02 / 10 / 2024

Erol Ağırbaş

Erol Ağırbaş

Ağırbaşlar İnşaat Metal Kimya Reklam Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Erol Ağırbaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta Sultanbeyli, Necip Fazıl Mahallesi'nde kuruldu.

YÖK Başkanı Erol Özvar'dan son dakika açıklaması: Depremzede öğrenciler katkı payı ve öğrenim ücreti ödemeyecek! 

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar yaptığı son dakika açıklamasında depremzede öğrencilerin katkı payı ve öğrenim ücreti ödemeyeceğini söyledi.

Es Group Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Group Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erden Ağırbaş ve Hüseyin Arslan ortaklığında kuruldu.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar vakıf üniversitelerine indirim çağrısı yaptı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Yükseköğretim Meclisi İstişare Toplantısı, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın katılımıyla yapıldı. Özvar, burada vakıf üniversitelerine de çağrıda bulundu. İşte detaylar!

YÖK'ten NFT ve Blockchain adımı! Başkan Erol Özvar ilk kez açıkladı

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, üniversitelerde başlayacak yeni projelerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Özvar, "Yükseköğretim kurumlarında dijital dönüşüm sürecine uyum sağlayarak küresel ölçekte rekabet edebilme gücü kazanmak zorunluluk haline geldi" dedi.

Agb Otel İşletmeciliği Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Agb Otel İşletmeciliği Ve Turizm Limited Şirketi Beşiktaş’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Ağırbaş kuruldu.

Gürsel Erol'dan Elazığ'a okul müjdesi!

Elazığ’da 24 Ocak 2019'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören birçok okul yıkılmıştı. Kentte yaşanan okul sıkıntısını çözmek için CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un talebi üzerine CHP’li İstanbul ve İzmir büyükşehir belediyeleri kentte okul yaptırmaya karar verdi. 

Gürsel Erol'dan Elazığ'daki depremzedeler için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 24 Ocak'ta 6.8 büyüklüğündeki depremle sarsılan Elazığ'ın sorunlarını ve taleplerini kaleme aldığı mektubu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderdi. Erol mektubunda vatandaşların yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi talebinde bulundu.

Erol Özmandıracı'ya eski sevgilisinden ağır suçlama!

Merve Nur Başbuğ, oyuncu Naz Elmas’la evli olan eski sevgilisi Erol Özmandıracı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Birleşmiş Milletler Gençlik Merkezi en geç 2022'de açılacak!

BM Dünya Gençlik Meclisleri Birliği Başkanı Samed Ağırbaş, BM Gençlik Merkezi'nin en geç 2022 yılında açılmasının planlandığını söyleyerek, "Projeyle İstanbul, BM'nin gençlik üssü haline gelecek. Bu proje, Türk gençliğinin dünyaya armağanıdır." diye konuştu.

TOKİ Karaman Kırbağı 2+1 ve 3+1 kura sonucu açıklandı!

Toplam 8 bin 850 kişinin başvuru yaptığı TOKİ Karaman Kırbağı 2+1 ve 3+1 kura sonucu açıklandı. İşte TOKİ Karaman Kırbağı isim isim kura sonucu...

TOKİ Karaman Kırbağı 2019 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasında satışa çıkarılan Karaman Kırbağı projesine 8 bin 853 başvuru geldi. TOKİ Karaman Kırbağı 2019 çekim tarihi belli oldu. Peki TOKİ Karaman Kırbağı 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte yanıtı...

Eskişehir Odunpazarı Modern Müzesi 2019'da açılacak!

Eskişehir Odunpazarı Modern Müzesi’nin gelecek yıl açılacağını dile getiren Erol Tabanca, ‘2019 OMM’un yılı olacak’ dedi.

Yalova Valisi Muammer Erol'dan deprem açıklaması!

Yalova Valisi Muammer Erol, deprem sonrasında ilk resmi açıklama yaptı. Erol, ''Birimlerimize şu ana kadar can ve mal kaybı ile ilgili herhangi bir ihbar düşmemiştir" ifadelerini kullandı.

Erol Ağırbaş Haberi

Erol Ağırbaş

Ağırbaşlar İnşaat Metal Kimya Reklam Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Erol Ağırbaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu. 


Ağırbaşlar İnşaat Metal Kimya Reklam Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. METAL a.Metal işleriyle ilgili her türlü alım ve satımı yapmak proje geliştirmek bu...