04 / 05 / 2024

Erol Özmandıracı ve Ceylin Altunç çifti evleri

Erol Özmandıracı ve Ceylin Altunç çifti evleri

Özmandıracı ile yoga öğretmeni eşi Ceylin Altunç, evleri ayırdı. Boşanma davası açtığı öğrenilen Altunç, konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınıyor.

Gülkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Gül ve Salih Gül ortaklığında kuruldu.

YÖK Başkanı Erol Özvar'dan son dakika açıklaması: Depremzede öğrenciler katkı payı ve öğrenim ücreti ödemeyecek! 

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar yaptığı son dakika açıklamasında depremzede öğrencilerin katkı payı ve öğrenim ücreti ödemeyeceğini söyledi.

Artı 1 İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı 1 İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Erol Evrim Aker ve Hüseyin Burak Tanrıkulu ortaklığında kuruldu.

Tem İstanbul Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem İstanbul Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Erol Bingöl ve Esrahan Arslan ortaklığında kuruldu.

Erya Group Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erya Group Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erol Ekşi ve Yılmaz Yavuz ortaklığında kuruldu.

Helvetia Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Helvetia Gayrimenkul Anonim Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şen, Erol Yürek ve Helvetia Finvest AG ortaklığında kuruldu.

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi açıldı!

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi  Ataşehir’de  100 bin TL yatırım bedeli ile Erol Yazıcı  Ve Brıan Douglas Wrıght tarafından açıldı.

Gem Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Gem Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Hıracı ve Metin Aydoğmuş ortaklığında kuruldu.

Ali Öztunç ve Gürsel Erol'dan Elazığ depremi raporu!

Elazığ Sivrice'de 24 Ocak'ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, depreme ilişkin hazırladıkları raporu yayınladı.

Labotti Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Labotti Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erol Gürsoy ve Semiha Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Gölkonakları Karaağaç İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölkonakları Karaağaç İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Erpolat, Erol Biçer ve Kadir Ruhi Uğur ortaklığında kuruldu.

Naz Elmas ile Erol Özmandıracı’nın evlilikleri krizde mi?

Başarılı oyuncu Naz Elmas ile iş adamı Erol Özmandıracı’nın arası açıldı.  çift, geçtiğimiz günlerde şiddetli bir kavgaya tutuştu. Olaydan sonra küsen eşler, sosyal medyada da birbirlerini takip etmeyi bıraktı

Erol Özmandıracı ve Merve Başbuğ arasında sular durulmuyor!

Merve Başbuğ ile kızının babası iş adamı Erol Özmandıracı, arasında sular durulmuyor. Başbuğ, yazı 5 milyon Euro’luk teknesinde geçiren Erol Özmandıracı’dan, kızı Lea’nın okulundaki yemekhane ücretini karşılamadığı gerekçesiyle şikayetçi oldu

Erol Özmandıracı ve Ceylin Altunç çifti evleri Haberi

Erol Özmandıracı ve Ceylin Altunç çifti evleri

Erol Özmandıracı ve eşi Ceylin Altunç boşanıyor Yusuf Day ile arkadaşı Erol Özmandıracı’nın geçen ay Bodrum’da bir teknede Cicişler lakaplı Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerle görüntülenmesi, bir evliliğin sonunu getirmek üzere.


Özmandıracı ile yoga öğretmeni eşi Ceylin Altunç, evleri ayırdı. Boşanma davası açtığı öğrenilen Altunç, konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınıyor.


Yusuf Day - Nefise Karatay ve Erol Özmandıracı-Ceylin Altunç, hep beraber çıktıkları bir tatilde objektife böyle gülümsemişti.


Yusuf Day ile arkadaşı Erol Özmandıracı’nın geçen ay Bodrum’da bir teknede Cicişler lakaplı Esra-Ceyda kardeşlerle böyle...