29 / 04 / 2024

Erol Özmandıracı’ya kızının annesinden sürpriz dava!

Erol Özmandıracı’ya kızının annesinden sürpriz dava!

İş adamı Erol Özmandıracı'ya evlilik dışı ilişkiden doğan kızının annesi hostes Merve Nur B.'den sürpriz bir dava geldi.



Havacılık sektöründe VIP hostes olarak çalışan Merve Nur B., hayatını kısa zaman  önce oyuncu Naz Elmas ile birleştiren ünlü iş adamı Erol Özmandıracı’ya evlilik dışı ilişkilerinden doğan 2 yaşındaki kızları için nafaka ve baba ile kızın kişisel iletişimi için bir dava açtı.

Sözcü'den Hayati Arıgan'ın haberine göre, İstanbul Aile mahkemesi’ne avukatı Handan Bakbak aracılığıyla başvuran Merve Nur B. dava dilekçesinde iş adamı Erol Özmandıracı ile 2014 tılında tanıştıklarını, beraberlik yaşamaya başladıklarını söyledi. Özmandıracı’nın evine yerleştiğini dile getiren Merve Nur B. dilekçesinde bu ilişkiden yaşadığı hamileliğini talihsiz bir şekilde sonlandırdığını, ancak ilerleyen dönemde iş adamının ısrarı ile anne olduğunu söyledi.

Doğumundan sonra daha geniş bir eve taşındıklarını belirten hostes Merve Nur B., ancak iş adamının bir artı bir daire tutarak bebeğini bakıcısıyla burada yaşamasına karar verdiğini iddia etti.

“LOĞUSA İKEN ŞİDDET GÖRDÜM”

Minik bebeğini komşuya gider gibi emzirdiğini söyleyen Merve Nur B. dilekçesinde 10 günlük loğusa iken Özmandıracı’dan tekme yediğini de söyledi.  Kızını doğumunun ardından, Erol Özmandıracı’nın tavırlarının değiştiğini dile getiren Merve Nur B. dilekçesinde evden kovularak ekonomik şiddete uğradığını da iddia etti.

Hostes B., Özmandıracı’nın kendisinin yaptırdığı dairelerden birine taşınmalarını sağladıktan sonra terk ettiğini de dilekçesinde belirtti.

“BEBEĞİM BABASIZ GİBİ BÜYÜMESİN”

Hostes Merve Nur B. dilekçesinde hayatını birleştirmeyi düşündüğü iş adamının kendisini aldattığını, aşağıladığını, bebeği ile mağdur edildiğini fakat çocuğunun babasız gibi muamele görmesi üzerine dava açmak zorunda kaldığını söyledi.

Geçtiğimiz sene Erol Özmandıracı’nın kızını sadece iki kere gördüğünü söyleyen Merve Nur B., mahkemeden baba ile kızı arasında düzgün bir iletişim ve ilişkinin kurulmasını, aylık 20 bin lira tedbir nafakası bağlanmasını talep etti.

Erol Özmandıracı ve Naz Elmas evlendi!


Geri Dön