22 / 05 / 2024

Erol Büyük

Erol Büyük

Büyük Gayrimenkul Anonim Şirketi, Erol Büyük Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Gürol Büyük Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de 4.Levent'te kuruldu.

Esra Erol Büyükada’daki otelini 500 bin TL'ye yeniletti!

Esra Erol, Büyükada’da bulunan oteli için kolları sıvadı. Oteli boyatan ve 12 odasını yenileten ünlü sunucu bu tadilata yaklaşık 500 bin TL harcadı.

Antalya Büyükşehir'den Şükrü Erol'a konteyner ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike’de 70 yaşındaki annesi ile birlikte derme çatma bir evde yaşayan Şükrü Erol’a konteyner ev yardımında bulundu. 

Gaziantep'te Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü gerçekleştirildi!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bölgedeki yatırımları ve projeleri incelediler.

Recep Erol: Büyükçekmece'deki arsalar bizim geleceğimiz!

AK Parti Grup Başkanvekili Recep Erol, Ekim Meclisi'nde yaptığı konuşmada arsaların önemine değindi. Erol, arsaların satılmasından yana olmadıklarını ifade ederken, geleceğe olan en büyük yatırımın yine bu arsalar olduğunu söyledi.

Büyük Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Büyük Gayrimenkul Anonim Şirketi, Erol Büyük Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Gürol Büyük Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de 4.Levent'te kuruldu.

Erol Özmandıracı: İstanbul 10 yıl içinde büyük bir değişim geçirecek!

Gayrimenkul sektörünü değerlendiren Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, 10 yıl içinde İstanbul’un büyük bir değişim geçireceğini söyledi. Bu değişimin emlak sektöründen başlayacağını sözlerine ekledi...

Erol Büyükburç Müzesi için proje hazır, yer bakılıyor!

Erol Büyükburç, iki yıl önce Kartal'da üç oda, bir salon ev kiraladı ve kostümlerinin bir kısmını buraya taşıdı. Belirli periyotlarda 'küçük müzesi'ni ziyaret eden sanatçı, kostümlerini havalandırıyor, bakımını yapıyor...

Büyükçekmece'de kaçak iş yerinden 16'sı yıkıldı

Büyükçekmece'deki tarihi Mimar Sinan Köprüsü'nün çevresinde bulunan 18 kaçak iş yerinden 16'sı yıkıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi spor salonu yaptıracak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Vali M.Orhan Taşanlar İlköğretim Okuluna spor salonu yaptıracak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi süpürgeciler sitesini yapacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi süpürgeciler sitesi için ihale açtı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi otopark ihalesi yapıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 20 yıl süreyle otopark olarak kullanılmak üzere ihale açtı

İkitelli Başakşehir halkından TOKİ'ye büyük tepki

İstanbulumuzun yeni ve gelişen ilçesi Başakşehirde , özellikle Ziya Gökalp Mahallesi Halkından Başakşehir Belediyesi ve TOKİ ye yaptıkları haksız imar uygulamaları nedeniyle büyük tepki var

Son sel felaketi Büyükçekmece'ye çeki düzen veriyor

DSİ'nin aldığı son karar Büyükçekmece'de bomba etkisi yaptı. Göl çevresindeki lüks tesislere yıkım tebligatı gönderildi

 

Erol Büyük Haberi

Erol Büyük

Büyük Gayrimenkul Anonim Şirketi, Erol Büyük Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Gürol Büyük Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de 4.Levent'te kuruldu. 


Büyük Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu aşağıdakiler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere başlıca şunlardır: Şirket, mevzuatın izin verdiği her türlü faaliyeti yürütebilir. Esas itibariyle gayrimenkul geliştirme, bu amaçla arsa seçimi ve arsaya ilişkin hedeflerin belirlenmesi, yatırım, fizibilite, mimari tasarım, inşaat pazarlama, satış ve kiralama faaliyetleri yapmak amacıyla kurulmuştur. Şirket bu amaçlara ulaşabilmek için; a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde her çeşit binalar yapabilir. Her türlü alım, satım, kiralama...