13 / 05 / 2024

EROL İNAL KİMDİR

EROL İNAL KİMDİR

Türkiye Vagon Sanayi AŞ. Genel Müdürü Erol İnal, Milli Tren Projesi ile vagon ve demiryolu üretiminde Sakarya'nın marka olabileceğini belirterek, "Bu sektör, Türkiye'de yeni yeni ayağa kalkan, şekillenen bir sektör ve çok hızlı yol alıyor" dedi...

Levent Gökçe: Doğru yalıtım, doğru yatırımdır!

Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımının gerekli olduğunu söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ''Doğru yalıtım, binaya sağladığı tasarruf ve verimlilikle maliyetini geri ödemektedir.  Doğru yalıtım; doğru yatırımdır'' dedi.

Ünal Köken: Kandıra’yı cazibe merkezi haline getireceğiz!

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Akdurak Mahallesi’ndeki yollara asfalt serimi yapıyor. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Kandıra’yı cazibe merkezi haline getirecek dev projelerimizin yanı sıra alt ve üst yapı çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz.'' dedi.

Sinop'a 10 milyon dolarlık yatırımla AVM yapılacak!

Sinop Örsan Tekstil'im nışımdığu 0 bin dönümlük alana Sinop'un ilk AVM'si yapılacak. 10 milyon dolarlık yatırımla yapılacak AVM'nin içinde 103 mağazanın bulunacağı belirtiliyor.

Tekirdağ'da kamu kuruluşlarına verilen kültür varlıkları TBMM'de!

2002-2016 arasında Tekirdağ'da kamu kurum ve kuruluşlarına verilen kültür varlıkları meclise taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'a sordu..

Kültür ve Turizm Bakanlığı Antalya'da ofis açacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Antalya'da bir ofis açacaklarını ve bir müsteşar yardımcısı ile ilgili bürokratların düzenli olarak kente gelerek turizm sektörünün sorunlarını yakından takip edeceklerini bildirdi.

Katar'da Yunus Emre Kültür Merkezi açıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Katar'ın başkenti Doha'da Yunus Emre Kültür Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Düzce Kaynaşlı'ya yeni kültür merkezi inşa edilecek!

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Maliye Bakanlığı ile görüşmeleri sonucunda Kaynaşlı'ya Kültür Merkezi yapılacağını açıkladı. Bayraktar, öncelikle yer tahsisinin ardından merkezinde hemen çalışmalara başlanacağını belirtti.

Kaynaşlı’ya Kültür Merkezi yapılacak!

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Maliye Bakanlığı ile görüşmeleri sonucunda Kaynaşlı’ya Kültür Merkezi yapılacağını açıkladı. Bayraktar, öncelikle yer tahsisinin ardından merkezin yapılması için hemen çalışmalara başlanacağını belirtti.

Antalya Korkuteli'ne Kültür ve Eğlence Merkezi geliyor!

Korkuteli Belediyesi tarafından yapılması düşünülen Kültür ve Eğlence Merkezi'nin ön proje çalışması Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu'na sunum halinde tanıtıldı.

Kocaeli Karaağaç'a kültür merkezi inşa edilecek!

Kandıra Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı meclis toplantısının 2’nci oturumu gerçekleşti. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in meclis başkanlığını yürüttüğü toplantıda birinci oturumda komisyonlara havale edilen maddeler görüşüldü...

Faig Bağırov: Türkiye'de 20 milyar dolarlık yatırım yapacağız!

Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi Bağırov, "Önümüzdeki 8 yıl içinde Türkiye'ye yaklaşık 20 milyar dolarlık yatırım gelecek. Bu da Azerbaycan'ın yurt dışında yapacağı en büyük yatırımdır" dedi

Bursa'nın tanıtımına Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan tam destek!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Ünal, Türkiye’nin dünyaya tanıtımında Bursa’nın konumlandırılmasını planlamak için Almira Otel'de Bursalı turizmciler ile bir araya geldi...

Akatlar Spor ve Kültür Merkezi Beşiktaş'ın oldu!

Akatlar Spor ve Kültür Merkezi, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün (BJK) oldu. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Akatlar'da bulunan Kültür ve Spor Merkezi'nin Beşiktaş Kulübü'ne devrine ilişkin protokolü imzaladı..

EROL İNAL KİMDİR Haberi

EROL İNAL KİMDİR


Türkiye Vagon Sanayi AŞ (TÜVASAŞ) Genel Müdürü Erol İnal, Milli Tren Projesi ile vagon ve demiryolu üretiminde Sakarya'nın marka olabileceğini belirterek, "Bu sektör, Türkiye'de yeni yeni ayağa kalkan, şekillenen bir sektör ve çok hızlı yol alıyor" dedi.


Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve yönetim kurulu üyeleri, TÜVASAŞ'ı ziyaret ederek, Milli Tren Projesi kapsamında elektrikli tren seti (EMU) ve dizel tren seti (DMU) çalışmaları hakkında bilgi aldı. 


İnal, milli trenlerin görsel tasarımla ilgili çizimlerini SATSO heyetiyle paylaştı.


İnal, projenin hızla ilerlediğini belirterek, “Milli Tren Projesi ile Sakarya, vagon ve demiryolu üretiminde marka olabilir çünkü bu sektör, Türkiye'de yeni yeni ayağa kalkan, şekillenen bir sektör ve çok hızlı yol alıyor" ifadesini kullandı.


İnal, yüzde 100 Sakarya üretimi milli trenlerin...