22 / 07 / 2024

Erol Şimşir

Erol Şimşir

Doku Dekorasyon Mimarlık İnşaat İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Erol Şimşir Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Soner Tanyeli Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Büyükçekmece'de kuruldu.

Keis Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keis Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Şentürk ve Kerem Çimşir ortaklığında kuruldu.

Trm Bilgisayar Bilişim İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trm Bilgisayar Bilişim İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Ohtamış tarafından kuruldu.

Rayana İnşaat Malzemeleri Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rayana İnşaat Malzemeleri Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Şimşir tarafından kuruldu.

Avrasya GYO, Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya GYO, Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Şimşir Tur Terminal İşletmeciliği A.Ş.'nin kira sözleşmesinin 1 Eylül 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 (Bir) yıl daha uzatılmasına ve aylık kirasının 76 bin 272 TL + KDV olarak belirlenmesine karar verildi.

Avrasya GYO otobüs terminalleri kirasında yüzde 50 indirim yaptı!

Avrasya GYO Otogar İşletmecisi Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş., Anadolu Terminal İşletmeleri A.Ş. ve Şimşir Turizm Terminal İşletmeciliği A.Ş. firmalarının aylık kira bedellerinde yüzde 50 indirim yaptı.

Atlant Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlant Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Şimşir tarafından kuruldu.

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Erol tarafından kuruldu.

Avrasya GYO, Havza Otobüs Terminali kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Şimşir Tur Terminal İşletmeciliği A.Ş. ile imzalanan kira sözleşmesini 1 yıl uzattı...

Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesi yenilendi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Şimşir Tur Terminal İşletmeciliği A.Ş. ile kira sözleşmesi yenilendi.

Erol Bilecik: Her mahalleye bir teknokent yapılmalı!

Index Grup Türkiye’nin en büyük bilişim distribütörü. Grubun kurucusu ve CEO’su Erol Bilecik Türkiye’nin bilişim sektöründe büyümek için hızlı hareket etmeye ihtiyacı olduğunu söylerken, “Neden her mahallede bir teknokent olmasın” diyor.

Avrasya GYO Samsun Havza Otogarı'nı kiraya verdi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Samsun Havza Otogarı'nı Şimşir Tur Terminal İşletmeciliği A.Ş.'ye kiralayacağını belirtti.

Yüreğir kentsel dönüşümünde kimse mağdur olmayacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi çalışması olan Kışla (2. Bölge) Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

İsmet Yüksel: Yüreğir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

İsmet Yüksel "Yüreğir hem Doğu'dan gelenlerin, hem de Adana'nın kırsalından gelenlerin ilk yerleşim yeri. 400 binin üzerinde nüfusuyla, Yüreğir dün de bugün de hala sahipsiz. Yüreğir'de bir kentsel dönüşüme bir an önce başlamak gerekiyor."

Erol Şimşir Haberi

Erol Şimşir

Doku Dekorasyon Mimarlık İnşaat İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Erol Şimşir Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Soner Tanyeli Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Büyükçekmece'de kuruldu. 


Doku Dekorasyon Mimarlık İnşaat İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Şirket her türlü etüt, plan, proje, mimarlık, mühendislik ve müşavirlik hizmetleri, mühendislik yapıları, yerleşim alanları ve maden sahalarında; jeolojik, jeoteknik, jeofizik etütler ve maden etüdleri, hidrolojik, hidrojeolojik etüdler, sıcak su etüdleri, jeolojik inceleme ve harita yapımı, maden arama, araştırma ve mevcut maden sahalarında gerekli sondaj, inceleme ve etütlerin yapılması, rezerv hesaplarının yapılması, ön işletme ve işletme raporlarının hazırlanması, kıyı ve deniz jeolojisi proje ve uygulamaları, ÇED raporlarının hazırlanması, beton ve bitümlü kaplamalar dizayn ve mühendislik hizmetleri, jeolojik,...