27 / 04 / 2024

Erol Saçmacı İnşaat piremir kentsel dönüşüm son durum

Erol Saçmacı İnşaat piremir kentsel dönüşüm son durum

Erol Saçmacı İnşaat Genel Müdürü Hakan Saçmacı, Piremir Mahallesi'nde anlaşma yaptıkları kişilere giden bir takım insanların kendilerinin bölgeden çekildiği yönünde bilgi verdiğini, bunların tamamen asılsız olduğunu bildirdi.

Me Sa Özbey İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Me Sa Özbey İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Özbey, Ömer Mete ve Yusuf Sarıgüzel ortaklığında kuruldu.

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Hülya Sağır ve Alper Muammer ortaklığında kuruldu.

Macör Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macör Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündüz, Cem Kuyumcu, Muhittin Aydın Bilsel ve Ömer Faik Sağun ortaklığında kuruldu.

'İnşaat Demiri İzleme Sistemi' geliyor: Darphane inşaat demiri takip sistemi kuracak!

Darphane'nin inşaat demirinin üretimi veya ithalatından inşaatta kullanım ve laboratuvar deneyleri dâhil geçen tüm aşamalarda izlenmesini sağlayacak İnşaat Demiri İzleme Sistemi'ni (İDİS) kurmasına karar verildi. İşte ayrıntılar...

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Otomobil almayı düşünenler dikkat! 2023'ü beklerseniz 106 bin lira avantaj sağlarsınız!

Otomobilin yatırım aracı haline gelmesiyle KOBİ'ler başta olmak üzere şirketlerin otomobil alımları arttı. SMM Serdar Karakuş, otomobil satın almayı düşünenlere önemli bir uyarıda bulunda. Otomobil alımını 2022 sonunda değil de 2023 yılında yaparsanız avantaj sağlayacaksınız. İşte sebebi...

Al Bassali İnşaat Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Bassali İnşaat Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Maroof Rah Raheem ve Bassam Zayer Sa Azzawı ortaklığında kuruldu.

İnsan sağlığını tehdit eden ürünlere 4 milyon liraya yakın ceza kesildi!

İnsan sağlığını tehdit eden ürünlere yönelik denetimler sıklaştı. Ruhsatsız biyosidal ürünleri piyasa sürenlere 3 milyon 680 bin lira idari para cezası kesildi…

Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak!

Daha önce sektörün dev markaları; Ant Yapı ve Sabancı Grubu ortaklığını Riva'ya taşıyan Süreyya Ayaz, birikim ve deneyimlerini SA Riva İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. çatısı altında topluyor. Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak...

Teminat sağlamayan ön ödemeli konut satışlarına ceza geliyor!

Otuz adet ve üzeri konut ve inşaat projelerinde, bina tamamlama sigortası ya da teminat sağlamayan ön ödemeli konut satış sözleşmesiyle konut veya devre tatil satışı gerçekleştiren satıcılara da 1 milyon 557 bin 139 TL idari para cezası uygulanacak.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

Sa Riva İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sa Riva İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Süreyya    Ayaz tarafından kuruldu.

Sa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  50 TL sermaye bedeli ile Samet Arslan tarafından kuruldu.

Erol Saçmacı İnşaat piremir kentsel dönüşüm son durum Haberi

Erol Saçmacı İnşaat piremir kentsel dönüşüm son durum


"Kentsel Dönüşüm Ödülü" sahibi Erol Saçmacı İnşaat Genel Müdürü Hakan Saçmacı, Piremir Mahallesi'nde anlaşma yaptıkları kişilere giden bir takım insanların kendilerinin bölgeden çekildiği yönünde bilgi verdiğini, bunların tamamen asılsız olduğunu bildirdi.


Son günlerde Yıldırıma bağlı Piremir Mahallesi'nde yaşanan gelişmeler üzerine açıklama yapma zorunluluğunun oluştuğunu bildiren Erol Saçmacı İnşaat Genel Müdürü Hakan Saçmacı, "Bursa'nm ve Yıldırım'm kent vizyonuna değer katıp, katkı sağlayan firmamız Erol Saçmacı İnşaat, öz kaynakları ile çok kısa zamanda sayın müşterilerimizin teveccühü ve güveniyle konut alanında lider firma olmayı başarmıştır. Bursa ve Yıldırım sevdalısı olarak güvenli, sağlam ve konforlu konutlar inşa etmeyi sürdüreceğimizi sayın müşterilerimize duyururuz" dedi. 


KAMUOYUNA DUYURU! 

Bir takım kişilerin firmanın Piremir'den çekildiği ve kendilerinin belediye adına buralarda inşaat yapacağı yönünde dedikodu yaydığına dikkati çeken Saçmacının açıklaması şöyle:...