18 / 05 / 2024

Erol Kuzubaşıoğlu Kiptaş

Erol Kuzubaşıoğlu Kiptaş

Mimar Erol Kuzubaşıoğlu, KİPTAŞ'ın bir çok konut ve ticari projesine imza atmıştır. Kuzubaşıoğlu, Arima Mimarlık ile Altunizade Konakları'nı, Muhsin Ertuğrul Tiyatrosu ve KİPTAŞ Fatih Konakları'nı tasarlamıştır. Peki Erol Kuzubaşıoğlu kimdir?

Danişmant Oğlu Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Danişmant Oğlu Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Danismant tarafından kuruldu.

Kenan İmirzalıoğlu: Miami’den ev almadık!

Kenan İmirzalıoğlu, yapımcı Erol Avcı ve 'İçerde' dizisine yeni katılan Uğur Yücel'le Etiler Zerafet'te bir araya geldi. Oyuncu, eşi Sinem Kobal'la gittiği Güney Amerika tatilinde Miami Beach Star Island'da ev aldıkları iddialarına da açıklık getirdi.

Dağlıoğlu Grup'tan 11 milyon TL'lik yeni şirket binası!

Dağlıoğlu Şirketler Grubu sahibi Erol Dağlıoğlu, bünyelerindeki şirketleri 11 milyon lira yatırım bedeline sahip ve inşası devam eden grup binasında tek çatı altında toplayacaklarını söyledi.

Engelli oğlu için çözümü evine asansör yaptırmakta buldu!

Uzunçayır Mahallesi'nde 4 çocuk annesi Şennur Erol, doğuştan fiziksel engelli 13 yaşındaki oğlu 8. sınıf öğrencisi Emirhan'ın, eve giriş çıkışında yaşadığı sorunu ortadan kaldırmak için oturduğu binanın dış cephesine asansör inşa ettirdi...

Necmi Kadıoğlu, Kiptaş 4'ncü ve 5'nci etap yönetimiyle bir araya geldi!

ESENYURT Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İncirtepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen kahvaltıda Kiptaş 4'ncü ve 5'nci etap yönetimi ve site sakinleriyle bir araya geldi. Kadıoğlu, "Ben sizlere hizmet için buradayım" dedi.

Necmi Kadıoğlu Kiptaş sakinlerini kahvaltıda ağırladı!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçede düzenlediği ziyaretler ile örnek bir yönetim ve örnek idareci modeli gözler önüne seriyor. İncirtepe Kültür Merkezinde düzenlenen kahvaltı davetine Kiptaş 4'ncü ve 5' nci site sakinleriyle buluştu...

Necmi Kadıoğlu, Kiptaş sakinleri ile kahvaltı yaptı!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İncirtepe Kültür Merkezi’nde Kiptaş 4’ncü ve 5’ inci etap site sakinleri ile kahvaltı yaptı. Kahvaltıda söz alan Kadıoğlu, “Ben sizlere hizmet için buradayım ve bizler kimsenin karşısında boynumuzu eğmeyiz." dedi.

Erkan Altuğ kimdir?

Mimar Erkan Altuğ, 2001 yılından sonra serbest mimarlık faaliyetlerine başladı.2003 yılından itibaren Erol Kuzubaşıoğlu ile yaptıkları ortak proje çalışmalarından sonra Arima Mimarlık Ltd. Şti.’ne ortak oldu. Peki Erkan Altuğ kimdir? İşte biyografisi...

Erol Kuzubaşıoğlu kimdir?

Mimar Erol Kuzubaşıoğlu, KİPTAŞ'ın bir çok konut ve ticari projesine imza atmıştır. Kuzubaşıoğlu, Arima Mimarlık ile Altunizade Konakları'nı, Muhsin Ertuğrul Tiyatrosu ve KİPTAŞ Fatih Konakları'nı tasarlamıştır. Peki Erol Kuzubaşıoğlu kimdir?

Erol Hacıoğlu'dan Graniser açıklaması!

Daha önce aynı grup bünyesinde yer aldığı Rodi Mood hakkında iflas kararı alındığı için Graniser Genel Müdür'ü Erol Hacıoğlu iflas ile ilgili bir değerlendirmede bulunarak Graniser'den bahsetti...

Erol Hacıoğlu: Graniser ihracatta yüzde 300 büyüme kaydetti!

Graniser'in 2012 yılındaki durumunu değerlendiren Graniser Genel Müdürü Erol Hacıoğlu : "Graniser 2006 yılından bu yana ihracatta yüzde 300 büyüme kaydetti." dedi..

Emay İnşaat'tan Kentplus Mimarsinan'da 140 bin TL'ye!

Mimar Erol Kuzubaşıoğlu'nun tasarladığı Kentplus Mimarsinan Konut Projesi'nde fiyatlar 140 bin liradan başlıyor, 370 bin liraya kadar yükseliyor

Yüksek inşaat mühendisi H. Erol Aydıncıoğlu vefat etti!

Yapılan açıklamaya göre yüksek inşaat mühendisi olarak görev yapan Aydıncıoğlu, 4 Eylül 2011 tarihinde vefat etti. Aydıncıoğlu 'nun cenazesi 6 Eylül 2011 tarihinde şžişli Camisi 'nde kılınacak öğle namazında kaldırılacak

Erol Kuzubaşıoğlu Kiptaş Haberi

Erol Kuzubaşıoğlu Kiptaş

Erol Kuzubaşıoğlu kimdir? 


Erol Kuzubaşıoğlu 1959 yılında Nizip’te doğdu.İlk ve orta öğrenimini Uşak’ta, lise eğitimini İzmir Özel Türk Lisesinde tamamladı.


Kuzubaşıoğlu, 1976 yılında İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisinde mimarlık eğitimine başladı.1982 yılında Yüksek Mimar olarak mezun oldu.1989 yılına kadar mimarlık büroları ve inşaat firmalarında görev aldı.


1989-1994 yılları arasında Proje Tasarım’ın ortağı ve kurucusu olarak mimarlık ve dekorasyon hizmetleri verdi.


Erol Kuzubaşıoğlu, 1994 yılında Arima Mimarlık Ltd.Şti.’ni kurdu. 2005 yılından itibaren Erkan Altuğ ile ortak oldu. 2008 yılında Erkan Altuğ ile Ere Mimarlık Danışmanlık Hizmetleri’ni kurarak, faaliyetlerini Arima Mimarlık Ltd.Şti. ve Ere Mimarlık Danışmanlık Hizmetleri olarak devam ettirmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.



Erol Kuzubaşıoğlu ve Arima Mimarlık projeleri!


Albayrak Gyo Güneşpark Evleri, Albayrak Gyo Kemerpark Evleri, Armutlu Belediyesi Hizmet Binası, Artvin Çoruh Üniversitesi Seyitler...