27 / 04 / 2024

Erol Özmandıracı'ya eski sevgilisinden ağır suçlama!

Erol Özmandıracı'ya eski sevgilisinden ağır suçlama!

Merve Nur Başbuğ, oyuncu Naz Elmas’la evli olan eski sevgilisi Erol Özmandıracı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.



Güzel oyuncu Naz Elmas’la evli olan eski sevgilisi Erol Özmandıracı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunan Merve Nur Başbuğ, “Kızımızı 2.5 yaşına kadar hiç görmedi, ilgilenmedi. Varlıklı bir işadamı olmasına rağmen bez parası bile vermedi” diye konuştu.


KIZI İÇİN BEZ PARASI BİLE VERMEDİ 


Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre, Merve Nur Başbuğ, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunduğu şikayet dilekçesinde Erol Özmandıracı’yla 5 sene birliktelik yaşadığını ve 3 yaşında bir çocukları olduğunu söyledi.

Başbuğ konuyla ilgili olarak  şu iddialarda bulundu: “Erol Özmandıracı, 2.5 yaşına kadar kızını hiç görmedi ve ilgilenmedi. Çocukla kişisel ilişki kurması ve nafaka ödemesi talebiyle dava açtım. Ancak sulh olmaya yanaşmadı, çocuk için 100 lira dahi bez parası vermedi. Halbuki oldukça varlıklı bir işadamı.”

ALKOLİK GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞTI 

Bir dönem hosteslik yaptığını, kızını büyütmek adına iş hayatından uzak kaldığını ve şu an bir firmada part-time lansman işinde çalıştığını dile getiren Merve Nur Başbuğ ayrıca Özmandıracı’yı yargı makamını etkilemeye çalışmakla da suçladı...

“Mahkemeye sunduğu cevap dilekçesinde şahsıma yönelik ‘alkolik’, ‘paranoyak’, ‘ruh hastası’, ‘şiddet yanlısı’ gibi iftira ve hakaretlerde bulundu. Hakkında ceza yargılaması başlatılmasını talep ediyorum.”

Erol Özmandıracı, Naz Elmas’la yaklaşık 1 senelik ilişkinin ardından geçen Aralık'ta nikâh masasına oturdu.

 

Erol Özmandıracı'ya şok! Mahkeme Merve Başbuğ’dan yana karar verdi!

Erol Özmandıracı kimdir?


Geri Dön