03 / 05 / 2024

Erol Kara

Erol Kara

İnt Avrasya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Bilge, Erol Kara, Cihan Çakmak, Ali Sesli tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da kuruldu.

Karan Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karan Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Kemal Kara, Erol Kara tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Mart'ta Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Cihan Sokak'ta kuruldu.

Vali Erol Konya yatırımlarını anlattı!

Konya Valisi Muammer Erol Sun TV ve Anadolu Telgraf Gazetesi yayın grubunu makamında ağırladı. Ziyarette Konya gündemi ve Konya 'yı yakından ilgilendiren yatırımlara dair önemli konular konuşuldu.

Feryal Gülman'ın 50 milyon liralık villasında Kara Para Aşk dizisi çekiliyor!

Feryal Gülman, katıldığı bir programda Bebek'deki 50 milyon TL'lik villasında çekilen reyting rekortmeni dizi 'Kara Para Aşk'ı anlattı. Gülman, "Evimin benden ünlü olacağı aklıma gelmezdi" dedi...

Cafer Kara: Türkiye'deki konutların yarısında yaşanmaz!

Çukurova Gayrimenkul icra Kurulu Başkanı Cafer Kara, "Kentsel dönüşümle ilk etapta 6 milyon konut yenilecek. 20 yılda ise hedef 14 milyon. Bu bizler için güzel bir şans, önemli olansa bu şansı iyi değerlendirebilmek" dedi.

Cafer Kara: Binaların yarıya yakını değişmeli!

Dünya Konut Günü dolayısıyla açıklamalarda bulunan Çukurova Gayrimenkul icra Kurulu Başkanı Cafer Kara, Türkiye 'deki 20 milyon binanın yüzde 45'inin yaşamaya uygun alanlar olmadığını söyledi...

Kara Para Aşk dizisi Feryal Gülman'ın 50 milyon TL'lik evinde çekiliyor!

Kara Para Aşk dizisi Feryal Gülman'ın Boğazda'ki 50 milyon TL'lik villasında çekiliyor. Feryal Gülman çekimlerin olduğu gün ekibin rahat çalışması için evde bulunmuyor.Ancak geçenlerde kuralı bozmuş.

Erol Özmandıracı: Yabancıya satış 10 milyar dolar değer yaratır!

Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, yabancıya yapılan konut satışlarının Türkiye ekonomisine 10 milyar dolar değer yaratma potansiyeli olduğuna dikkat çekerek, rakamın şimdiden 1.5 milyar doları aştığını belirtti.

Oğuzhan Kara: İş kazaları yalnızca yasalarla önlenemez!

ANGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Av. Oğuzhan Kara, iş kazaları karnesi hayli kötü olan Türkiye'de, sorunun yasalarla çözülemeyeceğini söyledi. "Asıl mesele mevzuatın yetersiz olması değil, mevzuatın uygulanmasındaki yetersizlik ve denetim noksanlığıdır" dedi..

Emre Erol: Balon riski yok, konut satışı son çeyrekte artar!

Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun bugün yayınladığı konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Erol: 'Balon riski yok, konut satışı son çeyrekte artar' dedi.

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nin acı günü! Ekrem Kara vefat etti!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nin acı günü, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri çalışanlarından Ekrem Kara vefat etti. Ekrem Kara'nın vefatı üzerine Eczacıbaşı Yapı Gereçleri bir taziye mesajı yayınladı.

Faruk Karaçay: Arıtma tesisleri rehabilite edilecek!

Büyükşehir yasasıyla Antalya Büyükşehir belediyesine geçen ' 'Kemer'de çalışmaları sürüyor. ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay,' 'Kemer'de şu an en acil işimiz bölgedekitüm arıtmaların rehabilite edilmesi'' dedi

Yozgat'ta güneş enerjisiyle elektrik masrafını kara çevirdiler!

Yozgat'ta güneş enerjisiyle elektrik masrafını kara çevirdiler. Yozgat'ta, fatura ödemelerini düşürmek için güneş enerjisinden elektrik üretmeye başlayan pancar ekicileri kooperatifi, ihtiyaç fazlası elektriği satıyor.

Ahmet Kara kimdir?

Merkez Valisi Ahmet Kara, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Çorum Valiliğine atandı. Peki Yeni Çorum Valisi Ahmet Kara kimdir? İşte Yeni Çorum Valisi Ahmet Kara'nın biyografisi...

Ahmet Kara vefat etti! TSKB'nin acı günü!

TSKB 'nin çalışanlarından Ozan Kara 'nın kardeşi olan Ahmet Kara vefat etti. Merhumun cenazesi 16 Ağustos Cumartesi günü Antalya Hurma Çayır Mezarlığı 'nda toprağa verildi.

Erol Kara Haberi

Erol Kara

İnt Avrasya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Bilge, Erol Kara, Cihan Çakmak, Ali Sesli tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da kuruldu. 


İnt Avrasya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait Kendi hesabına aldığı,alacağı arazi ve arsalar üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yaptırmak, söz konusu gayrimenkulleri kiralamak veya kiraya vermek, parselasyon yapmak,rehin almak, tesis olunmuş rehinleri kaldırmak inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek,işletmek ve kiraya vermek. 2-Yurt içi ve yurt dışından tüm sektörlerden mümessillik, distribütörlük, bayilik alabilir, verebilir acentelik, danışmanlık, organizasyon, aracılık...