08 / 05 / 2024

Erol Çetinkaya

Erol Çetinkaya

Doğtaş Mobilya Dış Ticaret Müdürü Erol Çetinkaya, Ürdün'de Ocak 2013’te iki yeni mağaza daha açacaklarını açıkladı...

Ahmet Ender Erol kimdir?

Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne, İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol atandı. Peki, Ahmet Ender Erol kimdir?

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Erol Olçok'un ismi Çorum'da hastaneye verilecek!

TBMM İdare Amiri Uslu, "15 Temmuz darbe girişiminde hayatlarını kaybeden hemşehrimiz şehit Erol Olçok'ın ismini Çorum'a yapılan Eğitim ve Araştırma Hastanesine verilecek." dedi.

Kale Grubu'nun acı günü! Erol Ergün vefat etti!

Kaleseramik Endüstriyel Ürün ve Hizmetler Başkan Yardımcısı Selim Ergün'ün babası Erol Ergün vefat etti.

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal vefat etti. Ünal'ın İ.T.Ü. İnşat Fakültesi sınıf arkadaşları taziye ilanı yayınlattı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Giray vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Giray vefat etti. Giray ailesi taziye ilanı yayınlattı. Cenazesi yarın Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

Erol Tabanca, Bodrum'daki Queen Ada Hotel'i yazlık ev yaptı!

Türkmenistan'ın sembol yapılarını inşa eden, beş projesi Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Polimeks'in patronu Erol Tabanca, Bodrum'dan otel aldı. 22 odalı otel, Tabancı Ailesi'nin yazlık evi oldu.

Mimar Erol Türkgenç vefat etti!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ile Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi emekli öğretim üyesi, İ.T.Ü Mimarlık Fakültesi 1961 mezunu Prof. Dr. Erol Türkgenç vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Esra Erol gelin adayı Özlem'in evini dekore ettirecek!

Evlendirme programlarının başarılı sunucularından Esra Erol gelin adayına büyük bir sürpriz yaptı. Bu güzel proje için gelin adayı Özlem, Esra Erol’a teşekkür ederek stüdyodan çığlıklarla ayrıldı.

Erol Ata, Fabrikasında saat müzesi kurdu!

ERSA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ata, fabrikasında saat müzesi kurdu. Ata, konuklarını gramofon eşliğinde müzede ağırlıyor.

Erol Saçmacı İnşaat'tan Piremir kentsel dönüşümü hakkında açıklama!

Erol Saçmacı İnşaat Genel Müdürü Hakan Saçmacı, Piremir Mahallesi'nde anlaşma yaptıkları kişilere giden bir takım insanların kendilerinin bölgeden çekildiği yönünde bilgi verdiğini, bunların tamamen asılsız olduğunu bildirdi.

Erol Çiçek: Körfez Geçişi Projesi hemen durdurulmalı!

Bursa’da faaliyet gösteren, Çevre ve Ekoloji Hareketi (ÇEHAV) avukatlarından Erol Çiçek’ın açtığı dava sonucu mahkeme, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve İzmit Körfez Geçişi Projesi’nin ÇED raporundan muaf sayılamayacağına karar verdi.

Ender Çetinkaya İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ender Çetinkaya İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Önder Çetinkaya tarafından 500 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Pendik, Batı Mahallesi'nde kuruldu.

Erol Çetinkaya Haberi

Erol Çetinkaya

65 ülkeye ihracat gerçekleştiren Doğtaş'ın, yurtiçi ve yurtdışında 200’ü aşkın mağazası bulunuyor. Ürdün’de açılan yeni mağazayla ilgili değerlendirme yapan Doğtaş Dış Ticaret Müdürü Erol Çetinkaya, “Bu yıl yurtdışına ihracat atağı yaparak, İngiltere, Irak, Kazakistan, Libya, İran, Mısır, Suudi Arabistan, Cezayir, Angola ve son olarak da Ürdün gibi önemli pazarlarda varlığımızı güçlendirdik. Yeni Exclusive mağazalarımızla yurtdışında da etkinliğimizi artırmaya devam ediyoruz. Yeni açtığımız Doğtaş Exclusive Aqaba mağazasıyla Türk mobilyasını Ürdün’e de taşıdık” dedi.

Doğtaş Mobilya’nın Dış Ticaret Müdürü Erol Çetinkaya, bu ülkede Ocak 2013’te iki yeni mağaza daha açacaklarını...