06 / 05 / 2024

Erol Ayar

Erol Ayar

Yedi Yeşil Yol Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 18 Şubat 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Muhammet Şuheyp, Aydın Razaki ve Erol Ayar ortaklığıyla kuruldu...

Kuyumcularda bu ayar altın yok satıyor! Değeri her gün artıyor

Altın piyasasında, en düşük 926 bin lira, en yüksek 937 bin 500 lirayı gören altının kilogram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,5 artarak 926 bin liradan tamamladı. Kuyumcularda şu aralar en çok satan altın türü ise 8 ayar olanlar...

22 ayar bilezik bugün ne kadar? 23 Mart 2022 bilezik fiyatları...

Yatırım ve birikim yapmak isteyen milyonlarca vatandaş sabahın erken saatlerinden itibaren altın fiyatlarını araştırıyor. Güne 1922 dolardan başlayan altının onsu güne düşüşle başladı. Peki bugün bilezik fiyatları kaç lira? 22, 18 ve 14 ayar bilezik kaç TL?

22 Mart 2022 bilezik fiyatları: 22, 18 ve 14 ayar bilezik kaç TL?

Yatırım ve birikim yapmak isteyen milyonlarca vatandaş sabahın erken saatlerinden itibaren altın fiyatlarını araştırıyor. Güne 1935 dolardan başlayan altının onsu güne hareketli başladı. Peki bugün bilezik fiyatları kaç lira? 22, 18 ve 14 ayar bilezik kaç TL?

21 Mart 2022 bilezik fiyatları: 22, 18 ve 14 ayar bilezik kaç TL?

Yatırım ve birikim yapmak isteyen milyonlarca vatandaş sabahın erken saatlerinden itibaren altın fiyatlarını araştırıyor. Güne 1927 dolardan başlayan altının onsu güne hareketli başladı. Peki bugün bilezik fiyatları kaç lira? 22, 18 ve 14 ayar bilezik kaç TL?

Sıfır araçlarda matrah ayarı fiyatları ne kadar düşürecek?

Sıfır araçlarda matrah düzenlemesi yapıldı. Peki sıfır araçlarda matrah ayarı fiyatları ne kadar düşürecek? İşte düzenlemeyle ilgili detaylar...

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal hayatını kaybetti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1958 mezunları taziye ilanı yayınladı.

Öz Erol Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erol Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuri Erol Ve Sıddık Erol tarafından kuruldu.

Nurlan Erol, TSKB GYO Genel Müdürü oldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Genel Müdürü Sayın Hüseyin Tiken, 30 Haziran 2021 tarihi itibariyle Genel Müdürlük görevinden emeklilik nedeniyle ayrıldı. Nurlan Erol'un Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi.

Erol Çarmıklı kimdir?

Nurol Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı kim? Erol Çarmıklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erol Çarmıklı'nın biyografisi...

Erol Çarmıklı vefat etti!

Nurol Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı, vefat etti. Nurol Şirketler Topluluğu taziye ilanı yayınladı. 

TÜMAŞ'ın Proje Müdürü Erol Efe vefat etti!

Tümaş Türk Mühendislik, Müşavirlik ve Müteahhitlik A.Ş.'nin (TÜMAŞ) Proje Müdürü Erol Efe vefat etti. 

TMSF, Metin Ayar Ticari İşletmesi'nin 3 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Metin Ayar Ticari İşletmesi'ne ait gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 240 bin TL'den başlıyor.

Gürsel Erol'dan Elazığ'a okul müjdesi!

Elazığ’da 24 Ocak 2019'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören birçok okul yıkılmıştı. Kentte yaşanan okul sıkıntısını çözmek için CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un talebi üzerine CHP’li İstanbul ve İzmir büyükşehir belediyeleri kentte okul yaptırmaya karar verdi. 

Erol Ayar Haberi

Erol Ayar

100 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında,Her türlü resmi ve özel sektöre inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Etiler Adnan Saygun Caddesi Ulus Yolu Akmerkez Residence NO:3 10. Kat B1 adresinde faaliyete geçirildi. 18 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Muhammet Şuheyp, Aydın Razaki ve Erol Ayar ortaklığıyla...