19 / 05 / 2024

Erol Şengöz

Erol Şengöz

Şişli Halide Edip Adıvar Mahallesi Melihşah Sokak'ta gecekondusu bulunan Erol Şengöz'ün İstanbul Sultan Beyazıt Vakfı'na ait arsa üzerindeki evleri Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından tahliye edilmek istendi...

Ankaralı ve İzmirlilerin ev alma şansı, bir Parisliye göre daha yüksek!

Fiyatlardaki fahiş artışların, ev sahibi olmayı zorlaştırdığı da ifade ediliyor. Peki durum gerçekten böyle mi? Bağımsız yazar ve teknik analist Tuncer Şengöz, X sosyal medya hesabından emlak fiyatları ile gelir oranı ilişkisini açıkladı. İşte o paylaşım ve vatandaşların düşünceleri...

İstanbul depremi iki deprem uzmanını birbirine düşürdü! Celal Şengör, Şener Üşümezsoy'u ağır eleştirdi: Zır cahillik!

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'un beklenen İstanbul depremiyle ilgili açıklamalar yapmasının ardından Prof. Celal Şengör'den ağır eleştiri geldi.

Prof. Dr. Turan Erol doktorasını hangi ülkede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı?

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Turan Erol kimdir? Hangi alanda lisans eğitimini tamamladı? Doktorasını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu? İşte Turan Erol ile ilgili merak edilen her şey...

Üniversite öğrenciler dikkat! Okullar açılıyor mu, yüz yüze eğitime geçiliyor mu? YÖK Başkanı Özvar açıkladı!

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, 3 Nisan'dan itibaren isteyen öğrencilere, devam şartı aranmaksızın sınıflarda yüz yüze eğitim verilebileceğini duyurdu.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiriyor! Bunu yaparsanız... 

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Prof. Dr. Erol Ulusoy, bugünkü köşesinde kiracı ve mülk sahibi arasındaki tartışmaları kaleme aldı. Peki zamsız yatan kiranın alınması kabul anlamına mı gelir? İşte ayrıntılar...

Ls Engıneerıng İnşaat Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ls Engıneerıng İnşaat Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Ömer Tolgahan Akyüz tarafından kuruldu.

Acron Engıneerıng Mühendislik Ve Geliştirme Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Acron Engıneerıng Mühendislik Ve Geliştirme Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de A.Abdelazız A.E. tarafından kuruldu.

Mashrıq Engıneerıng Constructıon Company Merkezi Afganistan İslam Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Mashrıq Engıneerıng Constructıon Company Merkezi Afganistan İslam Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi Beylikdüzü'de Idrees Ahmad Noorı tarafından açıldı.

Öz Seyithan Madencilik Beton Santralleri İnş. Taah .İnş. A.Ş Çekmeköy Şubesi açıldı!

Öz Seyithan Madencilik Beton Santralleri İnş. Taah .İnş. A.Ş Çekmeköy Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Işık tarafından açıldı.

Öz Erol Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erol Kardeşler Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuri Erol Ve Sıddık Erol tarafından kuruldu.

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Sezer Erol, Ömer Erol ve Zafer Erol tarafından kuruldu.

Aköz Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ayakkabı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aköz Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ayakkabı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Ak ve Timur Özlü ortaklığında kuruldu.

Erol Şengöz Haberi

Erol Şengöz

Şişli Halide Edip Adıvar Mahallesi Melihşah Sokak'ta gecekondusu bulunan Erol Şengöz'ün İstanbul Sultan Beyazıt Vakfı'na ait arsa üzerindeki evleri Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından tahliye edilmek istendi. Erol Şengöz'ün oğlu Muammer Şengöz ile vakıf görevlisi A.G. arasında tartışma çıktı. İddiaya göre, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine vakıf görevlisi A.G., Şengöz'ün burnuna yumruk attı. Burnu kırılan Şengöz kanlar içinde kaldı. Oğlunun halini gören baba Erol Şengöz ise kalp krizi geçirdi. Muammer Şengöz, "52 yıldır oturduğumuz araziyi bize kira borcu çıkararak tahliye etmek istiyorlar" dedi.


Sabah...