eski Garaj Yeni Proje açıklaması!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Eski Garaj Yeni Proje” ile ilgili açıklama yaptı.

EKŞ Ekşioğlu'ndan Kepez'e 2 yeni proje geliyor!

EKŞ Ekşioğlu, Antalya/ Kepez'de 2 yeni proje hayata geçirmeye hazırlanıyor.  EKŞ Ekşioğlu Masa Dağı bölgesinde iki farklı projeye başladı. 

EKŞ Ekşioğlu'ndan Antalya'ya 2 yeni proje!

EKŞ Ekşioğlu, Antalya'nın Kepez ilçesinde şehir içerisindeki yerleşime açık en yüksek tepe noktası olan Masa Dağı bölgesinde 2 yeni proje hayata geçiriyor. 

Metal Yapı Konut'tan Zekeriyaköy ve Göktürk'e yeni proje!

Şirketin 5 yıl içerisinde 2,5 milyar dolar ciroya ulaşacağını söyleyen Metal Yapı Grup Başkanı Ömer Saçaklıoğlu İstanbul'da yeni proje hazırlığında olduğunu belirtti. Saçaklıoğlu, " İstanbul dışı için bir planımız yok." dedi.

Ağaoğlu Panora Ankara projesi yolda! Yeni proje!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu İstanbul'dan sonra yeni projelere Başkent Ankara ile devam edeceklerini söyledi. Ağaoğlu yeni projenin adının  Panora Ankara olacağı bilgisini verdi. 

Tahincioğlu'ndan yıl sonuna kadar 2 yeni proje gelecek!

Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, 2017 sonuna kadar iki yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı. 

eroğlu yeni proje Haberi

eroğlu yeni proje

Dövizdeki yükselişi fırsata çeviren Körfez yatırımcısı, metrekaresi 600 dolar ucuzlayan Skyland’a akın etti.


Eroğlu Gayrimenkul’ün Skyland İstanbul projesinde yer alan alışveriş merkezi, Hom Design Center ismiyle 2017’nin ilk yarısında açılacak. 40 bin metrekare kiralanabilir alana sahip AVM’de 100’e yakın mağaza ile 25 gastronomi markası yer alacak. Home Design Center’ın tanıtım toplantısında konuşan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu “Fethiye, Merter, Edirne ve Antalya’da AVM’miz var.  Home Design Center İstanbul beşinci AVM’miz “dedi. Son günlerde başlayan dövizden TL’ye geç’ kampanyalarını değerlendiren Eroğlu, AVM’lerde büyük ölçüde TL kullandıklarını, Hom Design Center için de çalışma yaptıklarını söyledi. 


YÜZDE 35 YABANCI 

Skyland İstanbul’da fiyatların kur artışı sonrası 3bin 500 dolardan 2 bin 900 dolar seviyesine geldiğini ve bunun yabancılar için bir fırsat oluşturduğunu kaydeden Eroğlu...